Muharrem 10 otur :icon_tup:
Printable View
Beyler beni müdafa etmeyin susun sadece arkadaş alaycı konuşurken yanımızda 1 2 arkadaş vardı onlar yazsın ne onun tarafı ne bizim taraf yazsın veya savunsun
orda yoktum o akşam daha öncesini biliyorum
tatsızlık uzasın diye değil bu yazdığım zaten bi sonraki mesajımda da bunu belirttim
350z muhabbetini yapmicam bile hepimiz turbo 350z nin nasıl gidiceğini biliyoruz
neyse konu o değil ben zaten erdem uzamasın dedikten sonra gerekeni yazdım. devran bi sebepten 2 dir erdemle bi ters düşüyodu. bende madem bu tavırdasın çıkar dene dedim
erdem R yatı diolar sana .:D korktunn farkettttim :)
Erdem abi astrayla blackmamba oldumu şimdi bence olmadı :)
muharrem kardesim biara sanada cok rica ettim deneyelim bi aracimi goreyim diye hatirlatirim... ozamanlar gelistirme safhasindaydim her denedigini gecen bi arac yoktu ortada hala da yok
oz baska zamanda hep 3. kisiler ortaligi kizistirir yapmayin boyle diye ogut verirsin
keske daha once sana bikac kere ayara gelseydim
guzel kardesim ben her aracin teknik verilerini bilmek zorunda degilim bu araclari fabrikasyon turbolu 280 300 hp civari biliyordum sadece egzost var deyincede denk olabilecegimizi dusundum daha once kaputu kaldirip batgim bi arac degil zaten kactane varki piyasada .. aracin sahibi kardesimde gecersin aama deneyelim keyfine degilmi dedi yani ortada bi problem yok tek problem ortada yildizlari barismayan iki kisi ve destekcileri var biz birbirimizi sevmek zorunda degiliz ama 3. kisiler yorumlariyla ortalgi karistiracagina objektif ve yapici yaklasirsa daha mantikli olur
@devolation
sen sc s2k ile denemiyon benlemi denicen ? :)
ben kendı aracım adına konuşuyorum
bu arada sana takılıyorum devo ile deneme muhabeti geçiyor o yüzden sordum sende suan ne var diye yanlış anlama ;)
orcunn ne zaman cıkıcak su araban yeter daa 2 sene oldu amk :)
Hepinize gider :)
usta aracın harbi maşallahı var Allah dert sıkıntı kaza bela yaşatmasın :) bide o akşam bana bizim bi kaç arkadaş astrayla denermisin diyo :D abi şakamı yapıyosunuz dedim benim arabayı jetta r-gt mi sandınız :D 40 boy yemeye niyetim yok dedim :)