Ercan abi şu clio nuda görelim artık yürürken güzel olur dimi![]()
tolga kardeşimin 306 sı çok kişiye arabasını sattırdı .tolga yla deniyeceklere duyrulur.hemde orj orta susturucusu bile üzerinde.
Şimdi bu mantık ile bakalım. Ben Filtre kitli komple egsozsu Beyinli debriyajlı ED VTI ile nerdeyse standart halimde kafa kafaya yürüdüm. Tolga geçen gece 2 3 boy beni geçti. Sonra tolgayıda STP 1 boy geçmiş zincirleme 4 araba satışa çıksın o halde.
Hırs adamı öldürür allahtan bizim arkadaşlarımız yıllardır bu iş içinde bişey kanıtlamaya çalışmıyorlar. Tolga nın arabasına nazar değmesin çok güzel bir araç.
Benim araç ile ED VTEC Videosu
http://videos.streetfire.net/video/m...vti_160866.htm
Benim araç ile Tolganın 306
http://videos.streetfire.net/video/M...GTI_164004.htm
aynen hiçte işim olmaz geçilmişim hadi yarın pazara gidelim benim arabamı satalımgeçmişim karşımda ki adam arabasını satacak, geyik şeyler bunlar.. maksat birlikte güzel ve zevkli bir gece geçirip tadını çıkarıp güzel güzel gülüşerek öpüşerek ayrılmak
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
OK tamamdır zaten miami de forumdan görmüştür yinede ararım ben kendisini
------
ER306Gti
Civic ies Turbo
Clio RS
Miami VTİ
Type-R
Cupra-R
306 Gti
hadi bakalım
Genel olarak söylüyorum hakan kardeşim latife yapmış kimsenin hırs yaptığı yada araba sattırdığı yada aldırdığı yok,biz genelde çıkar makara yapar döneriz geçmekte var geçilmekte yani..maksat muhabbet gırgır şamata olsun,yeni arkadaşlıklar dostluklar oluşsun, kalpler kırılmasın gönüller bir olsun,
vaw be ne konustum haa..
erel kardeşim yazdıklarıı okudum,,alıcam aklını otobanda heheheheheh
şaka şaka öle bir iddaam yok,deneriz tabiki,,
birşeyler yazmıssın ekstra taktıklarına dair,deniyelimde bakalım nasıl aradaki fark,eger cok bi fark olursa senın taktırdıklarından bende taktırmak isterim çünkü artık iice alıştığım için arabaya kesmiyor beni,değişiklik yenilik istiyorum,acıkcası sıkılmaya başladım sanırım,+ bişeyler cıkmıssa yaptıklarında bende yaptırım ama kayde değer cok büyük bişey yoksa sanırım bu sezon değiştiricem artık bende arabayıı
Ben haber bekliyorum arkadaşlar sizden. Bir iki tane 1600 cc araç olsun bari. Görüşmek dileklerimle.
bugünse bende gelıommmm tek kollu roll canavarı heheh
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)