Tokyo drift'i yeni izlemişler
bu cocuk siyah cabrio 350z'nin canını alıyordu en son şimdide turuncuya sarmış.. araç için üzüldüm... umarım tez zamanda başka bir araca terfi eder kendisi.. yoksa 350zlerde bu cocuk yüzünden polis ve halkın tepkisini çekecek... zaten topu topu 8 - 9 tane var..
Gereksiz hareketler , git piste yap istediğini ordaki vatandaşın canını tehlikeye atmana ne gerek var.Zaten işi bilen biri olsa video çekip reklam yapmaz.
Araçlar zaten satılık başka bi bebe çıkıp bu hareketlere özenip alır arabayı baba parası bol millette a.k.
kendine ne yapıyorsan yapta başkasına sebep olma bari
he çocuk bindiği her arabanın hakkını veriyor o ayrı ama yapmaması gereken hareketler bunlar
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Bu gerizekalinin milyon tane videolari yayinlammadimi tv lerde . Anlasilan hicbirsey olmamis . Sucu gunahi olmayan birilerine patlamadan once umarim tenha biryerlerde kendi basina patlarda akli basina gelir.
Ya nolcak kaç defa patladılar kendi emekleri değilki baba parası koymuyo adam kaza yapıyo 2 gün sonra arabası hazır.Bızım lastık patlıyo araba 2 hafta yatıyo .....
Şimdide kalkıp facedevideo cekıp harun taştan (siyah 350z) gel senle kapışalım,seninki yanlamaklı ,sana meydan okuyorum tarzında gibi garip garip diyaloglar gördüm hey Allahım sarılacaklar birgün direklere![]()
anlamadığım şey, bu sitede bunun arkadaşı pampası kankası bir sürü tanıdığı var, burada yazılan çizilenleri de iyi kötü okuyup kendi aralarında konuşuyorlardır. ulan hiç mi anlamıyorsunuz bu hareketlerin primi olmadığını, trafikte gören sövüyo, burda gören sövüyo , nasıl bir tatmin ben bunu çözemiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)