gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı ahmetcim arkası söküktü typer 5 sonu 1-1.5 boy civarı oluyodu anladım abi maasallah typer'a
sağolasın eyvallah.
ahmetuzun Nickli Üyeden Alıntı anladım abi maasallah typer'a sağol kardeşim.. şimdiki hali bu haline göre driftboxta 3 sn daha hızlı 0.70 eğimde. İstanbul usulü ölçersek 3 eğimlere yakın yokuşta k-prolu-rbcli-egz. type-r kadar çıkar 100-200ü
Hizli ep3 tunjeR Masallah supanallah,tekerine tas degmesin,allah kaza,bela,ceza vermesin Amin
http://i28.tinypic.com/2cx6scg.jpg
yüzüme nur yağdı amin biraderim cümlemize
TunjeR Hoca tuttum simdi hatim indiriyo
bi dujj alsaydım dün gece uzundu da
İcinde hic kufur edilmemiş typer,o kadar temiz yani.
bu arada gökhan ustaya maşallah ne araba yapmış yaw bilgine ustalığına sağlık
tunceR Nickli Üyeden Alıntı bu arada gökhan ustaya maşallah ne araba yapmış yaw bilgine ustalığına sağlık ben yaparsam yürür kardeş
tunceR Nickli Üyeden Alıntı bu arada gökhan ustaya maşallah ne araba yapmış yaw bilgine ustalığına sağlık Adami kiskanma senin icin fesat
estağfurullah adam yaptı yürüttü helal usta
tunceR Nickli Üyeden Alıntı estağfurullah adam yaptı yürüttü helal usta aferin otur yerine 100
an typer ii yürüo cunku mugen beyin var bldr. kpro cöp) acıklık getiriyim dedim konuya
şu vteclerede bi el atsan artık ustam erenim japon bikere yapmış al demiş herşekilde kullan
tunceR Nickli Üyeden Alıntı şu vteclerede bi el atsan artık ustam vtecler yürümüyo birader gaza basıyon kimse yok
gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı aferin otur yerine 100 Hocam bir sey sorabilirmiyim Typerda ne yag kullanmamiz lazim ?? Affiniza siginarak tesekkurler
orcuns Nickli Üyeden Alıntı Hocam bir sey sorabilirmiyim Typerda ne yag kullanmamiz lazim ?? Affiniza siginarak tesekkurler zurzunati 18-23.
gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı zurzunati 18-23. Masallah,supanallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları