User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
125 sonuçtan 115 ile 125 arası

Konu: DDL colt czt GECER EYE t yper

kamildogan.07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ümit ' im kardeşim CZT mize kocaman maşallah. Gerektiği gibi gidiyor. Herkezin bazı şeyleri kabullenmesi lazım.

Not : Kimse üzerine birşey alınmasın. Adam geçmiş geçtiyse tebrik edilecek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bullet07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kel muhalefet olmazsa olmaz zaten

Edit: 2015te çıkıyor turbo tayyar sana en iyi cevabı verecektir eminim alperusta
    ya neye muhalefet olucam. K20 yi yapıosunuz ilah. K20 evet F4R dan iyidir. Ama Ep3 üzerinde. Fn2 üzerine takıldığı zaman ne kadar gidebiliyor. K20 daha agresiftir kullanması daha zevklidir. Sürücüyü sürekli gazlamaya zorlar. Zevki ayrıdır. Ama dünya demek değildir. Al işte Leon Cupra. Adamlar Stage 2 plus ile kaç snlere düşürüyor 100-200 ü. Maliyeti ne. Ep3 ü atmosferik olarak o kadar koşturmana imkan var mı Ek ya da EG swapla K24 yapmadan.
    Onun dışında EP3 çok mu hızlı. Neden pist dereceleri diğer hothatchlerden yavaş.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokcell13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz atmosferikte ilerleriz.10 yildir millet uyanmis , dunyanin en iyi 10 swap motoru arasina girmis k20.Bu kadar insan yaniliyor olamaz bence.Demekki gerek duymamislar yapmamislar.Turbo hothachlerin piyasasinida goruyoz yerlerde surunuyor turkiyede malesef
    Yaw swap yaptığın arabalar ne EK ya da EG kasaya swaplıosun. F20C atma şansın olsa F20C mi atarsın K20 mi. Amerikada ya da türkiyede maliyeti ne kadar. Başka hiç bir arabada yapamayacağın kadar ucuz. Clioya Megane RS F4R setupını atmak ne kadara mal oluyor biliyor musun? K20 yi EG ye ya da EK ya atmanın 2 katı. Türkiyede ki piyasa dünyanın en salak piyasası. vti a bile 24 milyar verip alıyor insanlar. Amerikada 2000 dolar. Honda türkiyede pahalı ikinci eli güçlü diye en iyi araba demek değil. Type R ı amerikada şu an kaça satın alabilirsin acaba. Haberin var mı? Ep3 yürüyen teneke hiç bir güvenlik tertibatı yok. Sadece 2 hava yastığı ve abs dışında. Yol tutuş felaket. Direksiyon felaket. Fn2 daha güvenli ee yola çıktığı zaman. Ep3 kadar yürüyemiyor. Neden tork yetmiyor o ağırlığı çevirmeye. Vtec altında kullanmak ızdırap. Günlük kullanım için ikiside ızdırap. Evet gerçekten Type R müthiş araba. Ne işe yarar roll yapar. Başka? Yok o kadar.
    IN BOOST WE TRUST

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw swap yaptığın arabalar ne EK ya da EG kasaya swaplıosun. F20C atma şansın olsa F20C mi atarsın K20 mi. Amerikada ya da türkiyede maliyeti ne kadar. Başka hiç bir arabada yapamayacağın kadar ucuz. Clioya Megane RS F4R setupını atmak ne kadara mal oluyor biliyor musun? K20 yi EG ye ya da EK ya atmanın 2 katı. Türkiyede ki piyasa dünyanın en salak piyasası. vti a bile 24 milyar verip alıyor insanlar. Amerikada 2000 dolar. Honda türkiyede pahalı ikinci eli güçlü diye en iyi araba demek değil. Type R ı amerikada şu an kaça satın alabilirsin acaba. Haberin var mı? Ep3 yürüyen teneke hiç bir güvenlik tertibatı yok. Sadece 2 hava yastığı ve abs dışında. Yol tutuş felaket. Direksiyon felaket. Fn2 daha güvenli ee yola çıktığı zaman. Ep3 kadar yürüyemiyor. Neden tork yetmiyor o ağırlığı çevirmeye. Vtec altında kullanmak ızdırap. Günlük kullanım için ikiside ızdırap. Evet gerçekten Type R müthiş araba. Ne işe yarar roll yapar. Başka? Yok o kadar.
    Ben roll yapmak icin aldim Zaten diger Turlu dusunuce dediklerin kisiye gore degisir, bu arada Typer la piknigede gidiyoz avm yede rolede gidiyoruz dragada.
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

ferdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Antalya'lıyım ama taraf falan olmanın bir anlamı yok bana göre. Bu tarz konulara yorum yazmakta huyum değildir. Anlamadığım şu; iki araç yarışmış biri geçmiş diğeri geçilmiş... Ne var yani bunda ? Yarış günü neler konuşuluyor tabi ki bilmiyorum fakat burada gördüğüm hep konuşulandan farklı şeylerin dile getirilmesi oluyor. Neden bu kadar büyütülüyor bu konu anlayamadım doğrusu. Maksat geçmek yada geçilmek değil yarışmak bana göre...

Yakışmıyor böyle küçük çocuklar gibi sen ben tartışması. Keşke bende aranızda olsam her gün birileriyle roll yapsamda geçilsem... Dediğim gibi maksat geçmek geçilmek değil o anı yaşamak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

vti ye 24 bin tl veren olunca tr en salak piyasa diyosunuz ama sanırım siz clk 430 arıyodunuz bu aracın fiyatı 35 bin ile 40 bin tl arası tr de. yiğenim almanyada aynısını 2300 euroya aldı. sizin deyimizle vti 24 bin tl veren ler bu piyasada ise sizde içindesiniz bence insanların malını kötülemeden önce kendinizi sorgulayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercerdes ve BMW almanyada her zaman ucuz. Senin mantığına göre o zaman Type R CLK 430 dan daha iyi bir araba.CLK 430 burada 35 bin 40 Ep3 40 bin liradan başlıyor satılmaya. 2001 4300 cc motor var üzerinde ekipmanı saymiim bile ve senin mantığına göre EP3 daha iyi. Honda bu ülkede hiç bir zaman değer kaybetmez. Ben herkese diyorum para kaybetmek istemiyorsan Honda alacaksın diye. Eşimin kuzenine de honda aldırıorum ilk arabası diye. Bu onu iyi yapmaz. Türkiyede ki piyasanın salaklığından dolayıdır. 2001 model Civic mi daha iyidir yoksa Volvo S40 T4 mü. Volvoyu 18 e temizini bulursun çok rahat ama honda bulamazsın. Honda orta sınıf bir markadır her zaman. Ama Türkiyede sapan saçma fiyatlara alıp yarın ilana koy satarsın. Bu onu en iyisi yapmaz.
    IN BOOST WE TRUST

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Antalya'lıyım ama taraf falan olmanın bir anlamı yok bana göre. Bu tarz konulara yorum yazmakta huyum değildir. Anlamadığım şu; iki araç yarışmış biri geçmiş diğeri geçilmiş... Ne var yani bunda ? Yarış günü neler konuşuluyor tabi ki bilmiyorum fakat burada gördüğüm hep konuşulandan farklı şeylerin dile getirilmesi oluyor. Neden bu kadar büyütülüyor bu konu anlayamadım doğrusu. Maksat geçmek yada geçilmek değil yarışmak bana göre...

Yakışmıyor böyle küçük çocuklar gibi sen ben tartışması. Keşke bende aranızda olsam her gün birileriyle roll yapsamda geçilsem... Dediğim gibi maksat geçmek geçilmek değil o anı yaşamak
    bu yarıslarda cıkan kavgaların önceleride var yarıstan daha fazlası var söylenen sözler edilen küfürler var geçmek geçilmek için edilen kavgalar degil bunlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clk dan daha iyi değil ancak ülkemizde şartlar bunu ondan daha iyi kılıyo. bir arabayı almadan önce güvenliğine mi bakarsın yoksa motorun hacmine mi yakıtına mı. yani vti ya 24 bin vermek salaklık değil şartlardan dolayıdır. ve honda piyasası git gide yükseliyo. sıfır araba fiyatları almış başını gitmiş bugün hundai da kiada pejoda 50 bin tl nin altında arabaya yok elle tutulur. mersedes bmw yi hiç söylemiyorum bile ev parası. yani bu arabalar bu fiyatlara satılması normal bence.

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper seni yanıma davet ediyorum bir pazar sabahı şişli-etiler yapıcaz rollden ibaret olmadığını anlatıcam sana type-r ın. Gell
    Yeni nickimdende ilk yorumum, Behzat Ç. gibi olmuş
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper seni yanıma davet ediyorum bir pazar sabahı şişli-etiler yapıcaz rollden ibaret olmadığını anlatıcam sana type-r ın. Gell
    Yeni nickimdende ilk yorumum, Behzat Ç. gibi olmuş
    lan insan hayvanı arabana kaç para harcadın. Aldığında böyle miydi. Nanik yapma bana.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)