güzel bi geceydi bizde astra ile geldik. siyah typer kudurmuş gibi gidiyodu valla maşallah.
Printable View
güzel bi geceydi bizde astra ile geldik. siyah typer kudurmuş gibi gidiyodu valla maşallah.
emre yağ filtresi ve yağla 4 boymu hızlandın??? sen ben gökhan denediğimizde shellin orda 172 gördüm frene bastım orda bile boy farkı vardı.
geç bastın tamponda geldim demişsin bilginde yanımdaydı objektif olarak söylesin boyları ben araba kullanırken sağlıklı göremiyorumdur belkide
ne yürümeyen arabaymış fn2 allah kahretsin ya :)
emre 10 boy geçtin kardeşim memnun olun beni kandırmşlar 1.4 itvec vermişler yağlı değiştireyimde 5 boy hızlanayım bari :)))
gecenin bonusu olsun :
35AN Ep3 - YouTube
2 ye 2 bastıgımızda 4 bttiginde 3 boy civarıydı herkes typer'la gtı'ın nasıl oldugunu biliyo bosuna laf kalabalıgına gerek yok güzel geceydi son videoda orcun abi an'yi kullanıyo ahhaha dsg orcun yorumu bitirdi beni :D
Arkadaslar araclarin teknik verileri belli 200 e kadar basa bas giden araclar zaten shellin orda denedigimizde ben gec bastim senin tamponda geliyodum boy acmadi diye hatirliyorum vallahada billahada boyle hatirliyorum yanlis hatirliyorsam affola type r in nasil gittigini herkes biliyor bilgin kardesim belli hizlara kadar basa bas giden araclar zaten bul bir yerden bak verilerine. Evet bir yagla sismis halime gore 4 boy hizlandim normal sartlarda gti in scrocco yla kalkmasi normalmi sizce. Hic sevmem gectim gecildim muhabbetini ben hatirladigimi yazdim siz dogruysaniz herkesten ozur dilerim hic kimseyle bir iddaam yok zaten yanlis olmasin
Dün gece çektiğimiz birkaç video..
Yola çıkış An Type-R - YouTube
AN Type-R - sc delsol - 2013 mini gp- laci vtec - YouTube
Fabia pd 130- sc delsol- subaru sti- pd160.. - YouTube
Bonus:D
http://p1306.hizliresim.com/1b/q/pgd6m.jpg
gıselerden cıkarken yokmu vıdeo ???
çok guzel bır geceydı rcz olsun,mini olsun,sc delsol tum araclar harıkaydı sorunsuz sıkıntısız bir gece geçirdik.
güzel gece olmuş.
en çokda gökhan ın sc'li delsol ve laci vtec'e sevindim.. pistlere döndüler.
şu 3-4 dişlim gelsin inş. hem bensiz olmaz bu işler ;)
hafifden çırtlama ve zor geçme yaptı geçen hafta bende şiparişi geçtim p. tesi izmirde olur ama ben anyalyada olucam 2 hafta sonra cuma gecedeyim.
bu arada şimdi dikkatli bakınca fark ettim :) gökhan en iyisini yapmışsın,turbovtec varken 3 adet 130tl.=390tl. ceza geldi plakama sebep: otobanda dur ihbarına uymama :D
sonrasında 5cm. lik kagıt bantla 1 seneye yakın yemedim ceza :D
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n..._3751013_n.jpg
gişelerden geçen arkadaşlara deneyin derim :)
güzel geceydi deneyen gelen herkesin ayağına sağlık. aracım formundaydı dün akşam:) delsolde çok güzeldi sesi gidişi çok güzel tekrardan hayırlısı olsun gökhancım. orçuncumda maşallah dsg *** yesin:) bonusda fena gökhan biraderimin vti yı 10 maşallah.:)
Güzel geceydi..sıkıntısızdı.cok deneme oldu. Araç çeşitliliği geceye renk kattı.gecenin en hızlısı siyah ep3 tü.orçunun pilotajla birleşince tam performansını gösterdi.tüm araçlara maşallah.
rocco çok iyi gitmiş , araçlara maşallah
polo bu kadar çabuk şişmemeliydi, bi gün benlede deneyin merak ettim ;)