Wayyy aytug baskan adamsin :D reno deyince akla gelen ilk isimlerden...
Taniyan bilir aytug abi heycan yapmaz onun tarzi bu :D
Printable View
Wayyy aytug baskan adamsin :D reno deyince akla gelen ilk isimlerden...
Taniyan bilir aytug abi heycan yapmaz onun tarzi bu :D
Ekip iyi tehlikeli ama eğlenceli olmuş :)
video muhabbet güzeel olmuş ama virajlarda ciddi tehlikeler atlatılmış. zaten tekeriniz toprak yüzü görmüş buna bağlı olarak. eğer ilk deneyiminizse bi dahakine kesinlikle çok daha iyi olucaktır. tur attıkça insan daha hakim oluyo herşeye. ama frenleri çok dengeli kullanmaktan geçiyo iş. tebrikler.
Hahaha video yu izlerken çok güldüm ve keyif aldım viraja girerken bas dediğim zaman bas frene ben bas diyince ama frene bas demeyi unuttu abi arada :D abiyi rolling videolarından biliyorum bi ara hadi 2 boy hadikopta gel demesini bekledim
hahahaha adamsın aytuğ başgan :D
Ozan abi kopturmussun valla :D Masallah keyıf aldıysan ne mutlu
Kendimi görmek güzelmiş siyah debriyajın sıyırmasına çok üzüldüm gördüm sol tarafta sizi güzel video olmuş ama biraz acemilik var gibi yoldan çok çıkılmış videoda düzlükteki yandan fışırtı sesi gelende benim =) siyah megane rs 3 kapı numaralı
bende istiyorum :D
2. Video 3:47 :D :D
Heyecanlı co-pilot sanırım o heyecanla birde tespih sallıyor:)
Yalnız direktiflerini roll videolarında da görmüştüm, burda da dinledim. Beğendim.=)
ortaya dalmayacaktın orda :)
ortaya dalma hariç bence yerden yere vuralacak hata yok . özellikle durup dururken yanlayan bmw leri düşünürsek .
masallah favorım pıstte megane rs
bu arkadasın vıdeolarını takıp edıyorum cok guzel spıkerlık yapıyor bır gun tekırdag tarafında deneme olursa bende gelmek ısterım
Keyifle izledim :) Asr İptali yaptırdıktan sonra ilk organizasyonda bende aranızdayım :)
Asr iptalinde sınırı yüksek tut bende 160 km de tekrar devreye girdiğinden sürekli devre dışı bırakmam gerekiyordu ve unutuyordum ..
ayrıca diğer araçların kameralarından izledim aracımı hiçte öyle tehlikeli işler yapmamışız ,bence o yoldan çıkma dışında birtek cuprayla yakınlaştım onun dılında çokta başarılıymışım diye düşünüyorum ( ilk kez piste çıktığım düşünülürse )
Aytuğ Abim maşşalah : ) İnşallah hep böyle kazasız belasız devam edersin Ozan Abi.
Tekrarı olacaktır organizasyonun kesinlikle daha az araç aynı anda pistte olmalı.. kontejyan usulu..
Ozan güzel olmuş ama şu da var. Piste çıkmadan önce briefing salonunda bir sürü şey söyleniyor araba geçme ile alakalı. Onlardan biri de virajda araba geçmemek. Bunların dışında bi yerde aytuğ çok büyük hata yaptırmış kaza olmaması iyi. Miniyi viraj içerisinde geçmeye çalışıyorsun ve Aytuğ dip gaz diyor. İyi araba tutunmamazlık yapıp dışa kayıp miniye girmediniz. Bi de sürekli dip gaz iyi bir şey değil. Gaz pedalını 6-7 kademe olarak kullanmaya çalış. Yol tutuşun artar viraj çizgin düzelir ve hızlanman iyileşir hem de lastiklerin daha uzun süre dayanır.
Ozan, senin tek hatan (aslinda sansslzligin) yanindaki arkadas ile piste cikmak olmus. Etkilenmissin malesef yorumlardan. Egitmenlik yapmasi konusunda aranizda bir diyalog mu oldu cikmadan once ?
Pistte baska araclar varken yapilmamasi gerekenlere yonelik ogretici bir video paylastigin icin tesekkur ederim. Ben 2 aracin ortasindan gecip yoldan ciktiigin yere kadar tahammul edebildim yanindaki arkadasa. Ya orda farkli bir durum olup da en sagdaki arac ice kapansaydi? O zaman burda cok eglenceli olmus geberdik gulmekten diyen arkadaslar heralde cok gecmis olsun dileklerini iletirdi. Bunlarin sakasi yok cidden. Ben de cok risk aldim, kendimi kaptirdim, hata yaptim. Bence en hayirlisi olmus paylasman. Hizlandirilmis egitim gibi dusunmek lazim bu olayi bence. Gelecekteki bircok yanlisin onune gecilebilir.