biz arabaları deniycez diye çıktık sizinle ordan yani evet kilo hacim oranları karmaşa ama benim için tutunmak veya yanyana gelmek bile zevkliydi ben her video paylaşımında bunu yaşıyorum düşüncelerinizi değiştirme konusunda kusura bakmayın bi art niyetim yok arabanızı kötülemek gibi teşekkürler buarada
beyler bu neyin savası eger kimse bu Y 106 nın stok olmadıgını düşünüyosa parası olan ççeker bi tamirciye hersey ortya cıkar sahsen ben ufuk kardeşçimn yalan dolan konusccagını sanmam stoksa stoktur kaldıkı kimse eger inanmıyosa dedğim gbi alır götürü baktırır
deneyen araçlara maşallah ...
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
Bende bunu anlayamiyorum bana sormadan o kadar araba deneniyo herkes yan yana gelip ben videoyu teche koyuyorum haberin olsunmu dio![]()
GKM GARAGE
saol yavrum
kapak açtırmaya gerek yokki kanka araba bostancıda harun ustanın arabası kanka ben yüzünü bile görmemişim gidip harun ustayı tembihliycek bi durumumda yok isteyen gitsin harun ustayla konuşşun benim arkadaşlarım inanmadı aradı konuştular yaa hiç bişey yok arabada neyse ben daha spec yazmıycam zaten konu açarken engüzeli öyle olcak sanırım.
saol kankacım buarada![]()
işte ben konuşmim diyorum ama illa konuşturuyorsunuz..
video olmayacağı en başından konuşulduğu için bende tek bir video bile yok..hani amaç eğlenmek ya
yoksa bende koyardım kıytırık dc-aem-warexli aracımla kpro-kid hıdır-aem filtre-rbc emme-greddy eksoz lu ep3 videosunu
bu yazdıklarım yüzünden arkadaşlarımla aram açılacak sonradan pişman olucam ama yapacak bişi yok..bilen bilmeyen konuşmasın
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
gecen hafta soner le olan deneme..sonerin arabası tr de en saglıklı arabalar arasında kafaya oynar km vs.. adamın arabası eksoz,filtre,yazılım(faydasız 106da bu setupta) yani eksoz filtre diyelim sonerin arabasına.bu setupta bi 106nın gideri tam okadardır zaten o gece denenen diğer arabada aynıydı eksoz filtre onunda gideri aynı.ama bu Y nasıl oluyorda bir ayarla sadece 10 boy alıyor???öyle bi ayar şekli yok.conta 106 da 10 boy civarı veriyor top speed de.o zaman Y ye conta koyun typerların s2k ların içinden geçin.komik oluyor artık bu tartışmalar.ama dediğimi yapın
![]()
yok laa sen rahat ol ben kapak acılırken conta koyulurken video yapacam.herkes inanır merak etme valla gel Y ye conta koyalımdediğim gibi conta=10 boy koyalım zaten siz eksoz filtre böyle diyorsunuz.contadan sonrada contalı hali böyle deriz.
![]()
Yine diyorum eksoz filtre timing le hiç bir 106 böyle yürümez.
akşam telefonlaşırız.
typer arayı açmaya başlarken video bitiyor. Video tek taraflı gibi geldi bana konmasa da olurmuş...
Y 106 nın sahibine arabasına Maşallah , aynı ADA gibi enteresan yürüyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)