User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
62 sonuçtan 58 ile 62 arası

Konu: ankara denemeler

murat çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat abi yanlış anlama ama birşey soylemek isterim , kötülemek amacım değil.

Eğer benimle denemeye göre yapıyorsan yorumları ;
    1 - Bir onceki denememiz teke tek idi , iki kişide illaki tork avantajın var. (25 kg fark yolcularda , özgür sağolsun kırmadım onu)
    2 - Ben de 16 tenekeler vardı ve stepne yoktu daha önce , şimdi 18 ler ve stepne var (Ben de o kadar tork olmadığı için bunlar çok fazla etken oluyor.)
    3 - Daha once methsiz basmak için ayarlıydı , şimdi methanole göre ayarlı olduğu için geri çekiyor araba ve dün methanolü söktük bir halta yaramadığ için ve ayarı geri eski haline çektik.
    4 - Clio RS ile denemelerimiz de var , sen de denedin ben de onunla teke tek , ona da dikkat etmelisin bence karşılaştırma yaparken.

Hızlısın eyvallah ama beni baz alma derim ve rövanş isterim kısaca
    Kardeş şu varki senle ben her zaman denerim ben senle daha önceki denememde demiştim ayarlarım yapılmadı kısık yürüyorum ben hızlanmış sen yavaşlamış olabılirsin tabiki bir gün iyi gider araç bir gün geri çeker. Clıo rs le nasıldınız video yu ayda bana seyredeyim bi rövanş için her zaman ara gelirim sen de aracını tamamen bitir ikimizde şu var bu var demeyelim güzel bir rövanş yapalım kardeşlik dostluk olsun araba yüzünden kimseye ters düşmedim yanlış bir yorum yapmadım sen ne dersen onu yapalım Hakan
    Özen Volkswagen

RACE WERKS

Ibiza 1.8t fully built drag car project

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat çelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş şu varki senle ben her zaman denerim ben senle daha önceki denememde demiştim ayarlarım yapılmadı kısık yürüyorum ben hızlanmış sen yavaşlamış olabılirsin tabiki bir gün iyi gider araç bir gün geri çeker. Clıo rs le nasıldınız video yu ayda bana seyredeyim bi rövanş için her zaman ara gelirim sen de aracını tamamen bitir ikimizde şu var bu var demeyelim güzel bir rövanş yapalım kardeşlik dostluk olsun araba yüzünden kimseye ters düşmedim yanlış bir yorum yapmadım sen ne dersen onu yapalım Hakan
    Ben de yok ibrahim çekti, 180 den sonra baya baya bir fark oluyor aramızda
    1.4 TSI GTX28 Loading...

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de yok ibrahim çekti, 180 den sonra baya baya bir fark oluyor aramızda
    ne 180 inden sonra baya baya fark oluyo hakan abi

kopruden cekilmis video var 190-195 civari 5 e attim kopruden gecerken 200 civari 1 boy onumdesin 230 a kadar bastik 4 boy ondeydin.

arac ici videoyuda eklicem. pc ye atip duzeltmem lazim. ozaman goruruz 180 de ne kadar fark olmus.

murat çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu vıdeo ları merak ediyorum İbo atda bAkalım kardeş
    Özen Volkswagen

RACE WERKS

Ibiza 1.8t fully built drag car project

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat çelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen murat herkes ayarını eksiksiz yapsın..tekrar dostca denemelere devam..

RACE WERKS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)