sana özel bigün ayarlıycam reyizz :D
Printable View
meydan boşla alakası yok meydan boşken konuşan benden başka herkes contasız araba contalı diye konuşuyo herkes vti var vti var gti var gti var..
buda benim 2 sene önce eskilerden ek 4417 filtre egsozlu 106m vti denemesi
buarada burağın bütün arabaları yürüyodu ben 5 kişi 5 kesici videolarını biliyorum kaç tanesi şimdi 5 kesici yapıyo ..
arabada ne olup olmadığını öğrenmenin en kolay yolu gidip söktürüp baktırmaktır, bence de haddinden bi tık fazla gidiyo Y gti maşallah ama sahibi conta yok diyorsa yoktur buna inanmayan verir parasını söktürür bakar varmı yokmu öğrenir :)
iki arabanında yürürünü görmedim ama 106 geçen stok vtec çok gördüm :)
hatta pistonlusunu geçen bile gördüm desem yalan olmaz herhalde :)
yine ek 4417 , ev rc iboyla ilk geldiği zamanlar emme kelebek filtre egsozlu haliyle olan video
şahsen arabam kapak açmamış bi araba olsa kapağını açalım demem..:) yazık el değmemişken kızlığını bozmak saçma olur bence..:)
y 106 stok arkadaşlar sahibi öyle diyorsa doğrudur bunca senedir bu işin içinde olan biçok insanda hiçbirşeyden anlamıyordur.. daha öncedende söyledim fabrikadan torpilli gti.. Allah kaza bela vermesin.. maşallah
Masallah araclara...
Normalde bu konulara dahil olmam. Deneyecek vtec araniyo sanirim. Aksam ortada bulusalim.
Deneyelim.
Specler: b16a2 motor.kendi kasasinda.
Ince conta.
Itr egzntrik.
Beyin.
Walbro pompa.
Yakit rayi.
F/e/h
Oem sanzuman.
Msd bobin ngk kablo...
Tel imzada yaziyo.aksama haber bekliyorum.saygilar.geceninde gecileninde emegine saglik...
Kapagin daha once acilip acilmadigini oem conta ile ince contayi ustten bakipta anlayabilecek bi usta varmidir veyahutta anlasilabilirmi
Olaya en guzel nokta bu olur bence :)
Tuncay
muane hazirligi icersindeyim yoksa bende denemeye cikarim :)