iyi eğlenmişsinz ama sizle aynı pistte olmayı istemezdim tanımadığınız adamların arasından gereksiz bir şekilde geçip karşıya cıkmssnz sizle birlikde onlarda sarmaş dolaş olabilirdi...
Printable View
iyi eğlenmişsinz ama sizle aynı pistte olmayı istemezdim tanımadığınız adamların arasından gereksiz bir şekilde geçip karşıya cıkmssnz sizle birlikde onlarda sarmaş dolaş olabilirdi...
muhteşem olmuş ya sayenizde iyi güldüm:D
ama çok tehlikeli bir sürüş olmuş.
bir de spiker arkadas daha önce istanbul parka çıktımı?
Su an yeni izliyprum 1:13 deyim ( Dinle beni ) bole giderse video nun yarisinda co pilot pilot a tekme tokat dalicak :)
---
Yeni birsey yazmaya gerek yok onceki yorumlarda yazilan yazilmista.Co Pilot arkadas biraz sakin olmali pist disinda iken bile dip gaz dip gaz pist te dalmaya calismak neyin pesinde ? Neyseki siz trafik e saygi gostermisiniz
1.05 Mini ve 1.50 Audiyi geçişleriniz onların size yol vermesi sayesinde olmuş. Virajda onlarda içe kapanıcak doğru noktayı beklerlerken siz erkenden içe kapanmış ve onların çizgisini bozmussunuz, onlarda çarpışmamak için dışarıda kalmışlar. Zaten 2 araba arasıdan geçisizinden sonra izlemedim. İyiki Mustang size vurmamıs orda.
Brifingte viraj içinde geçiş yasak deniliyor. Kimse o yüzden viraja girmeye başladıgı anda aynaya bakmak zorunda değil, hatta aynaya bakamayada bilir zaman kasıyorsa.
19 Mayıs İstanbul Park - YouTube
Bu videoda sağ koltuktaki benim. 8.50 gibi Maganeye yaklasıyoruz ama geçme diyorum görmemiştir belki aynadan. Brifingler boşa verilmiyor içten geçmek marifet değil, önümüzdekiyle yarışmıyoruz sadece keyif yapıyoruz.
Viraj içi geçiş yapanlara söylüyorum lütfen yapmayınki viraj kasarken zevk alabilelim.
Çok güzel video olmuş ellerinize bileğinize sağlık.
haha ozan abi çok eğlenceli olmuş :D
SS-VE çekişmeli videolarında tanıyoruz sanırım Aytuğ abimizi. Evet riskli kısımlar olmuş ama sonucunda kötü olaylar olmadığını bilmemizden sanırım, izlerken çok keyif aldım özellikle Aytuğ abimizin yorumlarıyla oldukça keyif katmış. Debriyajınız için geçmiş olsun, ben sonraki videoların daha temiz olacağından ve yine keyifle izleyeceğimize eminim, teşekkürler.