vay vay vay noluyo yaw bi m6 ya yürüdük dedim ortalık karıştı tamam bizim arabalar eşşek sizinkiler süper gitmez hiç bir zaman astra ama şimdi bunu konuda bir typer yada s2000 olsa gitme ihtimali vardı dimi....
Tm Astra Turbo
Emeği geçenlere sonsuz teşekkür
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
motor başka yerde kasa başka yerde ondan
dun aksam atacaktık tornacılık ıs cıktı olmadı
arabayı evde yapayım dedım bu sefer tornacı lazım olunca ertesı gune kalıyor
bugun tornacıdan parcaları alırım ınsallah yarın aksam ustune atarız kısmet olursa sonra yollardayız VTS_POWER ahmet abi el attı bu sefer çılgınlık bekliyoruz arabadan
senınkı emınım cok ıyı olacaktır 4 pıstonun fazladan var![]()
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
insallah abı güzel olur çok emek ve para harcadım
degişmedıgım tek bir civata dahı kalmadı motor içinde ve en iyisini almaya çalıştım
8 piston var ama eski teknoloji ve benım bildiğim türkiye bu şekilde ciddi parçalar kullanılan yok diye biliyorum ilk olmakta güzel olucak inşallah
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
vaybe osmana 1000 lik aldırıcaz derken benim mantığım bu olayı basmadı şimdi benle koşacak araç 100/200 ü 6 saniyenin altındamı koşacak demek istiyorsunuz bilgilendiriyim arkadaşlar 5.5 - 6 sn gibi 100 200 ü yapıyorum varsa geçen turbo astra gelsin geçsin 1000 lik motorda var bende sıkıntı yok çoluk çocuk var diye 600 lük kullanıyorum 295 km hız yetiyor bana benim motorun parasıyla 1000 lik te alıyorum bu arada 1000 lik motor zx10 var 100/200 ü 3.5 sn sonra ışınlandımı bu diye aranızda dialok yaşanmasın![]()
![]()
![]()
osman seat aldın mertlık bozuldu![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)