Stock olarak kıyaslamaları vardı s2k daha seriydi o şekildede maşallah
Stock olarak kıyaslamaları vardı s2k daha seriydi o şekildede maşallah
Golf MKVII 1.6 Tdi
red e maşallah sesi gidişi çok güzel..
Crm performance
Red e gerçekten maşallah çok istekli devirlenen bir araç hazırlamışsınız, tebrikler.
Hiç 100-200 ölçüldümü acaba driftbox la? yada tahmini bir süre varmı aklınızda?
Bence olcmeye gerek yok. temızınden 10-11 vardır...
maşallah RED s2k yine herzaman ki gibi çok iyi
350z'yi turbolamadan yürümüyor ne yazıkkiatmosferik baya uğraş gerektirir yürümesi için.
masallah araçlara hocam bısı merak ettım o afr o kadar gezmesi normalmi basınca 12.3 lere kadar dusuyor
tehlikeli degilmi
sadece çok ağar o koltukları söküp atıcaksın kesinlikle recaro pole position koyucaksın
o iğrenç fx35 direksyonunu çöpe atıcaksın
arkayı boşaltıcaksın kesinlikle düz vites alıcaksın
iyi bir longtube headrs iyi bir single catback
egzantrik port polish ve kinetix emme ve iyi bir cai ile uzaya çıkılır malesef Türkiyede değeri kıymeti bilinmeyen ve henüz atmosferik olarak yüklenmemiş bir araç
Oversizded valve ilede desteklenilirse 350 Z in bırak plakasını silüetini yakalayamzsın![]()
S2K hegomonyası devam ediyor gönlümdeki araba 350Z di bulamadım kafama göre bir Z bende S2K aldım ama asla atmosferik olarak yüklemem boşa para ve zaman kaybı
Şiirsel emme![]()
![]()
İşte bak yine ön yargı yapıyosunbu emme 759 usd
10000 TL harcamam bak bu yazdıklarımla 350 Z için adam akıllı bir turbo set up ı 20000 usd + oluraynı şekilde S2K da Bora abi atmo olarak ne kadar harcadı kim bilir belki bir SC yapardı arabayı
ben S2K ya biniyorum ama hiç bir arabanın fan ı değilim ama gönlümde yatan araba Z olsada yesek
![]()
bu RED tarla olmuş
![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
350Z türkiyede kimse uğraşmadığı için stock olarak o kadar yürüyor. Üst kapak 8000 i rahat çevirebilecek durumda ama Japonyadaki regülasyonlar nedeniyle araba çok kısa devir aralığında yürüyor. 6500 de araba tam yürümeye başladığı yerde devir kesici giriyor. Sadece yazılım güncellemesi ile çok güzel güçler alınıyor. Düzgün bi CAI headers ve egzost ile beraber yazılımı düzenlenirse emmeye falan gerek kalmadan en hızlı S2000 i çok rahat geçecek hale gelir. Arenin dediği gibi emme ve egzantrik sonrası uzaya gider. 2. eli çok yüksek olmasa ben yarın alırım ama adamlar pertine 75 istio.
IN BOOST WE TRUST
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)