Valla box birer tık kapalıykenki dynosu buydu vw techde olculdu..
arac 37binde box 32bindir filan uzerinde uzun rodaj yapdım sonra taktım.. 320d nin sanzımanı umdugun yada tahmin ettıgınden cok daha saglam ve performanslı.. tork konvertorunun yarattıgı sıkıntı dsglerde bas agrıtıyo suana kadar tık demedı masallahı var.. 500+ tork var kac kere launch yaptım banamısın demedı... motor gayet saglıklı her ay turbo ve enjektor kontrolune sokuyorum cunku biraz ruh hastasıyım o konuda tık diye bi ses gelsin anında goturur baktırırım %98 hıc bısey cıkmaz ustanın cayını kahvesını ıcer donerımha bu arada kontrollerde suana kadar mukemmel sonuc verdı aracım
![]()
Kardesim whp den bahsettiginin farkindasin dimi tekerdeki güc yani???
Tork konvertörünü ummama tahmin etmeme falan gerek yok e60 bindigim zamandan da e92 kullandigm son 3 yildir da yazilima sanzumanin ne tepki verdigini yada tork konvertörünün aracin gücünden ne kadar caldigini biliyorum. Konunda gereksiz muhabbet olmasin, Allah kaza bela vermesin...
Abi zaten garanti olsada 10.05.2011 trafiğe çıkış gözüküyordu dün baktığımda yanlış hatırlamıyorsam. Ama iyi niyet garantisinden faydalanamaz malesef. Neden faydalanamaz onuda söyleyim.. Çünkü bakımlar 15.000 km veya kilometreyi dolduramazsa yılda bir kez bakıma girmesi gerekiyor. Bu sebepten. 40.000 tl mezarcı rakamları olur ama 47.000 tl de biraz yüksek kaçabilir. Kimsenin malına mülküne biz değer biçemeyiz.Herkese hayırlısı olsun..
Vw Cc & Mk 5 Gti
Benim aracım 1 yıla geldiğinde 6 bin km de idiO yüzden götürme gereği duymadım.İyide yapmışım,wv servislerine hiç mi hiç güvenim yok.Hatta şekil A da görüldüğü üzre götürmek bile istemiyorum.Tanıdığa azda olsa pazarlık payı var yahu rakamın
![]()
Abi yağın kapalı kutusunda raf ömrü bile 4 yıl biliyorsun. Üretimini bilemeyiz ama bir yıl 6.000 km bile bence performans aracına göre yeterli bir değişim zamanı. Tabi belki takdir senin dışarıda da değişmiş olabilirsin. Yağın değişme sebebi ***** zamana bağlı olarak yağın vizkozite (akışkanlık) özelliğini kaybetmesi..Herşey gönlünce olsun abi..
Vw Cc & Mk 5 Gti
Araç üretildikten sonra 1 yıl hiç kullanılmasa bile bakıma girmek zorunda diye biliyorum ben.
Bir şey olup olmayacağının garantisini kimse veremez malesef.
Hay Allah yaw.
Arkadaşlar ben gitmedim 2 yıl içerisinde yetkili servise ve arabamda gayet sağlıklıKapatalım lütfen artık benim aracımın garanti konusunu.
burdaymıs araba
http://www.techturkey.com/forum/otom...-tertemiz.html
bu arada 320d çok iyi gidiyo maşallah araca![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)