ufuk öncelikle başın sağolsun.benim aracımla ilgili bir sorunum yok..en başından söyledim..benim aracım ile iligli bir sorunum yok.takıldığım tek nokta benden habersiz çekim yapıp buraya koymak..
diğer konuda okadar soru sordum.ama hiç birininin karşılığını alamadım..bu konu zaten buradan uzar gider sonu olmaz.kısmet olur birgün bir yerde denk gelirsek yüzyüze konuşuruz.sana tek tek anlatırım.yok abi sen haksızsın dersen tüm forumun ortasında eşşek gibi anırır hepinizden tek tek özürdilerim
seni suçlamıyorum.sen zaten gayet efendi şekilde cevap vermeye çalışıyorsun.diğer konuda da burada da sorulan hiç bir sorunun karşılığı yok.hep ayrı alakasız cevaplar
o video yüzünden ben artık adamın telefonlarını açmıyorum biliyormusun?
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
ufuk tekrar başın sağolsun sabahda dedim bilsem aramazdım o yüzden uzatmıyorum..sadece arkadaşına söyle rica ediyorum yorumlarına dikkat etsin
Bu yağ muhabbetini yüz yüze gelince herkese tek tek anlatacam.burdan tam ifade edemedim sanırım.konusunca bana hak vereceksiniz.neyse konu gercekten boş yere uzuyor.
ufuk hayırdır? başın sagolsun?![]()
araclar farklı gıdıyor speclerıne goree maşallah stoc gtı olarak bırgun rol gecesı duzenleyebılırız
Geçilirken herşey güzel tabı .EEE Bıde ben geçerken aynamda kalman dunyalara bedel HANİ
Abi sana söyle söyleyim benın um saxo vts hatırlasın conta eksantrik vs...
vardı sen yapmıştın ben o araçla 460 km durmadan gazladım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım
jb 106 ile ue denemesını hatırlıyormsun ben yag sıcaklıgı yüzüden denemedım 3 denemeden sonra hatta ahmet kızdı gitti aklındadır
ve jb ye alper önerdıgı yağı koyduk burdan marka vs eklemeye gerek yok
ve ondan sonraki denemelerde hiç bir sıkıntı yaşamadım yani bu denk gelmesi diyelim ya aldıgımız önceki yağ çakma ne bilim![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)