Mahş ya araçta sürüşte çok güzel, çok keyifli.. Hiç sıkılmadan heyecanlı bir şekilde izledim
Printable View
Mahş ya araçta sürüşte çok güzel, çok keyifli.. Hiç sıkılmadan heyecanlı bir şekilde izledim
Video keşke GoPro ile geniş açı çekilseymiş dedirtiyor. 2 kere izledim. Maşallah.
Murat abi şaka bi yana iddayı hertürlü kazanırsın bu videoyu izledikten sonra hele sıfır şansım var :D (Fırat)
Bende GTR - 458 karsilasmasini merak edenlerdenim . Hangisi, neden ?
Sagolun arkadaslar,bitik on lastikle bukadar ;)
Onceki pistte 2:14 du ki oda bukadar giderdi,yakinda yeni set up la deniyecegim.
Gtr ile daha hizli donerim cunku Gtr dar virajlarda daha becerikli ama Mk3 ve ustu olucak.
Turbo ancak Mk2 rakip olurdu ama 458 in zamanini gecmem zor.
Gtr>F458>991.2TT diyelim ;)
Bazen cizgi bozuyorum,oda mecburen.
dışardan izlemesi bu kadar keyifli değildi kendimden geçtim şuan :D
rüya gibi yaa
Firatcim;sen kendi arabanla istedigin kadar tur at,ben 2 ;)
Bak airbox var ucunda...
Ben de gece forum yok, eklenen var mı diye son 1 haftada eklenenlere bakmıştım 21.4 teki 2.16 dereceliyi izlemiştim :)
Direksiyonuna sağlık, kesene bereket abi 2.10 altını bekliyorum ben senden artık :)
Vallahi helal olsun diyorum..Türkiyede aynı pistte 458 aventador ve porsche nin yarıştığını türk plakalar olduğunu ve bunun foruma konduğunuda gördüm ya artık gam yemem :)
ben hala izleyemiyorum video yu link bozuk :soru:
Bak onu korfezde bir cok arkadasima yaptim ;)
Ayni arabayla cikip,guzel guzel rekabet guzel olur. 94 den beri parkurlarda yaptigim heyecan artik yok,gencler eminim bizden cok cok iyi. Artik danismanlik yapariz seve seve ;)
Gurkancim,hic yanina oturmadim ama en yakin zamanda cikalim ;)
Abi harika olmuş eline sağlık.f458 favorim:) araç stock mu?