emin ol senin yazdıkların için cevap vermedim, kimsenin emeğine de en ufak lafım olamaz, umarım sizler de benim demek istediklerimi doğru tarafından anlıyorsunuzdur...
Printable View
rs çok güzel yürümüş, bravo ibrahim :) güzel bir deneme olmuş, 180 küsür rs, 230 + larda bir golf ile daha ne olsun..
24 ya da 25 yaşınaydım, arkadaşımın ikizi enkada yanlayan bir aracın altında kaldı, kaskı olmasına rağmen vefat etti, yer ENKA'ydı... benim için orada bitti ENKA, beni yakından tanıyanlar da orayla ilgili tavrımı bilirler...
hayatta en önemli şey, kendi hayatına sahip çıkmaktır... hepinizin kanı hızlı akıyor, ben bu tarz tartışmalarda insanların hırslanmasını iyi karşılamıyorum, hırs insana hata yaptırır hem de en güvendiği anda...
pist lafıma takılmayın, ben orada kayıt-fotoğraf-seyirci daha rahat diye söyledim...
tartışmaları önlemek için go prosuz yarış olmasın diyoruz :)
Bülent abi olay düşündüğün gibi değil , benim için de enka bitmiştir.
İnsanların orda farklı burda farklı dedikleri olayları bir duysan inan tiksinirsin , ben sabretmiştim ama bu iş bana göre değilmiş , isteyen olursa telefonlaşır teke teke istediği yerde basarız.
Burda benim yazdıklarımı lütfen bir daha okumanı rica ediyorum hep birşeyleri düzeltme peşinde oldum ve her konuda da olacağım.
Başka da geçilme geçme konusunda yazmayacağım emin olabilir herkes.
Herkesin istediği de bu sanırım anladığım kadarıyla ...
Şu anda beton bariyerlerin olduğu bölümde yapılan yarışları diyorsun sanırım Bülent abi.Ortaokuldaydım ben o zaman.Sonradan öğrenebilmiştim olayı ama demek ki yanlış biliyormuşum.Motorsikletli kişiler kaza yaptı 2 kişi öldü gibi haberler vardı.Zaten sonrasında jandarma kapattı orayı.Enkanın enka olduğu zamanlardı gerçekten.Camarolar m3ler falan.Ünlü bir subarucu vardı ismini hatırlayamadım.Çok keyifliydi gerçekten.Babam amcam götürürdü beni vay be..
evet motor kazası, 2 ölü... dönen e30 bunlara vurdu... sonra yine ENKA dan çıkan 2 motorcu kaza yaptı bir birine çarptı yine 2 ölü... devamını yazmayım boş verin, ama şunu bilsin 20 li yaşlardaki kanı hızlı akan kardeşlerim, böyle hırslanacaksanız bir birinizi kıracaksanız, boş verin yapmayın... sonuçta kazanacağınız bir şey yok ama en ufak bir şeyde kaybınız büyük olur...
Hakancım böyle şeyler yazmayacağını bildiğim için şaşırdım dedim, bak sen de bu kadar kırıcı yazacak kadar sinirlenmişsen sen de sakin ol artık gerek yok, şurada 2 araba denemişsiniz 7 sayfadır konuşulanlara bakın...
180 e kadar bir fark olusmamis kesinlikle. Ibo zaten bu tur konularda atip tutan biri degildir. Clio cok iyi yuruyor.
Mertcancım, çevreyolu zaten ENKA ve civarı, burada benim demek istediğimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum... dostça denemeler diyerek buraya koyulan videolardan kavga çıkıyorsa, sorun ne arabada ne enkada ne de çevreyolundadır...
sorunun nerden cıktığını herkez çok iyi biliyor birine göre 3 birine göre 5 boy konu 180 de cok fark oluyordu hakan abi düzeltti söylediğini kapanır umarm artık konu çok uzadı
is it love TIC RS ;)