Oncelikle 206 kocaman massallah gercekten muyuk emek verilmis denemelere gelince benimle olan denemelerde onun devrinde ve 206 icten basladi 3 viteste 1 boya kadar aciyordu donuste sword kullandi yanimizdan gecerken yan yana uzundada geciyorum dedi biz oralari goremedik tekrar 206 ya kocaman massallah daha gideri var.bizimde daha rodaj yapmamiz lazim daha 300 km de setap 12.5 82mm piston grower stage 3 egzantirikler birde kapak ppr kaan s300 tuner tolgaR
masallah teşekkürlker böyle videolar izlettiğiniz için emeginize sağlık cebinize kuvvet magic dokunus yaptı sanırım yıne bir peugeot'a daha ayrıca sr için de söylemek istediğim böylesi güzelin gaz oturmak değil 3'e atmaya cekınırım bebek gibi masallah allah kaza bela vermesin
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Iki araca da maşallah ikisinde de çok emek var..206 nın vitesleri biraz daha iyi olsa![]()
Crm performance
iki aracada maşallah.vtec stup a göre cok iyi gitmiş,birde sökük diil.12.5 cr pistonu kime yaptırdınız?birde özel diilse fiyatı nedir.tekrar maşallah vtec.
ikisinede kocaman maasallah sr vtece soz yok ztn gordugum en kral vtec hem gidisi hem kupasi k gtia kocaman maasallah sr ile denemis biri olarak hatta kocaman maasallah
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
SR vtı çığır açmış bence ..
2 aracada maşallah emek dolular.
Dr.ECU
birde plataj konusuna gelince ben arabama biraz kıyamıyorum 9100 devirde hızlı atılan vites çartsız curtsuz geçmez biraz 3 vites sıkıntı olmuş ama sword kardeşimin canı sağolsun ben istedim zaten cana gelmesin yeter yoksa herşey yerine koyulur.
Maşallah araçlara sr Vtec pilotaj değişiminden sonra daha da istekli olmus K gti tebrik etmek lazım emeginize saglık ikinizde
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
206 da bi 300 devir daha istiyor sanki.tam dönerken vites büyüyor bana göre.
viteslerde tabiki az daha seri olursa...
iki aracada maşallah.
2 aracada masallah . Sr vtec yine sasirtmis pilotaj farki sonrasi gayet guzel yurumus kaan abi ve ibrahim abi biraz daha hizlandiracaktir diye dusunuyorum benim bildigim rodaj sonrasi daha isinma turlari bunlar
www.facebook.com/ekphotoshoot
www.twitter.com/kicker53
PPR ENGİNEERİNG & PPR MOTORSPORT
PPR Contact : eneskapoglu@hotmail.com
2005 Corvette C6
2001 Porsche 996 Turbo
2001 M3 Cabrio
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)