Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Apoçi bile kaldırdıysa benimde gerekeni yapmam lazım dimi Aynen kamki, yazılımlı uçak ayarliycam sana, raad ol sen
maşallah baya fark olmuş
MagicPerformance
Teşekkürler Arkadaşlar herkese
Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Apoçi bile kaldırdıysa benimde gerekeni yapmam lazım dimi fitekslerle gazla bakalım
Crm performance
Alper_ Nickli Üyeden Alıntı fitekslerle gazla bakalım Açılışı cim ile yaptik seyse kalkiviralim abi
Osman sende yazılım yoksa Kaan GG yle dener misin ?
Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Açılışı cim ile yaptik seyse kalkiviralim abi vaaayy
Abdullah Çınar Nickli Üyeden Alıntı Emrah bende yazılımlı connectimi deniyim ön camında tazmania canavarı olan caddy var deneyek mi? editt: bu arada maşallah araçlara allah kaza bela vermesin . 2.edit: osman abi yazılım yap ta polo gtı la kalkıvrelim gari
i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı ön camında tazmania canavarı olan caddy var deneyek mi? editt: bu arada maşallah araçlara allah kaza bela vermesin . 2.edit: osman abi yazılım yap ta polo gtı la kalkıvrelim gari Teşekkürler
bullet07 Nickli Üyeden Alıntı Osman sende yazılım yoksa Kaan GG yle dener misin ? Kamki all motor mu nasıl o gg ? i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı ön camında tazmania canavarı olan caddy var deneyek mi? editt: bu arada maşallah araçlara allah kaza bela vermesin . 2.edit: osman abi yazılım yap ta polo gtı la kalkıvrelim gari Yok ya eskitirler bizi
Kanki sen kinksin eskitemezlerrr )
EmrahERKAN Nickli Üyeden Alıntı Yaz geldi artık ya o yüzden Akşam pasta cila yapıyorum dün pasta cila yoktu hava yag gibi kaymadı ustaaa görüşelim atar gider fsi
MKV
Usta fsi tup takamiyorum diyorlar )) tuplu mu tupsuz mu atar
EmrahERKAN Nickli Üyeden Alıntı Usta fsi tup takamiyorum diyorlar )) tuplu mu tupsuz mu atar tüpsüz tabikide........
maşallah fark şehir boyu olmuş.... yüksek hızlarda fark kapanıyo mu
SM PERFORMANCE
200 limitoru olduğu icin fark aynem devam kapanma gibi bir durum olmuyor.
Her iki aracada maşallah.yazılım ciddi farkettirmiş
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
barkinakgul Nickli Üyeden Alıntı ustaaa görüşelim atar gider fsi Atarsa 1.6 Hitler, 1 telefon kadar yakınız. Her türlü halı, kilim, travel
uTku^ Nickli Üyeden Alıntı Her iki aracada maşallah.yazılım ciddi farkettirmiş Teşekkürler yazılım ilaç gibi geldi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları