Deneyen araçlara maşşallah. Eğer 2 araçta yazıldığı gibi stocksa gti'ın ya bakımı geçmiştir ya da şişmiştir :P Onun dışında scirocconun gti'yı yarım boy geçmesi bir kenera 1 boy geride olması gerekirdi diye tahmin ediyorum.
Printable View
Deneyen araçlara maşşallah. Eğer 2 araçta yazıldığı gibi stocksa gti'ın ya bakımı geçmiştir ya da şişmiştir :P Onun dışında scirocconun gti'yı yarım boy geçmesi bir kenera 1 boy geride olması gerekirdi diye tahmin ediyorum.
2 Stock rocco arasında nasıl bir fark olur acaba:soru:
masallah araclara
Stock bi rocco bulup denemek şart oldu :hahaha:
Rocco 2700 km de gti 5000 kmde
roccolarla bende denemek isterim. CC olarak, arada bana atacakları farkı görmek adına.
Sana konulu çekicem Mustafa :)
Roccoyla denemek isteriz. Bizimkisine stock :)
Manuel gerçi. DSG kadar atamasakta yaparız herhalde bişeyler..
Güzel denemeler olmuş elinize sağlık:icon_tup:
Fakat iki araçta stock sa bir gariplik var :icon_wack gti nin normal şartlarda en az 3 boya yakın önde olması gerekir.Neticede rocco 160 gti 180 ne oldu bu 20 hp ye :) benimkisi sadece bir yorum geçmek geçilmek davası olmasın.Tekrardan elinize yüreğinize sağlık :icon_tup:
Valla bende bir gerginlik yok, hayatımda ilk defa rolle çıkmışım geçmem geçilmem hiç umurumda değil, arkadaş gerdi ortamı :D
Bu arada aracın çabuk şişmesiyle ilgili bir teorim var, bizim muğlada ki evin yolu toprak tozlu bir yol, hava filtresi tıkanmış olabilir.
hava filtresi tıkalı olursa performans düşer, şişmeyede etkisi olur diye düşünüyorum ama dediğim gibi teori, belkide alakası yoktur
Araclarda sorun yok bence, pilotajda bitiyor is
Güzel denemeler olmuş :) maşallah bütün araçlara
Stock rocco ile bende denemek istiyorum.yüksek hızlarda rocco geçicek ama gene aracımın şuanki verimi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.aracım thp 156hp(kat iptali bide hava filtresi var).ancak hava filtresinin konumu biraz kötü gibi :)) emre organize etsin tekrar
Bu arada gti roccoya geçilmemeli diye düşünüyorum bende.pilotajdandır.bu yüzden roccoyu kullanan arkadaşı ayrı tebrik ederim