Kimsenin yancilik yaptgi falan yok lafini bil ole konus ;)o gece denerken arabadki sen degildin bendim ;)
Printable View
Lafini bil ole konus derken?
Sen dha deminki postunda jelini felan sat ne demek soylermisin ayip yapan sensin konuyu farkli yerlere cekme
Ayrica jelde satarim istedigimide yaparim ekmek parasi ama sen ne anlarsin sadece dalga gecici syler yazrsn kendince ama bilmzsinki kucuk dustugunu nyse siz buyuksunuz en iyi sizsiniz
beyler lütfen yaa bide siz başlamayın tamam uzatmayın bitsin arkadaşım o gece bütün konuya hakim olduğu için yorum yapıyo sen daha dışardan gözetler gibi yazmalısın bakımları zamanında yapılıyo ama yağ değişimi yapılmamış demek değil mevzu sende o akşam orda olsaydın sende onun gibi yorum yapabilirdin ama abartmaya gerek yok maşallah deyin bitsin
Konuyu ve kimin ne yazdigini bilmeden yazdgin icin yazdim ;) konuyu dagitma ozele gel saygilar :)
İki aracta birbirine denk araclar ikiside muammali :)
Masallah
Masallah trnin hizlilarina:)
kusura bakma kardeşim ama sende bana aynı şekilde bi ifade kullandın ağzından kaçırdı cevabınla dalga geçercesine onun için karşındaki içinde aynı şeyleri düşünmelisin öyle bi ifade kabul etmiyosan kendi arkadaşınla bana laf atarcasına öyle bi ifade kullanmıycaksın laf sokarak hiç biyere varamayız sabaha kadar sokarız birbirimize en güzeli eyvallah deyip geçicez konuştukça uzar bu mevzular
beyler iyice boku çıkmış uzatmanın anlamı yok te hep iyi giden bi araç zaten
ufuk kardeşim yağ sıcaklıgı inan her araba da aynı denk gelmiyor
saxo vts le 1 sene gazladım hiç sorun yaşamadım aynı gece 10 15 kere bastıgım halde
106 yı aldım 3 4 deneme tavan yapıyordu hemen gittik alper kardeşim tavsiyesi ile yağı onun söyledıgı marka aldım ve bıdaha yaşamadım aynı sorunu
Haklsiniz ben size bise demiyorum
Dogrudur soledm ama sizde sabahtan beri yag konusuyla ilgili dalga geciyosunuz diger konullardada yazmissiniz nyse konuyu uzatmayalim ben ozurumu dilerim.o laf icin sadece
Ama o arkadasin yaptgi ayip siz deil o arkadas ozur dilicek
Nyse konu uzamasin herkez yptigi ayipla kalir
ulan konu nereye gelmiş böyle.valla boş yere tartışıyorsunuz.kimsenin inanıp inanmama konusunda mecburiyeti yoktur.Ama ben yine diyorum specler aynı :D
Ufuk senin gibi adam zor bulunur bu camiada. ;) o kadar efendi birisin ki seni yalancılıkla bile suclayamıyorum,bişey diyemiyorum.tartışmıyorum bile seninle. zaten tartışmayada gerek yok.yüz yüze bakıyoruz herzaman.