User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
106 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Golf V GTI vs. TIC Rs

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kirmizi gti ilk bendeydi bunu umite ben yazdirdim hosuma gitmedi bidaha yazdirdim sonra dogukan aldi..

Lafi uzatmiyacam bu arabanin k03 le haliyle ayni yuruyen k03 lu gene umitin yaptigi tt var o hala ayni setup ne zaman deniyoruz tarih ver go pro video cekelim burda izleyenler o arabanin kac hp olduguna karar verir.

Hatta golfcu arkadasda gelsin tam gormua oluruz hangisi kac hp
    Yani o araba özetle kaç hp idi.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani o araba özetle kaç hp idi.
    240 hp idi sen onu boswer genis genis yazma ne zaman deniyoruz?
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bura forum uzatmayim diye oyle dedim.benim senle denedgmi cumle alem biliyo.ayrica onemsemedgm icin hee bosver dedim gectim.pcv valfi ne gozunu seviyim aha sokup deneyim neye yariomus gor ya .ve sunu syleyim sana hic kimsnein hic bseyi bozuk deildi .hayal kuruyosun hayal.senin o dd plaka denedgm m3 lede ben denedim eski haliyle ister ina sor ister buna sor farketmez.k03 le 2.0 tfsi daha cok gidiyo sorun buysa ki bu kanitlarim ama bundan sonrakiler fotumdan sallamayla deil parayla ki sen inanasin.audi tt var denersen axx ya da bwa motor ne kdr gider gosteriyim.senle bu son polemigim bundan snra seninde dedgm gbi yanyana gelmenin bi anlami yok.
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    240 hp idi sen onu boswer genis genis yazma ne zaman deniyoruz?
    Tamam işte sorumun devamı , 240hp ise neden soft biniliyordu o zaman konu bu.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam işte sorumun devamı , 240hp ise neden soft biniliyordu o zaman konu bu.
    Ya sen harbi bos konusuyosun 240 da deil 200 hpydi ne zaman deniyoruz onu bi soyle?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bura forum uzatmayim diye oyle dedim.benim senle denedgmi cumle alem biliyo.ayrica onemsemedgm icin hee bosver dedim gectim.pcv valfi ne gozunu seviyim aha sokup deneyim neye yariomus gor ya .ve sunu syleyim sana hic kimsnein hic bseyi bozuk deildi .hayal kuruyosun hayal.senin o dd plaka denedgm m3 lede ben denedi
    m eski haliyle ister ina sor ister buna sor farketmez.k03 le 2.0 tfsi daha cok gidiyo sorun buysa ki bu kanitlarim ama bundan sonrakiler fotumdan sallamayla deil parayla ki sen inanasin.audi tt var denersen axx ya da bwa motor ne kdr gider gosteriyim.senle bu son polemigim bundan snra seninde dedgm gbi yanyana gelmenin bi anlami yok.
    Zaten sen uzatmamak için yazıyorsun biliyorum , cümle alem neyi biliyor , konularımı okursan ben yaşadığım tüm sorunlarımı yazarım , ha şu anda geçildiğim arabaların da videosunu koyarım hiçbir yerim bozuk demem , çünkü arabamda sorun yok şu anda.

M3 le ne alaka bana ne ne yapıyorsan M3'e o benim sorunum değil , git şimdi denettir Erkan abi de Tüm Oto sevgilerini sunsun size.

PCV valfi bilmiyorsan araştır birde bir de forge recirculation valfi (N249 muadili olur kendisi) araştır , daha ne diyim ben sana.

Son olarak ; Siz insanlarin zekasiyla dalga gecmeye devam edin , size mutluluklar.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koprude farkli konusup burda farkli konusma o zaman ..ozguvenim yok benim giptayla takip ettgn herkez zaten arkdsm en kotu araba benimki.gt28 le bi tarafi kalkacak adam ben deilim.konunuj uzamasina gerek yok kopruye cikinca tkrar konusuruz.
    bende farklı konuşma olmaz da, senle ne zaman konuştuğumuzu da hatırlamıyorum. gıptayla baktıgım araçlar filan demişsin, sen beni başka arkadaşla karıştırıyosun heralde. ayrıca her maşşalah dediğim araca gıpta vs olmuyo bende rahat ol. köprüde konuşalım ama önce tanışalım sonra konuşalım..

yuklu rokko dedigin beyaz rokkoysa zaten benim rokkom kime kimi anlatiosun sari rokkoysa o da bnm arabamla yuruyen araba ayrica video stmana gerek en iyisine 6 7 boy atiyodum.k03 lu halimode iyi hatirlarsin senle ben denedim polemik olmasin diye de yazmadim arkamda kayboluyodun .cumle alemde buna sahit de iste ahhhhhhhh video cekme huyum yok ama benle yanyana giden tt var denemek istersen bi de onla videonu cekip atalim?
    bak kardeşim o sarı rocco ile cem isimli bi arkadaşın beyaz revo roccosunun denemesini ben de çok ii hatırlıyorum. murat sana, istersen gti ı da getir deneyelim demişti. pazar gunu gündüz vaktiydi. sen de benim aracımın yazılımı soft ama deneriz hemen geliyorum demiştin. sonra da bu iki rocco yu da bi güzel geçmiştin.
    o zamanda ben yorum yazmıştım. gti farkını göstermiş diye.
    lafı nereye getircem? soft diyen de tek Ertuğ değilmiş yani
    istersen o konuları arat ve bak bakalım soft yazmışmısın yazmamışmısın?

ayrıca hakanın bu eski denemelerini sürekli yüzüne vurmak nedir anlamıyorum??
    ben soylıyım önce hakan ecufast yazılım attı. deneme yaptık. ilk 2 denemede o geçiyodu 3. cüde stok aracımla ben geçiyodum. hakanın başından geçen serüveni bu forumda bilmeyen mi kaldı.??
    zırt pırt seni oyle geçiodum, boyle geçiodum muhabbeti açanlar farkında değiller ama komik durumu düşüyorlar zira o berbat giden aracı geçince kendi araçlarını hızlı gidiyor zannediyorlardı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya sen harbi bos konusuyosun 240 da deil 200 hpydi ne zaman deniyoruz onu bi soyle?
    Ben boş konuşmam , boyle yaparak biryere varamayacağını öğretmeye çalışıyorum size.

Yooo ben gayet net hatırlıyorum , ısrarla biz soruyorduk sahibi arkadaşda soft bir yazılım var diyordu o kırmızı GTI in.

Doğukan denediği arabaları hatırlamaz ama benim dediğim tüm arabaların videosu mevcutttur.

Vido bu ; Galiba beyazı Fatih , kırmızıyı Doğukan sürüyordu , tam tersi de olabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=xrjuJvA2p10
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben boş konuşmam , boyle yaparak biryere varamayacağını öğretmeye çalışıyorum size.

Yooo ben gayet net hatırlıyorum , ısrarla biz soruyorduk sahibi arkadaşda soft bir yazılım var diyordu o kırmızı GTI in.

Doğukan denediği arabaları hatırlamaz ama benim dediğim tüm arabaların videosu mevcutttur.

Vido bu ; Galiba beyazı Fatih , kırmızıyı Doğukan sürüyordu , tam tersi de olabilir.

IMG 0433 - YouTube
    Bende sana hangi araba kac hp onu ogretecem sen boswer simdi biseyler ogretmeyi.

Son kez soruyorum tt yle ne zaman deniyoruz?senin araba 230 hp oda 240 hp bakalim sonuc ne olacak varmisin??

Bzimkide hard deildi tabiki hardi 300 hp oluyor methanolle falan istanbulda ozgunun yaptigi tt vardi 303 hp..

Bunlar bos tartismalar yola cik yola en iyi beygiri orda olceriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu zaten bizden baska okuyan da yok yazan da yok.valla gereksiz tartisiyoruz.kimse kimseyi burda anlamiyo telefonla bi yukari bi assa basim dondu.kim neyi savunuyosa yuz yuze konusalim yoksa burda sabaha kdr yazsam kimse anlamayacak
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/vide...co-rovans.html

konu bu ....gti ın ne oldugu aşağıda yazıyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar sağlıklı geliyor tıc'ın sesi
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende sana hangi araba kac hp onu ogretecem sen boswer simdi biseyler ogretmeyi.

Son kez soruyorum tt yle ne zaman deniyoruz?senin araba 230 hp oda 240 hp bakalim sonuc ne olacak varmisin??

Bzimkide hard deildi tabiki hardi 300 hp oluyor methanolle falan istanbulda ozgunun yaptigi tt vardi 303 hp..

Bunlar bos tartismalar yola cik yola en iyi beygiri orda olceriz

Niye denemek için heyecanlandınız ki !?
    Önce sorularıma mantıklı cevap verin konunun özüne gelin.

Bu videodaki bu araç soft mu ? Niye soft ? Arabada turbo problemi varmıydı yok muydu ? Doğukana habire sorduğumuzda bunda turbo problemi var ondan soft biniyoruz diyor muydu demiyor muydu ? K04 takacam o zaman kadar bekleyecem diyor muydu demiyor muydu ?

Önce sakin olun , adam gibi yazın , alay etmeyin , araştırmadan sallamayın , ondan sonra deneme işini düşünün , farkettim deneyerek birşeyler kanıtlamak istiyorsunuz ama ben artık dediğim gibi önceki postlara bakabilirsin , sizinle denemem , tek şartla denerim o kırmızı Golf K03 takacak o şekilde , sonra gelecek teklif edecem benim paşa gönlüm razı olursa deneyecez.

İstanbulda Özgünün yaptığı araba meselesine gelince (Yaptığı arabaya lafım yok), ne güzel adam yapmış 300hp , önce İstabulda olayını idrak edeceksiniz orda ne çıkar burda ne çıkar güç diye , sonra yakıtlı mı yakıtsız mı , sonra sen nerden biliyorsun o arabanın sağlıklı yada sağlıklız 300hp lerde kaç km yürüdüğünü vs... diye uzatırım hem de sonuna kadar gider.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne yaziyo ben anlamadim beyaz bnm arabam konu benim konum golf bnm arabam burdan neye bakiyim
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama herşeyi iki defa soyleyemem ki, biraz da sen çaba göstermelisin anlamak için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.techturkey.com/forum/vide...co-rovans.html

konu bu ....gti ın ne oldugu aşağıda yazıyor..
    Bence Doğukan ve Fatih beyin bilmem neyi yaşıyor aklıma gelmdi şimdi.
    Bu konu cukkkkk oldu.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niye denemek için heyecanlandınız ki !?
    Önce sorularıma mantıklı cevap verin konunun özüne gelin.

Bu videodaki bu araç soft mu ? Niye soft ? Arabada turbo problemi varmıydı yok muydu ? Doğukana habire sorduğumuzda bunda turbo problemi var ondan soft biniyoruz diyor muydu demiyor muydu ? K04 takacam o zaman kadar bekleyecem diyor muydu demiyor muydu ?

Önce sakin olun , adam gibi yazın , alay etmeyin , araştırmadan sallamayın , ondan sonra deneme işini düşünün , farkettim deneyerek birşeyler kanıtlamak istiyorsunuz ama ben artık dediğim gibi önceki postlara bakabilirsin , sizinle denemem , tek şartla denerim o kırmızı Golf K03 takacak o şekilde , sonra gelecek teklif edecem benim paşa gönlüm razı olursa deneyecez.

İstanbulda Özgünün yaptığı araba meselesine gelince (Yaptığı arabaya lafım yok), ne güzel adam yapmış 300hp , önce İstabulda olayını idrak edeceksiniz orda ne çıkar burda ne çıkar güç diye , sonra yakıtlı mı yakıtsız mı , sonra sen nerden biliyorsun o arabanın sağlıklı yada sağlıklız 300hp lerde kaç km yürüdüğünü vs... diye uzatırım hem de sonuna kadar gider.

Inanirmisin bi kac satir okudum cikardigim sonuc senin i tt yle denemeye pek ... yemedi yemezde sonucu sen zaten bence gayet iyi biliyosun.arti senin o pasa gonlun isterseyi gec tamam diorum bizim araba yurumuyodu softtu millet 300 hp alir biz alamayiz bizim aldigimiz hali hazirda belli gel gorelim diyoruz onada lafi geveleyip duruyon...

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Inanirmisin bi kac satir okudum cikardigim sonuc senin i tt yle denemeye pek ... yemedi yemezde sonucu sen zaten bence gayet iyi biliyosun.arti senin o pasa gonlun isterseyi gec tamam diorum bizim araba yurumuyodu softtu millet 300 hp alir biz alamayiz bizim aldigimiz hali hazirda belli gel gorelim diyoruz onada lafi geveleyip duruyon...
    Fatii konu ne allahaşkına. Son 2 sayfayı okudum ama tam anlayamadım?
    Ali Can Calis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim aklimada senin ne oldugun geliyo da yazmayim smdi burda dogru konus yaş iş mevki konusun atlatma bana.saygi istiosan duzgun konus
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)