Yani o araba özetle kaç hp idi.
Printable View
abi bura forum uzatmayim diye oyle dedim.benim senle denedgmi cumle alem biliyo.ayrica onemsemedgm icin hee bosver dedim gectim.pcv valfi ne gozunu seviyim aha sokup deneyim neye yariomus gor ya .ve sunu syleyim sana hic kimsnein hic bseyi bozuk deildi .hayal kuruyosun hayal.senin o dd plaka denedgm m3 lede ben denedim eski haliyle ister ina sor ister buna sor farketmez.k03 le 2.0 tfsi daha cok gidiyo sorun buysa ki bu kanitlarim ama bundan sonrakiler fotumdan sallamayla deil parayla ki sen inanasin.audi tt var denersen axx ya da bwa motor ne kdr gider gosteriyim.senle bu son polemigim bundan snra seninde dedgm gbi yanyana gelmenin bi anlami yok.
Zaten sen uzatmamak için yazıyorsun biliyorum , cümle alem neyi biliyor , konularımı okursan ben yaşadığım tüm sorunlarımı yazarım , ha şu anda geçildiğim arabaların da videosunu koyarım hiçbir yerim bozuk demem , çünkü arabamda sorun yok şu anda.
M3 le ne alaka bana ne ne yapıyorsan M3'e o benim sorunum değil , git şimdi denettir Erkan abi de Tüm Oto sevgilerini sunsun size.
PCV valfi bilmiyorsan araştır birde bir de forge recirculation valfi (N249 muadili olur kendisi) araştır , daha ne diyim ben sana.
Son olarak ; Siz insanlarin zekasiyla dalga gecmeye devam edin , size mutluluklar.
bende farklı konuşma olmaz da, senle ne zaman konuştuğumuzu da hatırlamıyorum. gıptayla baktıgım araçlar filan demişsin, sen beni başka arkadaşla karıştırıyosun heralde. ayrıca her maşşalah dediğim araca gıpta vs olmuyo bende rahat ol. köprüde konuşalım ama önce tanışalım sonra konuşalım..
bak kardeşim o sarı rocco ile cem isimli bi arkadaşın beyaz revo roccosunun denemesini ben de çok ii hatırlıyorum. murat sana, istersen gti ı da getir deneyelim demişti. pazar gunu gündüz vaktiydi. sen de benim aracımın yazılımı soft ama deneriz hemen geliyorum demiştin. sonra da bu iki rocco yu da bi güzel geçmiştin.
o zamanda ben yorum yazmıştım. gti farkını göstermiş diye.
lafı nereye getircem? soft diyen de tek Ertuğ değilmiş yani:)
istersen o konuları arat ve bak bakalım soft yazmışmısın yazmamışmısın?
ayrıca hakanın bu eski denemelerini sürekli yüzüne vurmak nedir anlamıyorum??
ben soylıyım önce hakan ecufast yazılım attı. deneme yaptık. ilk 2 denemede o geçiyodu 3. cüde stok aracımla ben geçiyodum. hakanın başından geçen serüveni bu forumda bilmeyen mi kaldı.??
zırt pırt seni oyle geçiodum, boyle geçiodum muhabbeti açanlar farkında değiller ama komik durumu düşüyorlar zira o berbat giden aracı geçince kendi araçlarını hızlı gidiyor zannediyorlardı.
Ben boş konuşmam , boyle yaparak biryere varamayacağını öğretmeye çalışıyorum size.
Yooo ben gayet net hatırlıyorum , ısrarla biz soruyorduk sahibi arkadaşda soft bir yazılım var diyordu o kırmızı GTI in.
Doğukan denediği arabaları hatırlamaz ama benim dediğim tüm arabaların videosu mevcutttur.
Vido bu ; Galiba beyazı Fatih , kırmızıyı Doğukan sürüyordu , tam tersi de olabilir.
http://www.youtube.com/watch?v=xrjuJvA2p10
Bende sana hangi araba kac hp onu ogretecem sen boswer simdi biseyler ogretmeyi.
Son kez soruyorum tt yle ne zaman deniyoruz?senin araba 230 hp oda 240 hp bakalim sonuc ne olacak varmisin??
Bzimkide hard deildi tabiki hardi 300 hp oluyor methanolle falan istanbulda ozgunun yaptigi tt vardi 303 hp..
Bunlar bos tartismalar yola cik yola en iyi beygiri orda olceriz :)
konuyu zaten bizden baska okuyan da yok yazan da yok.valla gereksiz tartisiyoruz.kimse kimseyi burda anlamiyo telefonla bi yukari bi assa basim dondu.kim neyi savunuyosa yuz yuze konusalim yoksa burda sabaha kdr yazsam kimse anlamayacak
http://www.techturkey.com/forum/vide...co-rovans.html
konu bu ....gti ın ne oldugu aşağıda yazıyor..
ne kadar sağlıklı geliyor tıc'ın sesi
Niye denemek için heyecanlandınız ki !?
Önce sorularıma mantıklı cevap verin konunun özüne gelin.
Bu videodaki bu araç soft mu ? Niye soft ? Arabada turbo problemi varmıydı yok muydu ? Doğukana habire sorduğumuzda bunda turbo problemi var ondan soft biniyoruz diyor muydu demiyor muydu ? K04 takacam o zaman kadar bekleyecem diyor muydu demiyor muydu ?
Önce sakin olun , adam gibi yazın , alay etmeyin , araştırmadan sallamayın , ondan sonra deneme işini düşünün , farkettim deneyerek birşeyler kanıtlamak istiyorsunuz ama ben artık dediğim gibi önceki postlara bakabilirsin , sizinle denemem , tek şartla denerim o kırmızı Golf K03 takacak o şekilde , sonra gelecek teklif edecem benim paşa gönlüm razı olursa deneyecez.
İstanbulda Özgünün yaptığı araba meselesine gelince (Yaptığı arabaya lafım yok), ne güzel adam yapmış 300hp , önce İstabulda olayını idrak edeceksiniz orda ne çıkar burda ne çıkar güç diye , sonra yakıtlı mı yakıtsız mı , sonra sen nerden biliyorsun o arabanın sağlıklı yada sağlıklız 300hp lerde kaç km yürüdüğünü vs... diye uzatırım hem de sonuna kadar gider.
ne yaziyo ben anlamadim :) beyaz bnm arabam konu benim konum golf bnm arabam burdan neye bakiyim :)
ama herşeyi iki defa soyleyemem ki, biraz da sen çaba göstermelisin anlamak için :)
Inanirmisin bi kac satir okudum cikardigim sonuc senin i tt yle denemeye pek ... yemedi yemezde sonucu sen zaten bence gayet iyi biliyosun.arti senin o pasa gonlun isterseyi gec tamam diorum bizim araba yurumuyodu softtu millet 300 hp alir biz alamayiz bizim aldigimiz hali hazirda belli gel gorelim diyoruz onada lafi geveleyip duruyon...
benim aklimada senin ne oldugun geliyo da yazmayim smdi burda dogru konus yaş iş mevki konusun atlatma bana.saygi istiosan duzgun konus