Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark
Arabaylada alakalı bi durum.Octavia RS testlerinde pilotlar aracı zor döndürüyo.Fifth Gear programının Golf GTİ vs Octavia RS testinde virajda zor topladı aracı adam.S2000,DS3,Megane RS kurbları harika dönüyolar,bi araba hiçmi yatmaz arkadaş kurbda.Bizim araç kurblarda yan yatıyo nerdeyse![]()
Ben sağa dönüşlerde pilota yapışıyodum resmen
![]()
onurcan virajlarda cok iyisin)
bir kaç tehlikeli haraket olmus yolda, herkesle de piste cıkılmaz demek ki)
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
Tesekkurler, herkes zamanla hizlanacaktir.. Bir kac organizasyon sonra bu kadar kolay olmayacak muhtemelen
Saolasin Caner, gaza geliyorum yapma :P
Cok tesekkurler, biraz daha hatalar var ama iste tecrubeyle iyilestirmeye calisacagim.
Bir coilover a ihtiyacin varBenim araba aslinda oyle masa gibi degil. On suspansyonlar en yumusakta, arkalar orta ( Kasapligimdan coilover ayar zimbirtilarini bulamadim
) Cok yatan yerlerin basinda direksyon hareketlerinizi biraz daha yumusatirsaniz; basta daha az yatacak ve G kuvveti yedikce yatmaya devam edecek ama o ilk sert harekette cok yattiginda geri gelmiyor sonra. Pistte direksyona yavas mudahale etmek her zaman avantaj.
Eh evet, daha bu kadar arabanin ayni anda start alma kulturu herkeste ayni anda gelisemedi. Zamanla aynalara bakmayi biraz daha standart hale getirirsek sikinti olmaz![]()
7 Temmuzda gelecekmisiniz?
Tabi, bir terslik olmazsa kacirmayi hic istemiyorum, siz ?
Eğer istanbulda olursam kesin gelicem,aynı seansa düsersek baya zevkli olurAyrıca sormak istediğim bi soru var aracın ön camına kamera takmak istiyorumda pek bilmiyorum hangisinden,neyden alacağımı yardımcı olurmusunuz
Disaridan takilmasina izin verilmiyor. Sunroofunuz varsa GoPro yu tersten ic tarafa takabilirsiniz. Ben en son gopro3 aldim fakat disaridaki isik parladi. 7 temmuzdan once buna bir cozum bulacagim, paylasirim.
Bizim guruptaki herkesle ayni seansta olmak zevk verir. Kimse isteyerek yavaslatmadi, ters bir hareket yapmadi, hatta zamana kostugum tur sellektorle geldim, gorur gormez yavaslayip cekildiler. Videolarda o arkadaslari tebrik edisim vardi ama kestim oralari, tekrardan herkese tesekkurler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)