User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
159 sonuçtan 153 ile 159 arası

Konu: TE 106 vs Y 106 roll

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi iddadan haberim yokta biz hic sicaklik sorunu yasadikmi ya sehir sehir gazladikta o kadar? Ben yazdim yukarda esenler atasehir arasi ful deniyorduk git gel hic bisey oldugu yoktu?
    bizde yaklaşık 20 deneme yaptık tek çizgiyi geçmedi ikinci denemede ısındı arabaları soğutmak istediler lafın gelişi iki değil iki kere top speed yapıldıktan sonra arkadaşların sıkıntımız konumuz bu oldu ve sadece ısındı dediklerinden önceki videoları koydular
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emre kardeşim yaş olarak benden oldukça büyüksün ama ben her soruna cevap vermeye çalıştım ama sen tuttun ben hatır için erken vites attım dedin bilmem ne dedin ben buraya video koymayıp sağda solda daha farklıda anlatabilirdim denememizi yani arabam stock deyince herkes farklılaşıyo benim bugun cenazem var ben burda insanlara yorum yetiştiriyorum her denedğim arabayla kimle denediysem geçtiysem sabahına beni video muhabbetine arıyolar niye alıyoruz biz bu arabaları ya gider quık alırdım sende gaz basmıycaksan sport alırdın herkes burda ilan fiyatlarından tedirgin olarak beni arıyo arabamı satarken nolcak diyolar bana böyle bişey varmı yaa biz alpere herzaman gideriz gidicemde yinede geçilcem ama her videom koncak busefer sendede bi soru işareti varsa hatr için erken vites attım erken bastın diyosan senlede çıkalım bidaha deneyelim gezi direnişine döndü mevzu böyle bişey yok yani.
    ufuk öncelikle başın sağolsun.benim aracımla ilgili bir sorunum yok..en başından söyledim..benim aracım ile iligli bir sorunum yok.takıldığım tek nokta benden habersiz çekim yapıp buraya koymak..

diğer konuda okadar soru sordum.ama hiç birininin karşılığını alamadım..bu konu zaten buradan uzar gider sonu olmaz.kısmet olur birgün bir yerde denk gelirsek yüzyüze konuşuruz.sana tek tek anlatırım.yok abi sen haksızsın dersen tüm forumun ortasında eşşek gibi anırır hepinizden tek tek özürdilerim

seni suçlamıyorum.sen zaten gayet efendi şekilde cevap vermeye çalışıyorsun.diğer konuda da burada da sorulan hiç bir sorunun karşılığı yok.hep ayrı alakasız cevaplar

o video yüzünden ben artık adamın telefonlarını açmıyorum biliyormusun?
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

SeRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ufuk tekrar başın sağolsun sabahda dedim bilsem aramazdım o yüzden uzatmıyorum..sadece arkadaşına söyle rica ediyorum yorumlarına dikkat etsin

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ufuk öncelikle başın sağolsun.benim aracımla ilgili bir sorunum yok..en başından söyledim..benim aracım ile iligli bir sorunum yok.takıldığım tek nokta benden habersiz çekim yapıp buraya koymak..

diğer konuda okadar soru sordum.ama hiç birininin karşılığını alamadım..bu konu zaten buradan uzar gider sonu olmaz.kısmet olur birgün bir yerde denk gelirsek yüzyüze konuşuruz.sana tek tek anlatırım.yok abi sen haksızsın dersen tüm forumun ortasında eşşek gibi anırır hepinizden tek tek özürdilerim

seni suçlamıyorum.sen zaten gayet efendi şekilde cevap vermeye çalışıyorsun.diğer konuda da burada da sorulan hiç bir sorunun karşılığı yok.hep ayrı alakasız cevaplar

o video yüzünden ben artık adamın telefonlarını açmıyorum biliyormusun?
    neyse tekrar burdada konuyu açmayalım aynen karşılaştığımızda konuşuruz.

Alıntı SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ufuk tekrar başın sağolsun sabahda dedim bilsem aramazdım o yüzden uzatmıyorum..sadece arkadaşına söyle rica ediyorum yorumlarına dikkat etsin
    konuşucam kardeşim
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yağ muhabbetini yüz yüze gelince herkese tek tek anlatacam.burdan tam ifade edemedim sanırım.konusunca bana hak vereceksiniz.neyse konu gercekten boş yere uzuyor.

ufuk hayırdır? başın sagolsun?

meto_106gti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araclar farklı gıdıyor speclerıne goree maşallah stoc gtı olarak bırgun rol gecesı duzenleyebılırız
    Geçilirken herşey güzel tabı .EEE Bıde ben geçerken aynamda kalman dunyalara bedel HANİ

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumunu okudum o yüzden bişey yazmadım sen gereken ne varsa yazmışsın
    En son olarak şunu söyliyim EK 106 non kontağını kapatmadan 1500 km yol yaptım ne yağı ısındı nede araba şişti
    Abi sana söyle söyleyim benın um saxo vts hatırlasın conta eksantrik vs...
    vardı sen yapmıştın ben o araçla 460 km durmadan gazladım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım

jb 106 ile ue denemesını hatırlıyormsun ben yag sıcaklıgı yüzüden denemedım 3 denemeden sonra hatta ahmet kızdı gitti aklındadır

ve jb ye alper önerdıgı yağı koyduk burdan marka vs eklemeye gerek yok
    ve ondan sonraki denemelerde hiç bir sıkıntı yaşamadım yani bu denk gelmesi diyelim ya aldıgımız önceki yağ çakma ne bilim
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)