Masallah selcuk devami gelsin CRM ekibe slm![]()
Maşallah karseşlerime. Köksalı da bu roll camiasina kattin ya Selçuk yatacak yerin yokAdam ne güzel dağlarda doğaya karşı mücadele veriyodu adami istanbulun sicak pis kokan asfaltli yollarina tuttun getirdin hadi hayirlisi bakalim
![]()
maşallah selçuk![]()
Crm performance
Maşallah selçuk çok güzel olmuş yolu tırmalamasından belli
su m5 bizim astra ile deneyelim kanka nasıl olur acaba![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
maasallah guzel olmus ng nin tahtina gececek bi arac lazim rol u bekliyoruz knka bizim 1 barlik astra bitti sayilir hemen bas goz edelim hizli araclarla![]()
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
ANV tuning bostanci..
OPELTECH service..
a.s kanka
eyv
sağolasın inş
eyv
a.s kardeşim
abi bende bekliyorum valla
eyv kanka
sağol kardeşim
eyv
devranlamı kanka?
kanka ng nin tahtına geçmek zor inş.. bakıcaz benim araç için konuşamıyorum çünkü hala ortada bşy yok araba hala yatıyo iskender abideşu 1.0 bar mevzusuna gelince ne kadar takıldınız ya anlamadım?? (bir kaç postta daha bu mevzu geçti oralı olmadım ama) yine söylüyorum standrt turbolu 1.0 bar astra ile denerim yani bunun senin aracının 1.0 barlık hali için kullandığım bir kelimeydi fark etmez sinanda bitirsin aracını bununla bnm araba ile hepsi ile deneriz maksat spor olsun
![]()
araÇ sahİbİn derken ??? Daha Öncede sÖyledim bİzİm 3 aracimiz var
astra 0.6 devo astra
1.0 sİnan astra
nİtrous mustang ( halen yollara Çikamayan)
bu araclar arasinda sahİp konu olmaz nasil emek verİp sen Çikip bİr 106 kullaniyorsan bİzde bİrbİrİmİz arabasini kullaniriz sikinti olmaz
deneme konusunda sÖfÖr degİŞtİrmek gİbİ bİr durumda yok kİmse kİmseyİ aratmaz oda ayri
sİnanin aracin İŞlerİ bİttİ araÇ magic muratta ayarlarini yapiyor
cumartesİ allahtan bİ zeval gelmesse yollardayiz
ondan sonra artik sira benim arabaya gelİyor![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)