-
Arac stock sayılır,sadece Evotech yazılım var. Yakında Akrapovic ve BMC airbox olucak. Tesekkurler ıyı dıleklerın ıcın.
Drift serbest degil Gurkancım ama senınle cıkalım,keyıf alırız ;) Imza degılde,elımden gelenı yapıyorum. Mutlaka genclerden cıkıcaktır ıyı zamanlar yapan...
-
İşte beklediğim video. Gerçekten çok zevki. Sürüşte çok iyi . Tebrikler.
Ne 458 in limitlerini bilirim ne de İstanbul parka çıkmışığım var ama bazı noktalarda siz de çok fazla risk almadan gitmişsiniz gibi geldi. Eminim yeni setup ile çok güzel bir süre gelecek. Merakla bekliyoruz.
-
http://img24.imageshack.us/img24/6495/img44262t.jpg
Söz konusu Ferrari ya :) Maşallah Murat bey gerçekten seyir zevkini arttıranlardandınız :) Sesi hala kulağımda :)
-
Tesekkurler iyi dilekleriniz icin,resim cok guzel ;)
Risk aldiginiz zaman sure cok fark etmiyecektir,cunku ist parkda mekanik yol tutusa cok ihtiyac var. Ama yeni set up i merak ediyorum.
-
Murat abi pist işinin nirvanası ve gerçekten herkesin faydalanması gereken bir üstaddır. Maşallah abi ağız tadı ile hep yukarı ve ileri giderdin inşallah.
-
İmkan dahilinde neler yaptıgınız ortada. Bize izlemek, gözlemlemek kalıyor. Teşekkür ederiz. :)
-
Tebrikler Murat abi çok güzel video olmuş,
-
Tebrikler çok iyi turlarınız...
-
Araba ve pilotaj şahane. Çok keyif alarak izledim.. Teşekkürler.
-
Abi seni porche skyline ile anmaya alıstık masallah ıtalia'da enfes
-
Tesekkur ederim arkadaslar,pistleri hep sahiplenelim. İyi kotu pilotaj isin eglencesi,pistler bos kalmasin.
Pistte yardim isteyenlere herzaman oldugu gibi yardim ederim.
Ben iyi bir Porsche hastasiyim,yakinda eve donus olur umarim 991 ile ;)
-
Keyifle izledim. Kesenize bereket bileğinize sağlık :)
-
çok keyifli video olmuş..aventador düzlükte açar dedim ama açamadı onun sebebi nedir abi? Aventador hızlı diğilmi? italia dan bilmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın. :)
-
Maşallah Murat abi, gerçekten çok keyifli bir video olmuş.
O gün 8. virajı en başarılı ve doğru dönen senin olduğunu dusunuyorum. 458 in seside plotajında mükemmeldi. Tebrikler.
-
Tesekkurler ıyı dıleklerınız ıcın.
Ave 2 boy acıyor zaten,daha ne yapsın ;)
-
Bi videoda çok fazla motor gücü. :)
Maşallah, allah kazalardan belalardan korusun.
-
Senin ex 997TT ile dönsen 458'den hızlı dönermiydin Murat abi ?
-
İzlemesi en sevdiğim videolardan biriydi, gerçekten harika.Sanırım bu süre geliştirilebilir,bidahaki pist gününe bende daha önce pist tecrübesi yaşamadğım için düşük motor ile çıkacağım,günlük kullandığım 1.6 golf olabilir, gerçekten hızlı turlar, tebrikler
-
MK2 997TT ve PTV opsıyonlu olursa,gecebılırım 2:14 u ancak 458 ın cıkısı hızlı vırajlarda.
2 Hazırana 1-1,5 sec daha alabılırım dıye dusunuyorum ınsallah...
Buarada kulanısımda hata oldugunu dusunen arkadaslar var ıse,lutfen fıkırlerını yazsınlar. Sadece bu sure gelıstırılebılır deyıp,ustun koru yazmazlarsa sevınırım.
EN azından bızlerı ızleyen ada okuyan arkadaslara hem yardımcı olmus oluruz,hemde fıkır verırız ;)