tuğcanın bu setup da henüz ilk denemesi. viteslere ve arabanın kullanımına alışman lazım. hazır olunca arka cepteki 1 boyu daha kullanıp limitlere çıkacaksın. alışana kadar safe mod devam tuğca.![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
ha arada devir saatinede bak![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Tugca final denememizde sag arkamda kesici sesini bizzat duydum aracta kamera yok izleyen aracta o sirada cok arkada kaldi dogal olarak ha sen sikinti vardi atamadim yapamadim dersen o ayri. Aynen bu sekilde
final denemesinde 5 te kesiciye kaldığımı ve o sırada geçtiğini hatırlıyorum. Arkanda kaldığımda kesiciye girdiysem yanlış hatırlıyorum demekki. Bir de 10 kere önde 1 kere gerideysem heralde bi sıkıntı olmuştur abi mantıklı olarakO 1 kereninde lafını etmeye bence gerek yok.
o zaman doğrudur ben yanlış hatırlıyorum, el ile işarette geç kalmışımdır. Dediğim gibi 10 da 1 in lafına gerek yok. Araçlara da maşallah diyerek konuyu kapatalım geçmek geçilmek mevzu değil tabiki murat abi sürünce araç daha iyi gitti, kimseyi yalancı durumuna da düşürmeyelim. Çok fazla denendiği için detaylı hatırlayamamış olabilirim. O denemelerde video çekilmedi çünkü. bende elimde olanı ekleyebildim sadece.Son denememizde arkada kaldın diyorsa doğru hatırlıyodur. tekrardan vtec'e maşallah. Lütfen konuyu uzatıp ortamı germeyelim maksat eğlence hobi))
İbrahım zaten sıkıntı yapmayan bırı aractakı bası zor cıkarttırdık adamabenım aracım olsa zaten farklı olurdu denemeler
ben denerken cekılenlede bunlar ama dedııgım gıbı fınalı cekememısler doğal olarak.
Sr vtec - YouTube
VIDEO0119.mp4 - YouTube
Valla murat abiyle denediğinizde tuğça zaten 5 kere denediniz bizde mesut, engin abi, ibrahim abi ben komple roll u izledik. İbrahim abiyle murat abi farkında vtec epey hızlandı pilotajdan dolayı. Yaklaşık 1,5 2 boya yakın daha iyi gitti vtec. Sen biraz ateşlenip heyecan yapmışın kanka bu kadar lpg senin tüpünü patlatır.Arabana kimse kötü demiyo. O kadar para harcadın emek harcadın garajın çalıştı. Ama biraz sakin ol. Kimse bu triplerde kalırsan denemek istemez senle
![]()
Sonuç olarak ibrahim abinin sürdüklerinde bile 190 a kadar önde gitmene rağmen vtec farkı hızlıca kapatıyordu sen 206-207 de kesiciye girdiğinde vtec epey yaklaşmış oluyorduki murat abinin pilotajından dolayı o fark değişmiş oldu haliyle. O murat abinin yazdığı tamponumda kesiciye girdiğinde muhabbetindr sen kesiciye girdiğinde bizim yanımızdan geçmiştiniz vtecde öndeydi yani seni kesiciye girdikten sora geçmedi kanka. Öpüyorum seni bu kadar gaza gelme daha roll gecelerinde görmek istiyoruz K gti ı. İbrahim abide murat abide farklı düşünen insanlar olsalardı ne bu videonu koymana izin verirlerdi nede kendi çektikleri videoyu sana kendileri yükleyip gönderirlerdi![]()
Gaza gelmedim zaten, bi triplerde falan da değilim yazdıklarımı okursan)) Denemek için yapıyoruz arabaları. Bence sen gaza gelme, aracın sahibi bile yazmadı senin kadar
Ben o kadar para harcadım zaman harcadım tabiki gazlıcam video çekicem ki ibrahim abiden de video için destur aldık. Kendiside denememizden sora maşallah dedi elimi sıktı. bence konu orda kapandı. Murat abinin pilotajı daha iyiydi vtec daha iyi yürüdü bende buna hayır demedim zaten. Koyduğunuz video da ortada, sesli olarak videoda yorumlarda yapılmış
Tekrar araçlara maşallah, başka bir yorum yapmıcam. Aynı şekilde denenmek istenirse denerim tabiki. Maksat eğlence olsun... İyi dilekte bulunan herkese teşekkürler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)