ufuk öncelikle hayırlı uğurlu olsun aracın :icon_tup:
her 106 nın artıları iş yapmıyabiliyor. extra specler yanıltmasın sizi.. motor kondisyonu çok iyi görünüyor.. maşallah deneyen araçlara..
ufuk biara deneyelim :)
Printable View
ufuk öncelikle hayırlı uğurlu olsun aracın :icon_tup:
her 106 nın artıları iş yapmıyabiliyor. extra specler yanıltmasın sizi.. motor kondisyonu çok iyi görünüyor.. maşallah deneyen araçlara..
ufuk biara deneyelim :)
wayy wayyy ortalık karısmıs gene ufukk kankiii bak ben sesimi cıkarıp bıse dedım mıı demiyorummmm kendim dedim gel basalım diee aracını gor dıye ama sadece fıltre egsoz olmadıgını en azndan sende bılıyosun bendee ilk defa basımıza gelmiyorr yaniii illa fn2 geccek diye bise yok burdaaa hadi benle kafa kafaya yurudun diyelimm 206 yı dogancan kullanırken o gece yanımzda bastıı 2 de gaza oturdugumuzda ben nıe dogancanın stopunu gordummm ondan dedımmm 206 basın dıe sen ıstemedınnn yaniii yalan yanlıs konusmayalımm en azından aramızdakıı samımıyete dayanarak soluyorum bunlarııı
206 nın stobunumu gördün :)
benimde gördüğüm 206 gfj nin arkasındaydı ben gfjyle denediğimde 5te kafa çıkartıyorum kıyaslama yapıyosak bide böyle yapalım :)
başka ne var emre mesela söyle bende biliyim yani ben aksi bişey iddaa etmedim arabanın motoru gayet stock ve sağlıklı denedik gördük sende gördün ikinci üçüncü denememizde 2 3 boy çıkabildinmi yanyana bitirdi arabalar çıktı doğancan dedi 3 4 boy geçti diye ben sana ilkinde geçtin dedim zaten.
ben akşam arabayı söküyorum doğancan kullansın akşam basalım ben bekliyorum sizi ;)
harun ben kanka ufuk masallah araban guzellll gıdıyoooo amaaaa pampısss gfj agzınıza almayın evden alırım bak gfj leee kendınızı asla kıyaslamayın gfj kılıma sanruf samet egsoz yokken bastım :) ve hala bakıyorumdaa gfjj dıyonuz turkıyedee gfj den hızlı 306 gtı yok ve kapaksız yuruyo bu araba 5 senelık yazılımı kırmadan cekıcıyle bırgun olsun eve gelmeden ona goreee :)))) opuyorum sızı bırbırınızede dogancan atarlanmayın benı rahatsız etmeyın yakında ep 3 lee gelcem onla ugrasıyorum dıkkatımı bozmayın :)))
Knka seninn filtre egsozlu 106tilarn efsane zaten ben satiyorum arabayi smdii 106 almaya gidicem senle zatenn :) valla ben 206 yi ole gordummm yalan yokk
Cuma gunu deneyin tekrar gorelim ozmaan yaniii :) benim skntim hic yokk ben arabamin nasil oldgunu biliyorummm sonctaa al sokukte deil artik gel istersen bidhaa basalimmm gecersin belki bu sefer gecen sefer noldu flaan diyemedi birileri bu sefer dersiniz iste ;)
Hahaha kanka bakimli saglikli bi 106 herzaman guzel yuruyo sizde zamaninda vl ye neler yaptiniz sende biliyosun faydasi olup olmadigini sen yinede alcaksan bi 106yardimci olurum :))
Benimde derdim gecip gecilmek degil sen arabana masraf ettin o masraf etti ben masraf ettim garajda yatsin diye degil denemek icin yaptik gormek icin yaptik bu bi eglence gibi bisey gocunmak yok bende herzaman basarim ama dogancan illa denemek istiyosa ben bu aksam bekliyorum cumayi neden bekliyoruz :)
acelenn ne o aksamm musaıtmıs arac knkaa yanii bizde eglence icin yapıyoruzz ttabiki ama gocunanlarıı goruyoruz arac sahıplerı bunu yapmıyoken baskalarının yapması tuaf birazz :):)
olum sattım koltuguda catır catır yıorm parasınıı yemisim rollunu gazlayın sizz :)
bi bitmedinizzzz .................:D
ne heyecanlı adamlarsınız be olm sakin biraz:)
hahah sorma erdii :) ufukk knki bu aradaa senin arabadan cektıgımız vıdeoyaa baktıgımızdaa ben gidiyorummm ilk sag tarafımdada yarım boy 206 ondeee o nolcak pekii :):) gfjle skısmılar yol yuzunden bırakmıss gıbı gozukuyo videoyu ekleyelim gor onu bii :)
Yavrum ilk denemede cikiyosun zaten ben bisey demiyorum 2 3 boyun var ama sonraki denemeler sende biliyosun daha farkli 206 erkenmi basti nezaman basti bilmiyorum onu oyle kiyaslayamazsin buaksam gelirsiniz deneriz goruruz cumayi beklemeyelim ;)
Yanyana gorursek daha iyi bilmis oluruz :)
tamam benm gectıgıme bıse demıyorum zatenn ordaa dıkkatımı cektı ben 2 3 boy gecerken 206 da yarım boy onumdeydii aynı bastıgımızı gordum yani neyse burdan bole yazmaylaa zamanındada olmadı smdıde olmuyooo cuma yanyana goruruz bu aksam dıyosun olmayan arabaylamı gelsin adammm kosarak gelelim istiyosan :):)
bu 106ya sakın conta yazılım yapmayın rs,ep3 lerle kafa burun gıdersınız :)
onun nezaman bastığını nerden bilcen emre yapma sende videolar ilk sayfada var yazmak istemiyorumda bi koltuğumda fazla haberin olsun 206 dan cuma işim olmazsa bakarız buakşam basarsanız ben hazırım 206 da herzamn sökük vaziyette bekliyo zaten
gidişat yeterince tatmin ediyo contaya yazılıma gerek duymuyorum şuan için araç gitmesi gerektiği gibi sağlıklı bi 106 gti :)
ben cumhur ekmekçi jetı kullanan o gecekı araclara massallah 2.3 yarım boy onde oldugun vıdeoyu atmıssın ufuk gectıgınımı zannedıyosun? 4 yanına geldım sonunu goremedık sende gordun arac ıcı cekımın varsa koy ızleyelım yada bıdakı geldıgınde otobanda deneyelım merak eddım bende sonucu en yakın zamanda senınle tekrar denemek ıstıyorum.
ben geçtim diye bişeymi yazdım ?
elimde olan video bu sadece bende bunu koydum volkanlar çekmişler 1 boy gibi açtım yanıma geldin sadece ama şöyle söyliyim benim devrimde basarsak ilk start daha farklı olur hep senin devrinde bastık kısa şanzumanın olduğunda yukarılara çektin beni ben herzaman denerim sıkıntı yok 5 sonuna kadar basarız
2.3 yazmışssın aradaki noktayı görmedim düzelttim ben boy anladım vites olarak sonradan jeton düştü.
tamam yavrummm haklısınn bise demiyorum sanaa burda daha fazla yazmanın anlamı yok cuma gorusuruzzz 3 gun sureniz varrr haberiniz yokmus gıbı bıselerle ugrasın ;) cuma musaıt olmassan cumarteside gelirse araba ozmanda olabilirrr bu sefer kendi ellerimle proflaa video cekıcem bilginizeee... ;) sadece kafa kafaya vıdeoları koymam merak etmee sen gecersen gectigin videolarıda koyucam (Y)nin giderli oldugunu gorsun millet :)
ben sana anlatamadım 2.3 vites dıyorum boy demıyorum farkımız olmadı dıyosun da denk gittiğimizi de belirtmemişsin. bızım gecıp gecılmeme gıbı derdımız yok. neyse bende herzmaan denerım geldıgınde otobanda 5ın sonunu hep beraber gorelım:):)
aynen düzelttim sonradan farkettim :)
denk geldğimiz videodan az çok anlaşılıyo diğer videolardada özet geçmedim olan videoları ekledim sadece bu işten keyif almak istiyosak doğrusuda bu diye düşünüyorum.
benimde geçip geçilmeme gibi bi derdim yok kimse keyiften tek koltuk gezmiyo deniycez tat alıcaz herzaman deneriz sıkıntı yok gelirim yakın zamnda veya siz gelirsiniz bi şekil yaparız :)
ortada buluşun gebzede mesela ,bizde bi kaç 106 katılırız.
106 çok hızlı :S f-e fn2 5 yanyana helal olsun biz başka araçları izlemişiz...
Bende geleyim bari JETe yetişemem ama Cooperla arkadan izlerim sizi :D
http://s1305.hizliresim.com/19/q/nbwsy.jpg
13-59 \ 185-55-15
7200 Rpm
1 Vites 51,4 \ -
2. Vites 78,8 \4658
3. Vites 114,2 \4941
4. Vites 151,2 \5435
5. Vites 197,4 \5512
13-61 \ 185-55-14
7200 Rpm
1 Vites 49,8 \ -
2. Vites 77,2 \4672
3. Vites 111 \5011
4. Vites 146,4 \5469
5. Vites 191,5 \5525
14-60 \ 185-55-14
7200 Rpm
1 Vites 54,7 \ -
2. Vites 83,6 \4676
3. Vites 122,3 \4954
4. Vites 160,9 \5497
5. Vites 209,2 \5541
yeterlidir umarım ;)
araçlara maşallah müsait bir zamanda denemek isterim :)
106 lara bulaşmayın can yakar gardaş :)yuruyen arac yuruyo işte sorgulamamak gerek pek
İzmite tekrar gelirseniz denemeye haberleşelim deneriz
kardeş son moda zaten stock arabaya binmek... 106 stock ciğer kokuyo maşallah.. :D fabrika sanırım okunmuş piston vs takmış... herneyse adam 205 yapıyo kardeşim başkasının yumruğunu görmeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış bittikten sonra ne diceksin acaba.. he bitane de stok vtec topluyorum istersen onla da deneriz:)
kardeşşş vtecim çıkınca sana gaz basmaya tenezzül etmicem zaten.. basmaya zevk amkaya değecek birşay olsa zaten sabaha kadar deneriz..:icon_tup: ama sen adamı gaza getirip 205 le geçemeyeceğin için mi yediremiyosun ws dersen arkasından da bana çoluk çocuk muhabbeti yaptırmayın falan yaparsan sıkıntı bakkk,) gerek yok ... geçen hafta adam geldi iki kişi kliması sunroofu açık dalgasını geçti devam etti daha sen neye kime ne cesaretle laf yapıyosun... bitir gel deneyelim vs diye:) herneyse kardeş çoluk çocuk muhabbeti yapma aynen canımız sıkılmasın..,)