DOU SEN DE :D ONU GEÇ BUNU GEÇ DAHA BOŞVER BOŞUNA ARABAMI ÜZME
SENI GEÇERSEM ONLAR HİÇ DENEMEYE GEREK KALMAZ :D :D
ARTIK DOU YU GEÇENLE DENERİM DERİM :beuj:
Printable View
Aslında sadece bir soru sormak istiyordum o kadar.. Tek bir soru
Ama bu sorunun cevabını vermeyeceğinizi adım biliyordum.
Sizin gözünüzde ben sıradan bir sokak serserisiydim..
Beni tanımıyordunuz,gücümü bilmiyordunuz.
Devran kimdir? Kudreti nedir? Cesareti nedir?
Neler yapabilir? Nerelere ulaşabilir? bilmiyordunuz,
Artık biliyorsunuz beni tanıdınız şimdi sorumu soruyorum ;
Arabanın sahibi nerde? :D
Devranım pırlantadır arkadaşlar forum ortamında jest mimikler belli olmuyor.
Yanlış anlaşılmalara mahal vermeyin dost kazanmak varken düşman olmak saçma
Sonuç olarak ben hepinizi geçerim :)
Mustafa özel kutunu boşaltta 1 2 cümle yazıyım. Yukarıdaki kasıt bana sanırım araban nerde diye. Burdn yazıcam avukatın çok olucak.
muharrem nerde kalmıştık gelmişsin konuya en son listeye ekliyordum seni :)
devran kendini ve aracını bence biraz dinlendir yeterince uzun süre baş rolde oynadın gerekli maşallahları aldın zaten.Bu tür durumlarda ne sen üzül nede karşındakiler üzülsün gereksiz yere ortam gerilmesin bence burada herkes aynı çatı altında geçersin tebrik alırsın geçilirsin tebrik verirsin olay bu kadar..senin aracın kötü gitmiyor kategorisinde çok başarılı bunun farkında ol sadece...
tuncayım zaten aracı cıkarmıycam buaralar dınlendırme konusunda hemfıkırız ama gecme gecılme sorunum yok dıye 500-700 hp araclarla deneyıp mılletın egosunu mu tatmın edeyım bu zevk ısı bırbırıne yakın olan aracların denemesı daha mantıklı olmazmı ben her onune gelene gıder yapan bırımıyım sende az cok tanırsın benı
kendi kategorin dışına asla çıkma zaten gaza gelip öfke ile konuşma hiçbir zaman yada senden daha güçlü aracı olup ta seni susturmak isteyen son noktayı koymak isteyen arkadaşı da ayıplarım..Biz her şeyin farkındayız görüyoruz,duyuyoruz ve izliyoruz takip ediyoruz olayları devran...
Tuncay taşı bana attın sanırım.
Ben kimseye son noktayı koymam haddime düşmemiş.
Farkındaysan, takipteysen bazı şeylerin arkadaşın olarak değilde dışarıdan birisi olarak bak yaşananlara ince ince laf sokmalara gerek yok çünki ben sonuna kadar haklıyım kendi düşüncemdir. Geçen haftaki ve bu haftaki yaklaşımdan sonra arkadaşın.
Devran sana bi yazı kişiliğine kötü söz veya eleştiri varmı. Kişiliğim harici msj yazmıycam dedim mustafa efendi yukarıda yazmış. Araban nerde diye. Daşşak yapıyo yani.
İnan birbirimizi sevmiyoruz diye yazıyı 10 kişiye daha okuttum benmi yanlış düşünüyorum diye. Olurda ben yanlış anlamak isterim sevmediğim adam dedim gereksiz yazmıyım.
Ben senden büyük falan değilim. Ancak arkadaşların ordan bişey ima ederken ben susup oturamam devran. Sana karşı olan eleştirilerimi söledin görüşmeyiz dedik. Oldu bitti. Ancak 6000 üyesi olan forumda böle inceden yazılırsa sölerim
devraaaaaan bu hafta içi ayarla kendini adam haber bekliyor bu sefer r yaparsa karşısında beni bulur kefili benim beraber gelicez hafta içi yapalım denemeyi.
Ohaa erdemin ilk defa forum üzerinde tartıştığını görüyorum kafamıza taş yağacak. Bu adamıda bu hale getirdiniz ya ne diim.
Ya beyler tamam uzatmayın bu forumda herkes herkesi biliyo yanlışım varsa söyleyin
aynen öyle abi bence gereksiz uzuyor
devran kendı açısından yanlış bi tavır alındıgı düşünmüş
erdam abide ona gösterilen tavır hoşuna gitmemiş
sonuçta 2 tarafda daha önce hiç muhabbeti olmayan insanlar
bizde ahmetle biliyorsun bi dünya zıtlaştık sonra canciger olduk
bazen yanlış anlaşılmış oluyor insanlar
reis herzaman mantikli yorumlarin olurdu hep takdir ederdim seni ama busefer edemicem bu adamida bu hale getirdiniz derken beni kac kere tartisma konusu icerisinde gordun? kac deneme videom oldu kac kisiyle tartistim? surekli kavga gurultu tartisma ortami yaratan biriymisim gibi oldu bu yorumun istersen objektif olarak bidaha dusun
Lafım sana değildi devran. Üstüne çekme daha öncede belirttim.
Mami abi haklısın yazmıyorum daha. Gereksiz uzuyacak kalpler kırılacak daha çok.
Erdem i 10 senedir tanırım daha ne bi yanlışını gördüm nede bi insanı kırdığını gördüm
Ama burdaki olay milletin içinde kendi araban varsa konuş gibi bi tavır olmuş galiba buda buna kitlenmiş ve bencede haklı ama zaten Devran da izah etmiş ben konuyu tam anlamadım kim kimin arabası tam olarak bikmediğim için sordum demiş yani vu konu kapansın daha da uzamasın
abi aslında konu özeti tamamen yanlış anlaşılma mini coper denemesi konusu geçtigi başka bi arkadaş vardı formda tartışma konusu geçmişti
savaş abide bizle konuşuyordu o konuyu o ara gelin tanıştırıyım dedi
tam o sıra erdem abi geldi merhaba dedi devran da o formdaki arkadaş sandı
ya en baştan beri konu hep yanlış anlaşılmalar üzerini sürdü
erdem abide kapansınn demiş en mantıklısıda bu zaten :icon_tup:
Aynen öle abi. Birde geçen haftadan bi negatifliği vardı. Beni coppercı gürkan sandı. Meraba gardaş falan böle ters ters. Savaş abim vardı tartışmadık sustum.
Olayın tamamını bilmediğinden yazıyorum. Tekrar dönmeyelim başa
Bu haftada araban ne, araç sahibi ile konuşurum, denkmi falan diyince bi baktım NA 350z bende arabalarınız denkmi şimdi dedim olay bu.
Daha son yazımdır bu konuda benim hakkımda yazıp çizecek daşşak yapıcak arkadaş varsa
05369818929 telefon numaram
Bu saatten sonra yandan yazacak olana ağzımı bozarım açık açık söyliyim
bak herseyin farkindasin seni baskasi sandim ama sen beni ters karsiladin kardes gardas denmis kufur edilmemis sonucta sende bnm yanimdan gecerken bagira bagira gecen hafta hizli bi astra vardi noldu buralardami yine, degilde yanima gelip deseydin araclarin denk olmadigini bildigin halde daha guzel bi yanit alirdin
ve yemin ederim 350z nin ne okadar yavas olacagini bilirdim nede atmosferik oldugunu bilirdim bnm gozumde hep hizli bir aractir deneme istegimde sadece egsozt var dedigi icin oyle kistas aldim.. zamaninda bitane mur plaka vardi 600-700 hp civariydi galiba gri oda buyuk turbo koymus diye bilirdim hep hizli bilirdim cunki piyasada az olan bi arac yakindan sadece deneme aksami gordum
Bu kadar tatsızlığa gerek yok ortamlar dağılıyor yanlış anlaşılmalardan sonra
Gazlamaya devam
Devran erdem şu ana kadar kimseyle tartışmadı forum üzerinde. O lafım da sadece sana değil forumun adamı getirdiği durumla alakalı. Geneli kapsıyor.
Sana denk gelmiş. Ama bir lafın var ki ayıpladım. 700-800 beygir arabası olan adamlar egoları tatmin olsun diye deneyecek değilim demişsin. Birincisi erdem o tarz bir adam değil arabasında sıkıntı varken bile kendisinden hızlı arabalarla sürekli çıkıp denedi. Bi de 700-800 beygir arabası olan adam inan ego tatmini için seninle değil süpersportlarla dener. Sana bana Type R a benzin yakmaz.
350Z içinde o kadar yavaş olacağını bilseydim demişsin de o araba stock olarak o kadar yürüyor ki aranızda 5-6 boy fark var. Senin araban swap o araba stock ve 1450 kg. O araba hafifletme yapılmadan atmosferik olacak şekilde çok para harcamadan seni çok kolay geçecek hale getirilebilir. Bence küçümsemekle hata yapıosun. O kaputun altında maden yatıyor ama kimse farkında değil.
otarz adam degil ise ozman bana deneyelim getir aracini niye diyo belli degilmi ne olacagi ben kabul etmemismiyim ki? denk olmadigimiz asikar
bende z350 nin giderini gercekten bilmedigim icin hp ve agirlik oranina gore denk gordum
reis tekrar diyorum kucumseme yok bilmiyorm dedim nekadar gider fazla motor mod. u yok diye zevkli olur diye dusundum ben hep hizli bilirdim cunki z350 leri
eee sidik yarışı ne zaman bosverin ne zaman deniyorsunuz
özgün abi dedim ya 15 gün bekleyelim
250 300 hp arası ne aracınız varsa deneyelim
bende erdem abinin arabası ile denerim
bizim 3 aramıza karşılık sizin 3 aracınız
mutlu olacaksan deneriz hakkımızlada geçiliriz :D :D :D
eger ciddi anlamda denemek isteniyor sa :confused:
oku oku yoruldum hep başa dönmüşsünüz gereksiz yere arabacıvık bu gerek yok uzatmaya .....devran deniyelimmi :)
Ah be Kardeşlerim Ne gerek var şu işe ?
Ben 39 yaşındayım hiç yazmıyorum .sadece dinliyorum tüm forumları artık.
Üzmeyin birbirinizi ne gerek var ?Oluyor ortamlarda bu yanlış anlaşılmalar.Olmaz birdaha işte ikinizde pırıl pırıl aslan gibi delikanlısınız.
Boşverin tartışmayı kalplerinizde kırılmasın içinizde sıkılmasın.
Dost kalın hep dost olun .
350z de gelen sapliyo giden sapliyo :D skşlajsşlksja
Konu ilk açıldığında daha kimse yorum yazmamışken videoyu izledim, sonrasında yazılanlara hiç bakmadım . Fakat konu içeriği çok farklı yere gelmiş. Geçen hafta Erdem Devran a deneme için sorduğunda yanında olan kişi bendim' ki banada sordu ( konuşmanın olduğu anı tekrar anlatmaya gerek yok zaten defalarca yazılmış ) kısacası anlam veremediğim bir gerginlik oldu bir anda. Sonradan duydumki daha önceki haftalarda aralarında bir tatsızlık olmuş, onun verdiği gerginlikle istenmeyen bir ortam oluştu. Devran ıda Erdem i de tanırım. İkiside pırlanta gibi insanlar yıldızları uyuşmuyor o kadar.
gün kardeşim teşekkürler tesrif ettiğin için gecilirim demene ragmen geldin 350 z bambaska
selamınaleyküm