y gti sahibi sen stock diyorsun millet bişeyler var diyor bi sen biliyorsun kimse bilmiyor şimdi denediğin arac sana stock diyor sen inanmıyorsun arabana maşallah boyasına güvenen güneşe çıkar dyno senin işini çözer çözüm basit
y gti sahibi sen stock diyorsun millet bişeyler var diyor bi sen biliyorsun kimse bilmiyor şimdi denediğin arac sana stock diyor sen inanmıyorsun arabana maşallah boyasına güvenen güneşe çıkar dyno senin işini çözer çözüm basit
yacco competition 15w50 bu yag guzel ama turkiyede bulunurmu bilmem
alacağım yağ belli koyduktan sonra inanmayan ark ları da yanıma alıp gazlıcam beraber görelim bakalım![]()
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
araclarr cok fazla gıdıyorr ızmmıtee bı 106 buluşmasaı yapılmalı bızde burdan gelırızz daha zevklı olabılırr burdakı 106 laa denemelerımız
Geçilirken herşey güzel tabı .EEE Bıde ben geçerken aynamda kalman dunyalara bedel HANİ
Ya bsy demiyim diyorumama bnm anlamadigim bu "yag sicakligi , yag sicakligi" lafidir gidiyor anasini satiyim nerden cikariyorsunuz ya? Ben 106 ta ne kadar yapilicak setup varsa hepsiyle gazladim standrt ripo 52 53 custom pistonlu kollu itb li emmeli gomelli hic yag isinmadi ve en az bu agir setuplarda dahil bi 4 5 kere sikmisimdir ustuste denemelerde ve bir isinma olmuyor? ( sadece bir kere radyatorum tikaliydi oda 2. 3. Denemede sisiyordu araba ) ornek REG106 - JB106 denemesi bu yag sicakligi mevzusu cok komik ben EK 106 varken conta kisa filtre son susturucu olarak esenlerden atasehir ve tekrar geri esenler deneye deneye git gel yapardik mami abiyle biz hic isinma gormedik?
arkadaşım ortamı gerecek yorumlar yapma!inanmıyorsan çık gel şimdi çıkaralım arabayı yağ ısınana kadar basalım yağ sıcaklığına bak.sonrada sabaha kadar takılalım sabah erkenden yağı değiştirip birde öyle sıkalım aradaki farkı gör sonrada sus birdaha bu yağ konusunda yorum yapma olur mu?
selçuk bu konuyu hatırlarsan senınle konuşmuştuk.hangi yagda ısınıyor hangi yağda ısınmıyor diye tecrübe ettiğimi anlatmıştım sana.ne casrtol nede baş bir yağ fabrikası benim babamın değil.neden yağ markalarını savunayım dimi?ben bunu yıllarca castrolde yaşadım ama hiç arayış içine girmemiştim son 3 seneye kadar.şuanda hiç sıkıntı yaşamıyorum 3 senedir yaşamadım da.ama castol kullandığım zaman hep aynı şey oluyor demiştim sana.ayrıca TE dede suanda castrol var ve yağ yeni değil.
tamam ben sana istediğini verecem cık gel işte, araba cumartesiden beri garajda yağı değişmedi.sıkalım gece sabahta yağcıya gidelim içinden cıkan yağa bak ve koyacağımız yağı gör sonra gece sıktığımızın 3 katı fazla sıkalım sabah.aradaki sıcaklık farkını gör.sen doğru söylemiyorsun ki dokuz köyden kovulasın.Ben lafımın arkasındayım inanmayan kim varsa cıksın gelsin.
Alper su konusan arkadas o gece yaninizda olan cocuk deilmi
Madem bu kdr sorusu varmis o gun nie solememis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)