User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: EG K20 --- RR typeR

em_garage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamunaleyküm ben Ege biz dediğimizin arkasındayız hikmet B20 yi kprolu typer gecmeye vts yi vteclerle dalga gecmeye yaptık .ff le yada eg bizim klasmanımız değil . (DEDİK) evet ama neden dedik?????? Faceden Cat Speedman nickiyle ekleyip ağzımızdan laf almaya çalısırsanız öyle bir cevbada hazırlıklı olmanız gerekir kimse salak değil bu piyasanın en eski adamlarından biriyiz ben trnin çoğu yerinde legal illegal yarısştım kimseyle böyle polomik yasamadım bizim bizans oyunlarıyla işimiz yok Hikmet biz seninle kaç kez oturduk konustuk sorun yok dendi çözdük sandık kalktık 10 gün sonra baktıkki değişen birsey yok sayfanda küçümsemeler atarlanmaar çocuk çocuk seyler o yüzden oturup konusalım olayları geçti...kendine yapılmasını istemediğin hiçbirseyi başkasına yapma sen aradın ben hep olgunluk gösterdim onca sey konustunuz onca sey paylasmıssınız sayfanızda yazdıklarımız silindi konular kilitlendi gülüp geçtik ama bu iş böyle olmuyor burada kimseye rahatsızlık vermenin anlamaıda yok emeğe saygıyı en çok biz biliriz bunu bize kimse öğretmesin beni burada çok kişi tanımaz belki ama tanıyanda iyi bilir ben hiçbirzaman geri vites yapmadım bi yarışta bunu beni tanıyanlar çok iyi bilir benim arabalrımın makinalarının sökük olduğunu sende çok iyi biliyorsun bunu fırsat bilip 2 de 1 gelin deneyelim diyip bizi insanlara sanki arabalarımız yürüyormusta gitmiyormusuz gibi gösterme sana dediğim gibi ben biyere kaçmıyorum R yapmıyorum adresimde belli arabalarım bitsin sözle değil icraatla görürüz.. biraz bekle sen geç yeterki benim geçilmeye hazmedememe gibi bi sıkıntım yok İzmitte yada tr nin herhangi biryerinde benle deneyipte Ege yanlıs yaptı diyen birtane adam yoktur Orhan iyi bilir beni geçtiğinde yıllar önce inince maaşallah diyip tebrik etmişimdir ben rakibim diskalifiye olmasın diye yardımcı olmus insanım bunu en sonki körfez draglarında sen dahil herkes gördü ben arkadaslarında dedği gibi 1 cuval civata için insan kırmam ama bu konuda anlasacağımız çok fazla birsey yok çünkü anlassaydık bu durumda olmazdık o yüzden konusup görüsmeye hiçgerek yok bu konu burada kapansın isterim arabalarım bitince hber veririm deneriz burada ne kadar konussak boş yüzyüze çözemediğimiz seyleri burada asla çözemeyiz o yüzden ben arabalarım bitince hber veririm sende ben haber verene kadar konusmassan bizdende en ufak bişey duymassın ne ekersen onu biçersin .Herkese hayırlı geceler SAYGILAR...
    EGE GARAGE İZMİT

(MEKANİK SERVİS) 0537 241 45 63---0539 668 62 53

Dscivic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şanzuman sıkıntısından dolayı girmeyen vitesler ve geçilen bir araç wallaha kusura bakmayında cocukca biraz suan nefes almayan egK20 var ortada böyle olmadık denemelerle böyle işlere gerek yok bence ... 2 kere geçti denilenlerde egk20 nasıl gecti o zmn ? şanzumanın azizliği viteslerin sıkıntısı o zaman bu video konuluyorsa egk20 nin geçtiğinide koymak gerekirki , buda egk20 yi b20 ve tiponun geçtiği iddaa edilen video gibi çok komik gelir insanlar .
    ''04'' BR TypeR -->''10'' DJ Fn2 TypeR -->''04'' DD TypeR -->''03'' AG TypeR-->''04'' KA TypeR-->''01'' ZC S2000 -->''05'' MCK Evo VIII-->''04'' EP TypeR
    ''01'' LH 330Cİ/2 (Coming Soon)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dscivic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şanzuman sıkıntısından dolayı girmeyen vitesler ve geçilen bir araç wallaha kusura bakmayında cocukca biraz suan nefes almayan egK20 var ortada karalama kampanyası yapmaya gerek yok hikmet usta herseyiyle duruyor... 2 kere geçti denilenlerde egk20 nasıl gecti o zmn şanzumanın azizliği , buda egk20 yi b20 ve tiponun geçtiği iddaa edilen video gibi çok SAÇMA.
    Dostum, hikmet ve ege gerekenleri yazmışlar daha fazla yorum yapıp konuyu bulandırmaya gerek yok sende fazla uzatma bence... zaten olaylara at gözlüğüyle bakan bazı arkadaşlar sayesinde bu duruma gelindi & geldiler.
    Kimsenin aracının tekerine taş değmesin bu saatten sonra ne sana ne bana nede bir başkasına söz söylemek yakışmaz 1 nci şahıslar yazıcağını yazmış zaten gerisi art niyet olur..

devolation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar yanlis anlamayin ama ikide bir tekrar deneyin diyen bendim cunku bu muabbeti tek cozumleme sekli budur sizin aracinin sokuk oldugunuda bilemezdim madem arac sokuk videoyu koymak cok dogru degil bence.. cunki eger denemelerden sonra karsi taraf tamam artik denemeye gerek yok sonuc belli diyene kadar denenir benim bildgim sonra video koyulur tebrik edilir yanlis bisey konusuyorsam yanlissin deyin ben tarafsiz yaklastgma inaniyorm sizde aracinizi hazirlayin tekrar deneyin en mantiklisi bu hakkisniz... sahsima yorum gelmedikce ben daha yorum yapmam cumleten hayrli geceler
    Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-