nedir bu şahinlerin çektiği vol 99999 kız kumda oynamış işte![]()
nedir bu şahinlerin çektiği vol 99999 kız kumda oynamış işte![]()
Kumda bi oraya bi buraya savurmuş bu kız burcu cetinkayanın araba ceviremiycek hali yok heralde hatun neler yapıyo![]()
Baskı balatanın ruhu içün el fatiha
Şaka bi yana da Burcu Çetinkaya'nın pilotajını böyle kişilerle karşılaştırmayın lütfen,kesinlikle aşağılamıyorum ama bi taraftan ülkemiz için yarışan bi pilottan bahsediyoruz.
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
beyler bu tofas kisminin bazisi donuyo bazisi donmuyo oda rot ayarindan sase kayikligindan vs burcunun gunahi yok orada ken block ta olsa o araci ceviremezdi oda tam sol yapip gaza yuklenecekti baska bi cesidi yok bu isin kiz mutevazilik yapip o araca binmis helal olsun diyorm ben
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
ANV tuning bostanci..
OPELTECH service..
simdi burcu ile bu kizi kiyaslamak saçma olur.burcunun bindigi tofas full orjindi yanlis hatirlamiyorsam,bu kizin bindigi alçak kesinlikle kilitte vardir birde kumda.
Burcu Süper bi pilot mu değil ama bu kızı onun yanına oturtursak bakireyse bile doğurur. Doğan asfaltta döner ama orjinal haliyle döner öyle arabayı yere basiim falan dediğin zaman dengesini bozamadığın için döndüremezsin.
IN BOOST WE TRUST
Burcu çetinkayayı karşılaştırmak çok komik olmuş..
Ama medyatik olamamaktan yakınması da ayrı bir komik oluyor, okanın programda söylemişti..
Güzelliginin ve kadınlıgının fazlaca ekmeğini yiyor medyada bence. Bazen diğer ralli ci lere haksızlık edildigini de düşünüyorum.
Hükümet bile 19 mayıs törenlerine çağırıyordu. Belki ilerde daha başarılı olur orasını bilemem ama kendisini yere göre sığdıramayanlara sormak istiyorum; volkan ışık,serkan yazıcı wrc'de yarışıp ilk 6'a girerken nerdeydiniz? nejat avcı,volkan ışık avrupa f2 şampiyonu olurken kaç dakika konuştunuz? diyesim geliyor.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Çevirdi veya çeviremedi orası ayrı
Ama medeni cesaretinden dolayı tebrik etmek Lazım
En azından Tofaşların önünde patates çuvalı gibi poz veren cinslerden değil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)