laa semii
sen boşver otobanı akşama fsm ye çıkak makas şovv ,oguzhan ve ekürüsü bmw cide gelsin dörlü yaparız![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
bir seferde istediğiniz gibi güçler çıkmayınca *** atmayın be kardeşim
pide serkan son dyno verisi
211 motor
189 teker
197nm tork
senin serkan abiden 3 boy fark yediğindeki halin bizdeki dyno verin
199 motor
182.5 teker
300nm tork
aracın bir öncekine göre 2 boy hızlanmış şimdi yanlış ölçen bizim dynomu işkembeden dyno falan yazıyorsun doğru olan değer yukardaki değerlermi yoksa 226 mı sen karar ver bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup *** atmayın insanların emeklerine beğenmiyorsanızda gelmeyin ölçüme
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
226 olan raf68 in dynosu ortalık karışmasın![]()
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
ben orda işin makarasında oldugumu yazdım.orda sizede dedim şaşırmadım diegerek yok germeye ortalıgı.
senin kapında da yatmıyorum gelmeyin vs. hayrola ? ben zaten o günde gelmek gibi bi niyetim yoktu serkan abinin hatrına gelip öle bişi yaptım![]()
sende biraz esnaf ol bence yakışmıyor bu laflar
Dr.Ecu
şii nolmuş laa bura çarşamba pazarına dönmüşlaa semi tır garajında bekliyom akşama
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
ben dükkanımdan ekmek kazanıyorum işkembei dyno falan yazdığında sen değil bu sitedeki herkez görüyor esnaf ol bu alemde diyeceğin en son kişi benim nne kadar esnaf olduğumun bilen billir kimse benim kapımda falan yatmıyor yatırmamda sende esnafsın iş yaptırdım ellerine yüzlerine bulaştırdılar desem sen işini layığıyla yaptıydan bide ve bursada bilinen sen varsan ne diyeceksin bi ortam var bu ortamdan gelen 10 tane araç hepsimi dynoya *** atar bu yüzden gelmeyin dedim
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)