araç ciddi hızlı olmuş ama bu race chip prolar ne kadar sağlıklı ? Boxları kimse önermiyor motorun ecusunu yanıltarak çalıştığı için
araç ciddi hızlı olmuş ama bu race chip prolar ne kadar sağlıklı ? Boxları kimse önermiyor motorun ecusunu yanıltarak çalıştığı için
Valla aynen oyle okadar cok ınsanla karsılastımkı.. Hepsı su boxı sok yazılım yaptır dedı taakı arabanın nasıl gıttıgını gorene kadar.. Valla arabam 36bınde ben hıc bı problemle karsılasmadım acıkcası
Kim?? BEN?!? Valla biyere acelem vardır yoksa..![]()
maşallahı var az yakar çok kaçarın
allah kaza bela vermesin
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
maşallah çok iyi gitmişsin adıyamandan gelirken otobanda bir tane takılmıştı bana 245 km yi geçememişti aracı sen son sürat ne görüyosun ?
dostça bende denemek isterim dostum hayatımda gördüğüm şu anlık en iyi 320d gibi duruyor maşallah kazasız belasız![]()
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
bir kere denedik yokus asagıydı 260a dayandı kaldı ama bence motora cok zarar veriyor genelde 230dan yukarı hic cıkmamaya ozen gosterıyorum
tabiki insallah denk geliriz denerizevet bizde acıkcası daha gecebilen bi 320d bulamadık..
Arda cagırdı sen gelmedın simdi biz napalım
olculmediMurat Engin'in sozu var olcucek
![]()
racechip le ilgili biraz bilgi verebilir misin? yazılım mı yoksa box tarzı birşey mi? p.m de atabilirsin![]()
araban cok güzel gidiyor,yalnış bilmiyorsam box sadece hava-yakıt karışımını arttırıp azaltıyor,yani sadece ya alt devri ya da sadece üst devri güçlendirebiliyorsun,yazılımla ise tüm devir aralığına müdahale edebiliyorsun,yani yazılımlı olsa kimbilir nasıl gidicek,tekrar tebrikler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)