User Tag List

Sayfa 3/9 İlkİlk 12345 ... SonSon
163 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Magic's K 206GTi vs SR VTEC

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUGCA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gaza gelmedim zaten, bi triplerde falan da değilim yazdıklarımı okursan )) Denemek için yapıyoruz arabaları. Bence sen gaza gelme, aracın sahibi bile yazmadı senin kadar Ben o kadar para harcadım zaman harcadım tabiki gazlıcam video çekicem ki ibrahim abiden de video için destur aldık. Kendiside denememizden sora maşallah dedi elimi sıktı. bence konu orda kapandı. Murat abinin pilotajı daha iyiydi vtec daha iyi yürüdü bende buna hayır demedim zaten. Koyduğunuz video da ortada, sesli olarak videoda yorumlarda yapılmış Tekrar araçlara maşallah, başka bir yorum yapmıcam. Aynı şekilde denenmek istenirse denerim tabiki. Maksat eğlence olsun... İyi dilekte bulunan herkese teşekkürler.
    Hani bi 20 dk önce seni telefonla aradım ya hani orda anlattım ya, neden bu kadar uzun yazdım yine anlamadıysan suç bende değil kanka suç sana okuduğunu ve dinlediğini anlamayı öğretemeyen öğretmeninde canım kardeşim
    Neyse kardeşim yemek borcun var daha bana onu öde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok sıkışırsan taktik belli tak senin plakayı benim arabaya bas
    Hile yok reis

Güzel fikit ama

ibratice
    Misafir
    Oncelikle 206 kocaman massallah gercekten muyuk emek verilmis denemelere gelince benimle olan denemelerde onun devrinde ve 206 icten basladi 3 viteste 1 boya kadar aciyordu donuste sword kullandi yanimizdan gecerken yan yana uzundada geciyorum dedi biz oralari goremedik tekrar 206 ya kocaman massallah daha gideri var.bizimde daha rodaj yapmamiz lazim daha 300 km de setap 12.5 82mm piston grower stage 3 egzantirikler birde kapak ppr kaan s300 tuner tolgaR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibratice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle 206 kocaman massallah gercekten muyuk emek verilmis denemelere gelince benimle olan denemelerde onun devrinde ve 206 icten basladi 3 viteste 1 boya kadar aciyordu donuste sword kullandi yanimizdan gecerken yan yana uzundada geciyorum dedi biz oralari goremedik tekrar 206 ya kocaman massallah daha gideri var.bizimde daha rodaj yapmamiz lazim daha 300 km de setap 12.5 82mm piston grower stage 3 egzantirikler birde kapak ppr kaan
    Abi sen zaten o akşam daha rodajının bitmediğini ve ayar eksiğininde olduğunu söyledin onlardan sora nasip olursa bi daha denersiniz

TUGCA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oncelikle 206 kocaman massallah gercekten muyuk emek verilmis denemelere gelince benimle olan denemelerde onun devrinde ve 206 icten basladi 3 viteste 1 boya kadar aciyordu donuste sword kullandi yanimizdan gecerken yan yana uzundada geciyorum dedi biz oralari goremedik tekrar 206 ya kocaman massallah daha gideri var.bizimde daha rodaj yapmamiz lazim daha 300 km de setap 12.5 82mm piston grower stage 3 egzantirikler birde kapak ppr kaan
    teşekkürler abi senin aracına da maşallah. rodajdan sonra daha iyi olur inş.

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah teşekkürlker böyle videolar izlettiğiniz için emeginize sağlık cebinize kuvvet magic dokunus yaptı sanırım yıne bir peugeot'a daha ayrıca sr için de söylemek istediğim böylesi güzelin gaz oturmak değil 3'e atmaya cekınırım bebek gibi masallah allah kaza bela vermesin
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iki araca da maşallah ikisinde de çok emek var..206 nın vitesleri biraz daha iyi olsa
    Crm performance

MTNVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MASALLAH iki aracada cok iyi yuruyorlar...
    Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada maşallah.vtec stup a göre cok iyi gitmiş,birde sökük diil.12.5 cr pistonu kime yaptırdınız?birde özel diilse fiyatı nedir.tekrar maşallah vtec.

FL RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah ıkısınede bılegınıze kuvvet
    GKM GARAGE

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikisinede kocaman maasallah sr vtece soz yok ztn gordugum en kral vtec hem gidisi hem kupasi k gtia kocaman maasallah sr ile denemis biri olarak hatta kocaman maasallah
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

ibratice
    Misafir
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki aracada maşallah.vtec stup a göre cok iyi gitmiş,birde sökük diil.12.5 cr pistonu kime yaptırdınız?birde özel diilse fiyatı nedir.tekrar maşallah vtec.
    benim hesabıma göre 12.5 oldu sıkıştırma yetmiyor diye yeni bişeyler yaptım aldığım markada okadar sıkıştırma zaten yok sübap kapak felan 12:5 oldu

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tebrikler guzel deneme olmus. ikiside guzel gitmis. vti a hacimden dolayi ayrica maasallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SR vtı çığır açmış bence ..

2 aracada maşallah emek dolular.
    Dr.ECU

ibratice
    Misafir
    birde plataj konusuna gelince ben arabama biraz kıyamıyorum 9100 devirde hızlı atılan vites çartsız curtsuz geçmez biraz 3 vites sıkıntı olmuş ama sword kardeşimin canı sağolsun ben istedim zaten cana gelmesin yeter yoksa herşey yerine koyulur.

aLLen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara sr Vtec pilotaj değişiminden sonra daha da istekli olmus K gti tebrik etmek lazım emeginize saglık ikinizde
    34VB2882 Hb Stock VTEC
    Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

brkkksln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206 da bi 300 devir daha istiyor sanki.tam dönerken vites büyüyor bana göre.
    viteslerde tabiki az daha seri olursa...

iki aracada maşallah.

Enes KAPOĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 aracada masallah . Sr vtec yine sasirtmis pilotaj farki sonrasi gayet guzel yurumus kaan abi ve ibrahim abi biraz daha hizlandiracaktir diye dusunuyorum benim bildigim rodaj sonrasi daha isinma turlari bunlar
    www.facebook.com/ekphotoshoot
    www.twitter.com/kicker53

PPR ENGİNEERİNG & PPR MOTORSPORT

PPR Contact : eneskapoglu@hotmail.com

2005 Corvette C6
    2001 Porsche 996 Turbo
    2001 M3 Cabrio

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)