:) :) :) :)
Printable View
kardeşim 106 demiyorum senin arabana diyorum.. ,)maşallah güzel çok güzel hemde allah kaza bela vermesin STOCK olduğunu söylediğin bi araba ama sunnrooflu klimasız gezmeyen tek başına rolle çıkmayıpta yanına arkadaş alan kardeşimis masada ya bırakın stock muhabbetini dedğinde sanırım sesini çıkartmıyordun.. ,) ben konuşmayı sevmemde ona sor sana niye benzim yakmayacağımı söylesin kardeşim.. uzatma daha yüzyüze geldiğimizde konuşulur kimseyi rahatsız etmeyelim buradan..,)
Masallah deneyen araclara
Eski plakasi nac degilmiydi o arac sanirsam fatih in eski arabasi
eyvallah kardeşim.. soruna bilmemneye gerek yok o yüzden elalemin yumruğunu yemeyen ..... yazdım.. mekanik spor bu biri daha çok emek harcamıştır gelir geçer ama karşındakinin ne yaptığını bilmeden ulu orta laf yapmak doğru değil.. ufacık dokunuşlarla bi arabanın muadillerine göre ne kadar verimli olduğunu biliyoruz:icon_tup: bugün 106 alsam chıp filtre egsoz timing conta yapar seninle keyifle denerim anlatabildim mi.. maşaallah aracına allah kaza bela vermesin:icon_tup:
ben erkanla denedim erkan dışında biçok insan konuştu erkan gayet güzel karşıladı eksiklerim var halledince inş daha güzel olucak diye bende sorun yok kardeşim dedim tekrar tekrar deneriz hiç sıkıntı yapmadım ama denemelerden önce bikaç arkadaş çok fazl kışkırttı bizi öfkem birazda o yüzden bizde ilk defa denemeye çıkan insan değiliz neyin ne olduğunu biliyoruz ben işin keyfindeyim dedikçe biz geçersek ilacı alırsın ben 106 ya benzin yakmam gibi konuşmalar can sıkıcı oldu bu benim 3.gti hatta birinide harundan aldım ben burdan ilk arabamla defalarca izmit sakarya gittim geldim denemek için kalkıp bitanesinin videosunu burda paylaşmadım adamlar böyle karşılmadı denedik döndük çayımızı çorbamızı içtik döndük ama benim en yakın arkadaşlarım onlardan daha hırslı çıktı neyse uzatmayalım konuşuruz yüzyüze gelince bol bol teşekürler buarada cümlemize allah kaza bela göstermesin
Y 106 ya maşallah Okan arabayı aldı flitre egzos full orjindi araba ben AZ ile denedim 4 ün sonuna kadar deneyebildik yoldan dolayı sadece 2 boy gerimdeydi ama arabada hiçbirşey yoktu yani araba gerçekten iyi yürüyor maşallah tekrar Ufuk kankam ;)
Eveeeet :)
Dondun dolastın gene bu muhabbetlere gırdın bosa konusma yavrum cek vıdeonu koy ısteyen seyretsın ıstemeyen konuya gırmesın yıllardır aynı muhabbet..
Sat arabanı tuplu bı araba al :))
sen biraz daha sabret vosvosla saplicam sana ''Y'' Gti'cı ...
He buarada vtec varsa denemek gormek istiyorum arabami video sorunu yok ben cekip koyarim gecsemde gecilsemde ..
Kanka bak yazıp çiziyosun sesimi çıkartmıyorum, erkan abi sesini çıkartmadı polemiğe girmeyi sevmez. 206 ayaramı gitti yazmışsın biyere gittiği yok kapımda yatıyo patırdama başladı onu halledicez he inanmazsan akşam gelip bakabilirsin zinciri bağlı kapıda yatıyo :) O bir kaç kişinin içinde benden bahsediyosan 206nın herşeyiyle ben ilgileniyorum, kızıştırmayla işim olmaz benim samet ateşliyo ortalığı ama sıkıntı yok eksikleri giderir tekrar deneriz. Filitre egzos var diyodunuz okan abi timing var dedi sesin çıkmadı ? Yaram yok gocunmuyorum ne yaptıysak yazdık listeye ama bundan sonra araba yaptıgım zaman 5 se 3 nü yazıcam.
NAC Denizli'de 20 YS 106
Y 106 çok üstten basmış biraz daha devrini kendine göre ayarlasa 2'de dolu dolu giderdi. Maşallah 2 aracada.
:)))))) evet bu 106 ya benzin harcamam ama 106 demiyorum. o akşam gördük güzel yürüdüğünü de söyledik.. ama bu haliyle yürüdüğü sürece bu 106 ya benzin harcamam:icon_tup: var mı itirazı olan? :) demin bi post yazdım uzunca ve araç sahibi ile orta yolu bulduk diye düşünüyordum:) kırmış olmasaydık motoru sadece söküp klasik egsoz tipine döndürür yeni yürürdüm o akşamki haliyle ama artık benzin harcamam.. bastıra bastıra yazıyorum kardeşim mekanik işi bu bi 106 gelir deler gider eyvallah ama ben 106 ya demiyorum bu yürürde diyorum soru işareti kalmamıştır heralde:)
Tuncay abı sen bana aksam yerı bır soylede ben aksama geleyım bı
Ben timinginde degilim, ortada bi yalan var ona gelemiyorum. Neyse daha fazla yazip cizmenin anlami yok iyi forumlar..
Deneyen araclara masallah.
Stock filtre egzozlu 106 150-160 lara kadar saglikliysa cok iyi isler basardigini gordum.fakat bu soluksuz 220 leri dewirio sasirdim acikcasi cok ilginc geldi.
Süt danasinda yok boyle bi ciger :D
gökhanın 306 nın 2 boy arkasındaysa orjınalken suan kesın saplar AZ ye video beklıyoruz
Ya beyler yanlis anlamayinda alt tarafi 106 denediniz ya sanki 1000 hp ustu arabalarin muhabetti anasini satiyim bende 106 ciyim kimse lafimi yanlis anlamasin ama abartmaya gerek yok herkez yuzyuze bakiyo isin zevki nerde kaldi 106 enteresan bir araba kimisi cok gidiyo boyle ama conta olmadan cok keyifli degil vardir yoktur bilmem! kisaya luzum yok 13/61 in devrinde basmadigin surece orj sanzimanla araban iyiyse yine onde olursun zaten ama bu kadar polemikler bence gereksiz sehir efsanesi yok yani :) stok diyip gecince madalya verilmiyo kimseye ( stoktur degildir bilmem ornek olsun diye yazdim ) kolay gelsin herkeze