Kardes sıkıntı yok rahat ol sen olanı gördüğünü söylüyorsun te ile denedigimizde it dalası gibiydi arabalar bi te 106 burun çıkarttı bi ben seninde dediğin gibi 230 larda bıraktık denemeyi tekrardan Y 106 yasa TE 106 maşAllah
Printable View
tesekkur ederim herkese tekrar soyluyorum guzel geceydi yagin degisim zamani geldi degistircegim motul deneyecegim .aksam soyleyeceginiz brsey varsa burda soyleyin forum da farkli seyler olmasin dedik ama oldu genede saglik olsun tartsimayi sevmem Y 106 masallah guzel yuruyor :)
5.vites yok evet ama dikkatli izlediğinizde aradaki farkı anlıycaksınız diğerlerşnde daha erken çıkıyo sadece 5.in eksik olması değil ordaki fark ben o gece kaç arabayla denedim videolar bölümünden takip ederseniz ben hiç durmadan te ve bh yle denedim yaklaşık 9 kere ama arabam şişmedi hep aynıydı.
te ye de maşallah serkan kardeşim ama artı bişey söylemedik yağ sıcaklıkları burda kimse kimseyi kandırmasın işi bilenler farkındadır 4 kere denedik arabayı soğutalım dediniz ben hiç durmadan ramazanında araba contalı onlada 4 kere denedim etti 8 ama yağ sıcaklığı sabit ben inanmıyorum speclerimizn aynı olduğuna ;) buarada 60 lık boruylada maşallah iyi çeviriyo.
ufuk aklina takilan birsey varmi diye sordugumuzda birsey demedin de niye burdan simdi yag isinmaz da bilmem ne de falan diyorsun ??
alperle arandaki muhabbet beni baglamaz kardesim gelip bana sorabilirdin soracagini
Bu isler bole seko yuzyuze bise yok klavyeden baslar hersey
Nyse biz sonuca bakalim :)
sende yanımızdaydın toplanmıştık zaten specler aynı dediniz hep , yani filtre egsoz mu demek oluyo bu yoksa conta filtre egsozmu bişey söylemediniz , sanada deneyelim bidaha dedim sana gidicez dedin çektiğin videoların tamamını koysaydın daha güzel olurdu serkan kardeşim ;)
Ne 106 ymış be videolar bölümü fulll Y 106 :)
Ulan özledim EV latı:)))
valla bende yok serkan ben her konuda speclerimi yazıyorum siz contalı olduğuna inanıyosunuzya inandığınız speclermi diye soruyorum siz contalı diye yorumluyosunuz çünkü konu açarken specler aynı yazmak yerine y gti filtre egsoz timing te 106 filtre egsoz yazarsan veya yazabilrsen daha mantıklı olur