Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı 3 silindir skoda ile millete gidermi yapıyosun?Adamın dibisin kanka öle deme amg gibi sesi yokmu
Dr.ECU
Oz` Nickli Üyeden Alıntı s2000 turbo hımmm iyimiş o zaman devrana sana yakın gidicek bi araba tehmin edebilirim 2 de 80 al ve devo yu bekle
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS DR.ECU
orcunnn Nickli Üyeden Alıntı hımmm iyimiş o zaman devrana sana yakın gidicek bi araba tehmin edebilirim 2 de 80 al ve devo yu bekle vtec var 3076 lı o uyar mı ? bu arada kendi arabalarımızla konuşalım lütfen
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı kanka öle deme amg gibi sesi yokmu Amg yavrusu
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı vtec var 3076 lı o uyar mı ? oo çok sert bilmem 80 -250 basarız sonuç bilemem bana uyar deneriz vtec den kastın k20 swap degildir heralde
orcunnn Nickli Üyeden Alıntı oo çok sert bilmem 80 -250 basarız sonuç bilemem bana uyar deneriz vtec den kastın k20 swap degildir heralde 1.600cc ..........
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı 1.600cc .......... olur çok sorun degil en fazla geçmiş olur sonuçta bu stuplarda arabalar zor geliyor bi araya deneyecek araba bulamıyorlar bizde hazır bulmuşken deneriz neyse hadi hayırlı geceler
ben kendı aracım adına konuşuyorum bu arada sana takılıyorum devo ile deneme muhabeti geçiyor o yüzden sordum sende suan ne var diye yanlış anlama
orcunnn Nickli Üyeden Alıntı ben kendı aracım adına konuşuyorum bu arada sana takılıyorum devo ile deneme muhabeti geçiyor o yüzden sordum sende suan ne var diye yanlış anlama benide randevü listene yazdınmı
orcunn ne zaman cıkıcak su araban yeter daa 2 sene oldu amk
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı benide randevü listene yazdınmı suanda; STAGE2 PLUS CUPRA -GNS TURBO TYPER- GSXR 600 BİKE sende ne oldugunıı ögrenirsem listeye ekleriz
Ferhat Nickli Üyeden Alıntı orcunn ne zaman cıkıcak su araban yeter daa 2 sene oldu amk kanka son hafta insallah bi aksilik çıkmassa bu hafta sonu rodaj ve vs sonra ayar incik boncuk işler
orcunnn Nickli Üyeden Alıntı suanda; STAGE2 PLUS CUPRA -GNS TURBO TYPER- GSXR 600 BİKE sende ne oldugunıı ögrenirsem listeye ekleriz S2000 turbo yazdı ya oz
orcunnn Nickli Üyeden Alıntı suanda; STAGE2 PLUS CUPRA -GNS TURBO TYPER- GSXR 600 BİKE sende ne oldugunıı ögrenirsem listeye ekleriz söyledik ya inanmıomusun bize
-HAKTAN- Nickli Üyeden Alıntı S2000 turbo yazdı ya oz ruhsat koy derse sıçtık bu yıl 3 ü geçtik başkasının üstüne arabalar
-HAKTAN- Nickli Üyeden Alıntı S2000 turbo yazdı ya oz vtec 3076 falan yazıldı turbo s2000 geçer büyük ihtimal ama olsun denerim herkeze degişiklik olur
orcunnn Nickli Üyeden Alıntı vtec 3076 falan yazıldı turbo s2000 geçer büyük ihtimal ama olsun denerim evet yalan yokk doğrudur erdem abi geldi kusura bakma abi sen uyudun sandık kaynatıoruz
Hepinize gider
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı evet yalan yokk doğrudur erdem abi geldi kusura bakma abi sen uyudun sandık kaynatıoruz uyuyorum artık herkeze hayırlı geceler yarın iş güç var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları