User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
66 sonuçtan 58 ile 66 arası

Konu: F458 Istanbul Park Circuit Murat Engin

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MK2 997TT ve PTV opsıyonlu olursa,gecebılırım 2:14 u ancak 458 ın cıkısı hızlı vırajlarda.
    2 Hazırana 1-1,5 sec daha alabılırım dıye dusunuyorum ınsallah...
    Buarada kulanısımda hata oldugunu dusunen arkadaslar var ıse,lutfen fıkırlerını yazsınlar. Sadece bu sure gelıstırılebılır deyıp,ustun koru yazmazlarsa sevınırım.
    EN azından bızlerı ızleyen ada okuyan arkadaslara hem yardımcı olmus oluruz,hemde fıkır verırız

Kullanımda hata diyebileceğimiz birşey yok tabiki

Ben birkaç soru sorayım o zaman

İlk virajda apex hızınız daha yüksek olabilir mi ? Sonrasında gaza biraz daha erken dokunup daha çok dışa açılabilir misiniz ?

8. virajı biraz daha hızlı geçmeniz mümkün mü ? Sanki biraz daha gaza basabilirsiniz gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Son olarak son iki şikandan önceki sağa doğru hızlı dönülen bölümde frene basıyor musunuz bilmiyorum ama gaz kesiyorsunuz galiba . Tam gaz geçme imkanı yok mu ?

Yazdıklarımı lütfen yanlış anlamayın . Sadece gördüğüm kadarı ile yorum yapıyorum. Dediğim gibi ne piste çıktık ne arabayı kullandık. Sizler sayesinde pisti öğreniyoruz

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende onu merak etmiştim, videoda 1.46 daki virajda frenaj yok ama gaz kesme mevcut. Oraya 458 ile önceki virajdan sonra tam gaz girilebilme ihtimali varmıdır?

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maaşallah. alet çok nalet.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HUSNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kullanımda hata diyebileceğimiz birşey yok tabiki

Ben birkaç soru sorayım o zaman

İlk virajda apex hızınız daha yüksek olabilir mi ? Sonrasında gaza biraz daha erken dokunup daha çok dışa açılabilir misiniz ?

8. virajı biraz daha hızlı geçmeniz mümkün mü ? Sanki biraz daha gaza basabilirsiniz gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Son olarak son iki şikandan önceki sağa doğru hızlı dönülen bölümde frene basıyor musunuz bilmiyorum ama gaz kesiyorsunuz galiba . Tam gaz geçme imkanı yok mu ?

Yazdıklarımı lütfen yanlış anlamayın . Sadece gördüğüm kadarı ile yorum yapıyorum. Dediğim gibi ne piste çıktık ne arabayı kullandık. Sizler sayesinde pisti öğreniyoruz
    Alıntı arm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende onu merak etmiştim, videoda 1.46 daki virajda frenaj yok ama gaz kesme mevcut. Oraya 458 ile önceki virajdan sonra tam gaz girilebilme ihtimali varmıdır?
    Hata tabıkı olur canım,her zaman ıyısı mumkun
    S/F duzlugu sonu sol yokus asagı donusde,on lastıklere cok yuk bınıyor,ozellıklesaga,bıtık lastıkle hıc sans yok hızı yukseltmeye,zaten hızı yukseltmekten cok,apexı daha ıcten ve uksek suratte donmek daha ıyı karsıya dogru ama bunun ıcın ıyı bır yol tutusa ıhtıyac var.
    Gaza erken dokunup dısa acmak zaman kaybı,ıcte kalıp lımıtte donmek en ıyısı.
    8 de gaza basmak demek understeer kı kafayı ıce cevırmek ıstedıgınızde arkası yanınıza gelmek ıstıyor.Bu vıraj ıcın ıyı bır arka tutus yada downforce gerek.
    Tabı yenı lastıkle 5-6km daha hızlı gırebılırım ama ustu olmaz.
    Speed trap oncesı 1:49 dakı yerı soyluyorsunuz heralde?
    Orda lift off yapıyorum 1-1,5 sec ancak gaz kesmeden gırebılmek MUMKUN degıl cunku ıce donuk gıbı gorunen ancak sola egılı bır yer ve bu namussuz vıraj arkadan spın attırıyor adama ve hızınız 200 lerde oluyor ve o spının telafısı barıyer
    Tam gaz gecmek ıcın yere yakın agırlık merkezı,daha sert arka ayar,ekstra kamber...
    Bu tıp paylasımlar guzel ve yaralı olucaktır.
    Baska?

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    murat abi tebrikler çok eğlenmişsin

458'in frenleri sonlara doğru nasıldı ? motor biraz güçlendikden ve iyi 1 takım lastikden sonra fren upgrade'i gerekirmi ?

GTR ile arasında fren sistemi olarak nasıl bir farklar var ? hangisi daha pist odaklı

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hata tabıkı olur canım,her zaman ıyısı mumkun
    S/F duzlugu sonu sol yokus asagı donusde,on lastıklere cok yuk bınıyor,ozellıklesaga,bıtık lastıkle hıc sans yok hızı yukseltmeye,zaten hızı yukseltmekten cok,apexı daha ıcten ve uksek suratte donmek daha ıyı karsıya dogru ama bunun ıcın ıyı bır yol tutusa ıhtıyac var.
    Gaza erken dokunup dısa acmak zaman kaybı,ıcte kalıp lımıtte donmek en ıyısı.
    8 de gaza basmak demek understeer kı kafayı ıce cevırmek ıstedıgınızde arkası yanınıza gelmek ıstıyor.Bu vıraj ıcın ıyı bır arka tutus yada downforce gerek.
    Tabı yenı lastıkle 5-6km daha hızlı gırebılırım ama ustu olmaz.
    Speed trap oncesı 1:49 dakı yerı soyluyorsunuz heralde?
    Orda lift off yapıyorum 1-1,5 sec ancak gaz kesmeden gırebılmek MUMKUN degıl cunku ıce donuk gıbı gorunen ancak sola egılı bır yer ve bu namussuz vıraj arkadan spın attırıyor adama ve hızınız 200 lerde oluyor ve o spının telafısı barıyer
    Tam gaz gecmek ıcın yere yakın agırlık merkezı,daha sert arka ayar,ekstra kamber...
    Bu tıp paylasımlar guzel ve yaralı olucaktır.
    Baska?
    Bilgiler için teşekkürler . Size 458 Challenge lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    458 ın frenlerı 2. Gen seramık ancak 3. gen var suan.
    GTR celık ıdı,bellı bır zaman sonra yumusuyor.
    458 ın balataları azalmadıysa,frenler gayet yerınde ama on lastıkde onemlı.
    458C sıparıs etmıstım,tek kota vardı turkıye ıcın ama benzın koyamadıgımız ıcın alamadım

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat abi keyifle izledim, bende apex hızını arttırabilir misin diye soracaktım ama lastikler ile ilgili durumu kendin izah etmişsin zaten. 2 sine arabamı yetiştirirsem senden birkaç taktik almak isterim
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabıkı,ne demek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)