bu şanzımanla hızlanman çok ii ama 210 da bitmesi çok hoş degil 5 i bari biraz daha uzun olsa)
bu şanzımanla hızlanman çok ii ama 210 da bitmesi çok hoş degil 5 i bari biraz daha uzun olsa)
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Masallah bu yaza 206 lar damgasini vurdu... murat sanada ayrica basarilar helal olsun yurumeyen ne varsa hizlandiriyosun. Masallah tekrar k cok iddaali bi arac oldu.
Tm Astra Turbo
Emeği geçenlere sonsuz teşekkür
cok güzel araç dün canlıda gördük masallah cok daha iyi olacakdır ***** ımzası belli
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
maşallah kardeşim.allah kaza bela vermesin dün gece çok begendim cok kısa sürede bitiriyor vitesleri.dün gece çok begendim.
aynen kardeşim alıstım bayagı satmazsak kalırsak zaten bela olacam basınızasenin arbada ciddi güzel yürüyor begendım gidişini ayrıca suda war whiteyi kullanmak maharet ınankı araba deliriyor gaza basınca cıldırıp sağa sola saldıracak gibi oluyor oyle type r dan s2kdan ınıp bunun ustune binerek aynen devam etmek zor yani cok agresiz gordu nsende bende cocuklugumdan beri araba üstündeyim bu bir baska araba ben daha dip gaz basamadım hala whitede
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
maşallah kazasız belasız.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)