MaşALLAH Araçlara ufuk kankam kazasız belasız normll deyil uhauahuahkanka benm odum akşamki videolardan umut yok sanırım
![]()
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
Tuncay abi gokhani ariyorum musait olursa aksam deniyelim abi eh vtecle aricam ben seni
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Abi kimseye talan borcum yok benim y 106 yi stoc ken 2 boy geciyodum 4 un sonunda okandayken simdide benim arka camurlugumda yani gayet normal seninle pistonluyken araban denemistik hatirliyosan abi eger ayarlaya bilirsem aksam cikarim bakalim yalanmi konusuyomusum boyle seyler yazip bence ortalik karismamali abi AZ zaten yuruyen bir arac sonuc normal
Tuncay abi eski haliyle AZ geçmişti sanırım EH'i sonucun pek farklı olucagını sanmıyorum ama yinede bi denemekte fayda var![]()
Arkadas 6 ya atarken nasıl levye çıkartıyosun ya ahahahah![]()
Ben arabayi aldigimda ne adam gibi filtre ne de adam gibi egzoz vardi 1.4 egzoz vardi
Arti pilotaj cok zayifti ilk aldigim ay di denedigimiz zamanlarda
Eskiyi kesinlikle baz almiyorum
Aracimin pazartesi satisi yapilacak yeni sahibi arkadasi aradim kesinlikle kabul etmedi roll e cikmami isterseniz vb vtec var stok benimle ayni yururu var 2 hafta once konusu var ok derseniz o arkadasta ok derse aksama ayarliyayim
.
MaşAllah aslanlara.
Adamsınız.
Gökhan önümüzdeki pazar avrupa yakasına gelebilirim![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)