hahahagerçekten çok eğlenceli olmuş "alayına gider lan, ateeş" kısmı çok iyiydi.
![]()
hahahagerçekten çok eğlenceli olmuş "alayına gider lan, ateeş" kısmı çok iyiydi.
![]()
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
"alayına gider lan, ateeş"yazık kız arkadaşın baya korkmuş ama. bide lastik patlıcak falan diye kızı korkutmuşsun iyice zaten
![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
kamera kapanmadan önceki focus zorlaması biraz gereksiz olmuş ama. youtube hata vermiş sonunu izleyememiştim demin şimdi izledim.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
güzel eğlenmişsiniz gerçekten![]()
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Ben cok egledim
Sizin de gördüğüm kadarıyla amac eglenmek![]()
O yüzden Allah tekerinize taş vermesin..Devam video sunu beklemedeyiz![]()
Hahahahahahaha muhabbet cok iyi ya Allah ayirmasin heralde günün en cok eglenenleri siz olmuşsunuz![]()
OĞUZHAN KIZILTOPRAK
çok guzel video...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
abi müsade edersen video yu günün anlam ve önemi olarak bilgisayara kaydettim izledikçe gülerim mükemmel olmuş
allah neşenizi bozmasın.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
hahahah arkadaşlar teşekkür ediyoruz hepinizeamaç tabiiki eğlenmek yoksa ne gibi bi iddam olabilirki? transponderı takmam da sadece sonunculuğumu garantilemek
![]()
orda benim kesinlikle focusu geçmek gibi amacım yoktu ama arkadaş dıştan öyle kasarak geldi ki benim zaten tek yapabileceğim direk frenleyip en dardan dönmekti. farkederseniz de o benim önüme daldı. ama sorun değil biraz daha tehlike oluşsaydı arkam temizdi direk spine yatcaktım. düzlükte geçtim ama o ayrı![]()
hocam ateş eden bi araba geçerse eline yandık desene![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)