Tuh agzindan kacirdi ya :)
Printable View
ufuk ben senin arabana nerde contali dedim bana bi soylermisin?
Te ye maşallah kanka herzamanki gibi formunda.
alper emin sen yok diyorsun sahibini falan anlatiyorsun kapak acilmamis falan filan kesin yok diyorsun ama alper ayni diyince benim araba contali oluyor
Ufuk kardes ben bise farkettim su conta mevzusu son donemlerde sana soruldugunda hep gulucuklu yorumlar attin cevaplarinda he diyeblrdin sempatik biriyim eyw ama olmayan biseyi nie hep gulerek karsiliosun.benm arabamda mesela egzantrik var dicekler ben yok oldugunu biliorum karsi cikmam mi hatta moralim bozulur ama sen cok farkli daavraniosun dikkatmi cekti yazdim yanlis anlasilmasin kesin var yada yok demiorum
artık gülüyorum çünkü ben bu denemeleri bişey uğruna yapmıyorum hırs yapmıyorum enazından benim gülmem dalga geçiyorum manasında değil kimse inanmıyo bana nedesem her konu bi tartışma yani videolar bölümünün ana sayfasına bakarsan anlarsın neden gülerek konuştuğumu :)
ben herkese durumu anlattım moralimi niye bozuyim ben emin olduktan sonra problem yok
maşallah TE 106 ya, formundan hiiç düşmedi..
benim için sıkıntı yok kardeşim ben kimseyi inandırmak için uğraşamam veya kimseyi kandırmak için uğraşamam uğraşmamda isteyen istediğini düşünür kimseyi engelleyemem ben . ne sen beni tanırsın ne ben seni senin inandığını ben nası değiştirebilirim yaklaşımın veya tespitin biraz komik ben söyliyceğimi söyledim kaç tane konum var okuyup takip ettiysen herkese laf anlattım inanmıyolar daha napabilirim yasmı tutuyim
Yaginizi degistirin gencler bidahaki denemede isinmasin :D hatta Y gtideki yagdan koyun hic isinmiyo nasil yagsa :)
sizde bilmiyorsunuz ki ne oldugunu yoksa alir deneriz ;)
Yas tutmaniza gerek yok
Ilk bastada soledm zaten yanls anlasilmasin diye
Farkli gordugum herseyi yazmakta ozgurum
Arabana laf yada kotulemek adina biseyde yazmiyorum
Tamam inandirmak zorunda deilsin ama arabanda conta yok diosun biz var düşünüyoruz madem arabanda yok icin rahatmi olucak ben sahsen rahatsiz olurum
Sen smdi susup kabulleniosan ben bindan farkli bisey cikartirim bende bole dusunuyorum cok ince detay var ama