User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
163 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Magic's K 206GTi vs SR VTEC

TUGCA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibratice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o akşam aramızda bir rekabet geçerim yerim muhabbeti olmadığı için hem arabasını yeni yapmış bir araba kadar para harcamış arabasını görsün yabancı diğiliz diye bakalım dedik benimde arabamın ayarını yaptık gibi makine daha 300 km de rodajıda yavaş yavaş çok zorlamadan fazla şanzımanı yıpratmadan draglarda sorun olmasın diye denedik sonra murat sen kıyamıyorsun ver şakasına geçiyim dedi bende al kardeşim dedim dönüşteki denemeler o yüzden farklı .Ama lakin videolardan sonra sanki iki RAKİP karşılaşmışda kıyasıya bir yarış olmuş gibi bir hava yaratılmış yapmayın arada sword olmasa 300 km redeki arabamı getirmem farkındaysanız bayadır kimseyle denemiyorum bu gibi konular yüzünden yani arkadaşın olmayan kimseyle dostça deneme olmuyo .
    aynen katılıyorum abi, anlatmak istediğim de buydu. ama iş başka yere gitti herzamanki gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel denemeler olmuş. Emeğinize sağlık.

ibratice
    Misafir
    Birde sword dede bosuna kizmaz biseyler soyluyorsa sebebi vardir .

abdullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denemeler iyi Maşaallah iki aracada

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes olaya kendi tarafından bakıyo abi o yüzden bu iş buraya kadar geldi sword murat abi biraz ondan kızdı, sen video koymaya izin vermemiş olsan deneyenlerden ziyade 3. sahısların karnı daha çok ağrıyacaktı bide işin bu tarafı var vay neden izin verilmedi neden konulmadı video olacak bu sefer gizli çekimler elden ele cepten cebe dolaşacak farklı isimle youtuba yüklenecek sora aaa kuzenim yüklemişe dönecekti olay
    neyse kendi aranızda kapattıysanız konuyu ne güzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soyle bir okudum da sanki tugca sen cekmemissin video da ah video olsa da gorseydiniz diyormussun gibi bir duruma donusmus olay

Bir dahakine kamera ile gel diyorsunuz adama ya adam cekmis zaten arac icinden.
    Alıntı Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben zaten senin yazdığını çekip sana hitaben söylemedimki butun bu konuda yazılanlara yönlik söyledim

sr de neden kamera yoktu?
    SR deneme için gelmiş ancak oda önemsememiş durumu hatta komple tesisat falandı doluydu araba, Tuğça özellikle deneme için geldiği için bide kamera bulucam halledicem dediği için söyledim hepsini. Burda bi sıkıntı yoktur umarım.

Seninde okuyup garipsediğin gibi benimde konuda garipsediğim bişey deneyenler tuğça ve ibrahim abi olmasına, videoyu onlar çekmesine rağmen ve sen hiç video çekmediğin halde konuyu senin açıp videoları eklemen bana çok abes geldi Ne bilim garip geldi

Evet tuğça dönüş yolunda video çekmemiş neden çekmediğini ben biliyorum zaten deneme gecesinin akşamından itibaren konuştuk bunlarıda çok heyecan yaptı benim panpişim yapacak bişiy yok artık geçti geçmişte kaldı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SR deneme için gelmiş ancak oda önemsememiş durumu hatta komple tesisat falandı doluydu araba, Tuğça özellikle deneme için geldiği için bide kamera bulucam halledicem dediği için söyledim hepsini. Burda bi sıkıntı yoktur umarım.

Seninde okuyup garipsediğin gibi benimde konuda garipsediğim bişey deneyenler tuğça ve ibrahim abi olmasına, videoyu onlar çekmesine rağmen ve sen hiç video çekmediğin halde konuyu senin açıp videoları eklemen bana çok abes geldi Ne bilim garip geldi

Evet tuğça dönüş yolunda video çekmemiş neden çekmediğini ben biliyorum zaten deneme gecesinin akşamından itibaren konuştuk bunlarıda çok heyecan yaptı benim panpişim yapacak bişiy yok artık geçti geçmişte kaldı
    araçlarımızı murat yaptığı için videoyu ona ben yollayıp koymasını söyledim. Abes gelcek bi durum yok bundan sonraki videoları da hep o ekleyecek. Dönüş yoluna da çok takılı kalmayalım artık müsait bir zamanda tekrar deneriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah tuğça dediğiniz gibi olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah tuğça dediğiniz gibi olsun
    olm videoyu kimin eklediğine de takılma alla alla ) ha ahmet eklemiş ha mehmet ne farkediyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUGCA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm videoyu kimin eklediğine de takılma alla alla ) ha ahmet eklemiş ha mehmet ne farkediyo
    Ok yavrum takılmam

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sıkıntı yok tabiki neden olsun fakat aynı şeyleri tekrar etmek konusunda bir sıkıntı var anlaşılan demin yukarıda bu video konusunu kapatmıştık tekrar aynı şeyleri açıklıyorsun. o konu benim tarafımda oke. zaten beni ilgilendirmiyor da. sadece dikkatimi çektiği için yazdım.

ayrıca videoyu benim yüklemem konusunda, sizin bilmediğiniz gizli çekilmiş yada izin alınmadan yüklenmiş bir video olsa amenna da bu kadar da art niyetli olmayalım lütfen. videoyu yan çekmiş adam. bana yolladı düzelt koyarsın dedi. düzelttip koydum. mevzu bundan ibaret

neyse tekrar maşşallah araçlara.
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    donustekı denemelerde ben kullandım vteci arka tamponumda kesıcıye gırdı bızzat sahıdım 206
    valla abi sword dede kızdıysa bende tek bişeye kızdım.Yukardaki yoruma. Dönüşteki denemeler deyince sanki her denememizde beni geçmiş gibi oldu yorum. Sadece tek deneme üzerine yoğunlaştı konu. Biz murat abiyle 1 kere basmış olsak tamam ama en az 5 sefer bastık. Diğer 4 denemede benim aracın öndemi geridemi olduğu neden yazılmadı hiç Ben yazmak istemedim o şekilde. Madem öle açıklık getireyim, bende bizzat şahidim dönüşteki denemelerde kesiciye girdiğimde vtecten önde olduğum denemelerde oldu. Bunuda belirtseydi zaten konu uzamazdı . En azından geçtiğimde oldu, kafa kafayada oldu, geçildiğimde oldu diyebilirdi. Ben kabul ettim zaten en başta o sürdüğünde en az 1-2 boy hızlandığını. Dostça denemeler bu şekilde tek denemeye göre yorumlanmaz bence. Yoksa mesele geçti geçildi olayı değil. Herkes kendi işine geldiği gibi yorumlamış, üzücü olan bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tuğça bu konunun nerden çıktığını ve neden bu kadar uzadığını sen biliyorsun kanka yapacak bişiy yok 20 senedir tanıyorum seni yeni bi tarz soktun bünyene hahahahah alışıcaz artık

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah her iki aracada 206 bi tık önde 2 videonun ilk saniyelerinde 206 makasa fena girmiş...
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah her iki aracada 206 bi tık önde 2 videonun ilk saniyelerinde 206 makasa fena girmiş...
    Bişey yok orda yaw tuğçanın normal halleri bizim tuğçayla rolleri bi videoya alsalar zaten bende saxo varken falan çok yaramazlık yapıyorduk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bişey yok orda yaw tuğçanın normal halleri bizim tuğçayla rolleri bi videoya alsalar zaten bende saxo varken falan çok yaramazlık yapıyorduk
    onları biri çekse memleketten sürerler bizi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tuğça bu konunun nerden çıktığını ve neden bu kadar uzadığını sen biliyorsun kanka yapacak bişiy yok 20 senedir tanıyorum seni yeni bi tarz soktun bünyene hahahahah alışıcaz artık
    ben senin tarzına sokim nerden tanıştık lan 20 senedir bıktım beee

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi saniye ben bi vti sahibi olarak tenekeye biniyorum demem asla... ama özetle bütün otomobiller metal parçası ama haklısın çene kası muhabbetinde bi türlü bu kadar pahalı olması saçma muhabbetini aşamayacaz sanırım vti kullanıcısıyım bence de pahalı ve bu kadar karalanılıyo ama hala ucuzlamıyo bu arabalar neden acaba?
    teneke olm öyle kapısı kapanan araba para etmez... şöyle 12-13lere düşse de alsak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUGCA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onları biri çekse memleketten sürerler bizi
    Memleket iyi yine hacı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)