Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
tartısmanın konusunun 282 davası oldugunu ve jem & mınıksın de aynı cevapları sıze verdıgını gorduk. cbr 250 vs ıle konu degıstırıp kıvraklık yapma
1.250den sonra 1er 1er artan bı makınayı 270 helekı 282 den sonra gecmen ıcın kılometrelerce yarısmıs olmanız lazım kı golfcu hemen yetısıp gectım demıs.
2.ben reel hızda 265den hızlı gıden her 4tekerlı arac 2tekerlı 600lugu gecer demıstım.bunda da aynı fıkırdeyım hala.
3.600 luk motor sahıbıyım ama farkındaysan benı gecer dıyorum bırılerı.mıllet gıbı altındakı aletı yuceltmeye calısan, ruyalarda bulusan bı tıp degılım.herkes sahıp oldugu aracın lımıtlerını bılır ama fantazıyı pek sever.ben sevmem.
osman : sen cok yanlıs gelmısın kardes. devır bosuna arttırıyo,fazla donmeye kasıyor butun dunya o halde![]()
282 motorcuyla senin davan kardeş ne doğukan 282 yapar dedi nede ben onu diyen motorcu ah bi ulaşsam zaten hemen video çektircem senin için...burda konu cbr250 değil artı ahmet te dahil diğer arkadaşta dahil hayatlarında çoğu zaman kendi makinalarında yaptıkları hızı gps olarak hesaplamamışlardır ibrede neyse odur söylenen..altındaki makinayı yücelten yüceltir herkezin makinası kendine hızlıdır yapacak bişey yok adam ibrede 294 gördüyse 294 yapmıştır yok gps te öyleymiş yok güvenlik içinmiş adamı bağlarmı o fabrikada üretenlerin sorunu..
gerçektede böyledir zaten orjinal bi makinada yani hayabusalar gibi ibresi değştirilen yada arızandan ötürü yanlış ölçenler haricinde ibrede ne gördüysen gittiğin sürat odur..sen 600rr la 275 yapınca sağda solda 255 mi yaptım son sürat diyosun gayette 275 gördüm diyosun yalansa yalan de hiç kıvırma..
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Fatihcim bn herzaman herkese yüzde 10 yanılma var videolarımda gördüğünüzden yüzde 10 düşk görün diyorum
Niye kendimi kandırayım ki![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Morukcum ben yorumumu yazdim daha uzatmanin manasi yok 600f 250 ye kadar iyi hizlanir ordan sonrasi duvar diyorum git bak eski yorumumdada ne demisim yani benim solemek istedigim 250 den sonra gecmenin bi manasi yok motoru 280 goremez demedim ben hic sadece o km lere cikmasi cok zor ve yavas
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)