User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
127 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: "Y" 106 GTİ vs AT206,DD106,J106 GTİ

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı D.CaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka arabanin yururuyle ilgili senden cok samet konustugu icin ona soyledim sonuc olarak varmis yani ben gordugumu soyluyorum kanka hatta video olmasi lazim senin arabadaki kameradan bakicam ona bugun. Ya bizim arabalar ve denedigin arabalar bozuk hakkiyla yurumuyo yada senin arabada +50 ciger var bizim arabalarin cigerini sokmusler galiba
    egzantrik varmış gibi konuşma doğancan

bi iki videoda bende var izmitten gelen arkadaşlar çekmiş sanırım varsa göndericekler bende koyarım en yakın göreni emreye bi sor bence ikinci ve üçüncü denemede nası olduğunu ben ilk denemede geçti dedim zaten ama ikinci ve üçüncü denemede ayıramadı sonuç olarak sonra camı açtı bna araba sıcak hava çekiyo dedi eyvallah dedim bende gfj yle olan videoda var galiba ama onu koymuycam harun iki kişi ve arabası sökük değildi ama denediğimizde sonucuda biliyosun zaten

geçmek geçilmek problem değil ama bahaneyle sıyrılmak hoş değil filtrem yoktu deneme sağlıklı olmadı filtre takınca tekrar deneyelim dersin başımla beraber hırsınıza yenik düşmeyin ben bu işten para kazanmıyorum zevk için aldım biniyorum basıyorum
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Okan D. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada ufuk bi ara gelde debriyajı değiştirelim kardeşim artık
    aynen kanka böyle basıyoruz valla sestende belli oluyo hele izmit denemelerinde bariz hissettirmeye başladı değşitirelim bu aralar
    2011'ın Rollcusu

cRc Ramo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ufuk öncelikle hayırlı uğurlu olsun aracın

her 106 nın artıları iş yapmıyabiliyor. extra specler yanıltmasın sizi.. motor kondisyonu çok iyi görünüyor.. maşallah deneyen araçlara..

ufuk biara deneyelim

Emre.Krgz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wayy wayyy ortalık karısmıs gene ufukk kankiii bak ben sesimi cıkarıp bıse dedım mıı demiyorummmm kendim dedim gel basalım diee aracını gor dıye ama sadece fıltre egsoz olmadıgını en azndan sende bılıyosun bendee ilk defa basımıza gelmiyorr yaniii illa fn2 geccek diye bise yok burdaaa hadi benle kafa kafaya yurudun diyelimm 206 yı dogancan kullanırken o gece yanımzda bastıı 2 de gaza oturdugumuzda ben nıe dogancanın stopunu gordummm ondan dedımmm 206 basın dıe sen ıstemedınnn yaniii yalan yanlıs konusmayalımm en azından aramızdakıı samımıyete dayanarak soluyorum bunlarııı
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı astraGTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wayy wayyy ortalık karısmıs gene ufukk kankiii bak ben sesimi cıkarıp bıse dedım mıı demiyorummmm kendim dedim gel basalım diee aracını gor dıye ama sadece fıltre egsoz olmadıgını en azndan sende bılıyosun bendee ilk defa basımıza gelmiyorr yaniii illa fn2 geccek diye bise yok burdaaa hadi benle kafa kafaya yurudun diyelimm 206 yı dogancan kullanırken o gece yanımzda bastıı 2 de gaza oturdugumuzda ben nıe dogancanın stopunu gordummm ondan dedımmm 206 basın dıe sen ıstemedınnn yaniii yalan yanlıs konusmayalımm en azından aramızdakıı samımıyete dayanarak soluyorum bunlarııı
    206 nın stobunumu gördün
    benimde gördüğüm 206 gfj nin arkasındaydı ben gfjyle denediğimde 5te kafa çıkartıyorum kıyaslama yapıyosak bide böyle yapalım
    başka ne var emre mesela söyle bende biliyim yani ben aksi bişey iddaa etmedim arabanın motoru gayet stock ve sağlıklı denedik gördük sende gördün ikinci üçüncü denememizde 2 3 boy çıkabildinmi yanyana bitirdi arabalar çıktı doğancan dedi 3 4 boy geçti diye ben sana ilkinde geçtin dedim zaten.

ben akşam arabayı söküyorum doğancan kullansın akşam basalım ben bekliyorum sizi
    2011'ın Rollcusu

yasinkarahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    egzantrik varmış gibi konuşma doğancan

bi iki videoda bende var izmitten gelen arkadaşlar çekmiş sanırım varsa göndericekler bende koyarım en yakın göreni emreye bi sor bence ikinci ve üçüncü denemede nası olduğunu ben ilk denemede geçti dedim zaten ama ikinci ve üçüncü denemede ayıramadı sonuç olarak sonra camı açtı bna araba sıcak hava çekiyo dedi eyvallah dedim bende gfj yle olan videoda var galiba ama onu koymuycam harun iki kişi ve arabası sökük değildi ama denediğimizde sonucuda biliyosun zaten

geçmek geçilmek problem değil ama bahaneyle sıyrılmak hoş değil filtrem yoktu deneme sağlıklı olmadı filtre takınca tekrar deneyelim dersin başımla beraber hırsınıza yenik düşmeyin ben bu işten para kazanmıyorum zevk için aldım biniyorum basıyorum
    harun ben kanka ufuk masallah araban guzellll gıdıyoooo amaaaa pampısss gfj agzınıza almayın evden alırım bak gfj leee kendınızı asla kıyaslamayın gfj kılıma sanruf samet egsoz yokken bastım ve hala bakıyorumdaa gfjj dıyonuz turkıyedee gfj den hızlı 306 gtı yok ve kapaksız yuruyo bu araba 5 senelık yazılımı kırmadan cekıcıyle bırgun olsun eve gelmeden ona goreee ))) opuyorum sızı bırbırınızede dogancan atarlanmayın benı rahatsız etmeyın yakında ep 3 lee gelcem onla ugrasıyorum dıkkatımı bozmayın ))
    Okan Üniversitesi - Otomotiv Mühendisliği

07BBP58 - 131 / 35ASB56 e46 Compact

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harun ben kanka ufuk masallah araban guzellll gıdıyoooo amaaaa pampısss gfj agzınıza almayın evden alırım bak gfj leee kendınızı asla kıyaslamayın gfj kılıma sanruf samet egsoz yokken bastım ve hala bakıyorumdaa gfjj dıyonuz turkıyedee gfj den hızlı 306 gtı yok ve kapaksız yuruyo bu araba 5 senelık yazılımı kırmadan cekıcıyle bırgun olsun eve gelmeden ona goreee ))) opuyorum sızı bırbırınızede dogancan atarlanmayın benı rahatsız etmeyın yakında ep 3 lee gelcem onla ugrasıyorum dıkkatımı bozmayın ))
    Pampiis gfjye laf yok ben yazdim bi onceki sayfada iki kisi orj egsoz var diye sizin 206yla denemenizi gordum diye gfj yi bi andik seni ep3 le bekliyoruz
    2011'ın Rollcusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cRc Ramo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ufuk öncelikle hayırlı uğurlu olsun aracın

her 106 nın artıları iş yapmıyabiliyor. extra specler yanıltmasın sizi.. motor kondisyonu çok iyi görünüyor.. maşallah deneyen araçlara..

ufuk biara deneyelim
    Cok saol ramazan

Otarafa gelmeyi planliyorum haftasonu haberleselim.
    2011'ın Rollcusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

206 nın stobunumu gördün
    benimde gördüğüm 206 gfj nin arkasındaydı ben gfjyle denediğimde 5te kafa çıkartıyorum kıyaslama yapıyosak bide böyle yapalım
    başka ne var emre mesela söyle bende biliyim yani ben aksi bişey iddaa etmedim arabanın motoru gayet stock ve sağlıklı denedik gördük sende gördün ikinci üçüncü denememizde 2 3 boy çıkabildinmi yanyana bitirdi arabalar çıktı doğancan dedi 3 4 boy geçti diye ben sana ilkinde geçtin dedim zaten.

ben akşam arabayı söküyorum doğancan kullansın akşam basalım ben bekliyorum sizi

Knka seninn filtre egsozlu 106tilarn efsane zaten ben satiyorum arabayi smdii 106 almaya gidicem senle zatenn valla ben 206 yi ole gordummm yalan yokk
    Cuma gunu deneyin tekrar gorelim ozmaan yaniii benim skntim hic yokk ben arabamin nasil oldgunu biliyorummm sonctaa al sokukte deil artik gel istersen bidhaa basalimmm gecersin belki bu sefer gecen sefer noldu flaan diyemedi birileri bu sefer dersiniz iste
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Knka seninn filtre egsozlu 106tilarn efsane zaten ben satiyorum arabayi smdii 106 almaya gidicem senle zatenn valla ben 206 yi ole gordummm yalan yokk
    Cuma gunu deneyin tekrar gorelim ozmaan yaniii benim skntim hic yokk ben arabamin nasil oldgunu biliyorummm sonctaa al sokukte deil artik gel istersen bidhaa basalimmm gecersin belki bu sefer gecen sefer noldu flaan diyemedi birileri bu sefer dersiniz iste
    Hahaha kanka bakimli saglikli bi 106 herzaman guzel yuruyo sizde zamaninda vl ye neler yaptiniz sende biliyosun faydasi olup olmadigini sen yinede alcaksan bi 106yardimci olurum )
    Benimde derdim gecip gecilmek degil sen arabana masraf ettin o masraf etti ben masraf ettim garajda yatsin diye degil denemek icin yaptik gormek icin yaptik bu bi eglence gibi bisey gocunmak yok bende herzaman basarim ama dogancan illa denemek istiyosa ben bu aksam bekliyorum cumayi neden bekliyoruz
    2011'ın Rollcusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahaha kanka bakimli saglikli bi 106 herzaman guzel yuruyo sizde zamaninda vl ye neler yaptiniz sende biliyosun faydasi olup olmadigini sen yinede alcaksan bi 106yardimci olurum )
    Benimde derdim gecip gecilmek degil sen arabana masraf ettin o masraf etti ben masraf ettim garajda yatsin diye degil denemek icin yaptik gormek icin yaptik bu bi eglence gibi bisey gocunmak yok bende herzaman basarim ama dogancan illa denemek istiyosa ben bu aksam bekliyorum cumayi neden bekliyoruz
    acelenn ne o aksamm musaıtmıs arac knkaa yanii bizde eglence icin yapıyoruzz ttabiki ama gocunanlarıı goruyoruz arac sahıplerı bunu yapmıyoken baskalarının yapması tuaf birazz
    olum sattım koltuguda catır catır yıorm parasınıı yemisim rollunu gazlayın sizz
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

erdi52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi bitmedinizzzz .................

ne heyecanlı adamlarsınız be olm sakin biraz
    Her Zaman Dile Getirdiğim Bi Cümle'' Millet Olarak Bişeyin B.kunu çıkarmayı çok Seviyoruz''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahah sorma erdii ufukk knki bu aradaa senin arabadan cektıgımız vıdeoyaa baktıgımızdaa ben gidiyorummm ilk sag tarafımdada yarım boy 206 ondeee o nolcak pekii gfjle skısmılar yol yuzunden bırakmıss gıbı gozukuyo videoyu ekleyelim gor onu bii
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahah sorma erdii ufukk knki bu aradaa senin arabadan cektıgımız vıdeoyaa baktıgımızdaa ben gidiyorummm ilk sag tarafımdada yarım boy 206 ondeee o nolcak pekii gfjle skısmılar yol yuzunden bırakmıss gıbı gozukuyo videoyu ekleyelim gor onu bii
    Yavrum ilk denemede cikiyosun zaten ben bisey demiyorum 2 3 boyun var ama sonraki denemeler sende biliyosun daha farkli 206 erkenmi basti nezaman basti bilmiyorum onu oyle kiyaslayamazsin buaksam gelirsiniz deneriz goruruz cumayi beklemeyelim
    Yanyana gorursek daha iyi bilmis oluruz
    2011'ın Rollcusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yavrum ilk denemede cikiyosun zaten ben bisey demiyorum 2 3 boyun var ama sonraki denemeler sende biliyosun daha farkli 206 erkenmi basti nezaman basti bilmiyorum onu oyle kiyaslayamazsin buaksam gelirsiniz deneriz goruruz cumayi beklemeyelim
    Yanyana gorursek daha iyi bilmis oluruz
    tamam benm gectıgıme bıse demıyorum zatenn ordaa dıkkatımı cektı ben 2 3 boy gecerken 206 da yarım boy onumdeydii aynı bastıgımızı gordum yani neyse burdan bole yazmaylaa zamanındada olmadı smdıde olmuyooo cuma yanyana goruruz bu aksam dıyosun olmayan arabaylamı gelsin adammm kosarak gelelim istiyosan
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu 106ya sakın conta yazılım yapmayın rs,ep3 lerle kafa burun gıdersınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam benm gectıgıme bıse demıyorum zatenn ordaa dıkkatımı cektı ben 2 3 boy gecerken 206 da yarım boy onumdeydii aynı bastıgımızı gordum yani neyse burdan bole yazmaylaa zamanındada olmadı smdıde olmuyooo cuma yanyana goruruz bu aksam dıyosun olmayan arabaylamı gelsin adammm kosarak gelelim istiyosan
    onun nezaman bastığını nerden bilcen emre yapma sende videolar ilk sayfada var yazmak istemiyorumda bi koltuğumda fazla haberin olsun 206 dan cuma işim olmazsa bakarız buakşam basarsanız ben hazırım 206 da herzamn sökük vaziyette bekliyo zaten

Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu 106ya sakın conta yazılım yapmayın rs,ep3 lerle kafa burun gıdersınız
    gidişat yeterince tatmin ediyo contaya yazılıma gerek duymuyorum şuan için araç gitmesi gerektiği gibi sağlıklı bi 106 gti
    2011'ın Rollcusu

Painkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben cumhur ekmekçi jetı kullanan o gecekı araclara massallah 2.3 yarım boy onde oldugun vıdeoyu atmıssın ufuk gectıgınımı zannedıyosun? 4 yanına geldım sonunu goremedık sende gordun arac ıcı cekımın varsa koy ızleyelım yada bıdakı geldıgınde otobanda deneyelım merak eddım bende sonucu en yakın zamanda senınle tekrar denemek ıstıyorum.
    '01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Painkiller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben cumhur ekmekçi jetı kullanan o gecekı araclara massallah 2.3 yarım boy onde oldugun vıdeoyu atmıssın ufuk gectıgınımı zannedıyosun? 4 yanına geldım sonunu goremedık sende gordun arac ıcı cekımın varsa koy ızleyelım yada bıdakı geldıgınde otobanda deneyelım merak eddım bende sonucu en yakın zamanda senınle tekrar denemek ıstıyorum.
    ben geçtim diye bişeymi yazdım ?
    elimde olan video bu sadece bende bunu koydum volkanlar çekmişler 1 boy gibi açtım yanıma geldin sadece ama şöyle söyliyim benim devrimde basarsak ilk start daha farklı olur hep senin devrinde bastık kısa şanzumanın olduğunda yukarılara çektin beni ben herzaman denerim sıkıntı yok 5 sonuna kadar basarız

2.3 yazmışssın aradaki noktayı görmedim düzelttim ben boy anladım vites olarak sonradan jeton düştü.
    2011'ın Rollcusu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)