User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
181 sonuçtan 172 ile 181 arası

Konu: cnk golf gti & cbr 600f

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osman 1.8t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O 38 cc fark icin 17 hp far koymus adamlar 636 636 dir 600 luk 600 luktur 696 likta makina var ama satarken 600 luk demiyor adam disli ile limitorun arasindaki baglantiyi cozemedim disli madem yetmiyor limitorun sonda olsa ne yazar bence soylediklerin birbirini tutmuyor adam golf r i fabrikadan 250 son surati ile aliyor turbo buyuyor guc artiyor makina 300 vuruyor hangi golf u olan sanziman degistirmis o senin limitor dedigin olay ile sanzimanin alakasi yok yani her aracin sanzimaninda fabrika son suratinden daha cok girder vardir limitor dedigin olay belki bazi araclarda musade etmez oda bir yazilima bakar bu isi bukadar uzatmana gerek yok bence karsindaki adamin altindan gecmeyen makina kalmadi emin ol biraz bilgimiz var yani disardan gelen bilgiler benim icin bos bilgilerdir daima kendim arastirmayi sevmisimdir
    Abi eyvallah saygi duydum sana
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kac saattir cevap gelmemıs
    wolrath baştan beri tartışmamız niye yada kısaca şöyle diyim sen 250 likle 160 yaptıgında gps hızın 160 mıydı?yada bundan önce herhangi bi sürat belirtirken hiç gps ten ölçtünmü?
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tartısmanın konusunun 282 davası oldugunu ve jem & mınıksın de aynı cevapları sıze verdıgını gorduk. cbr 250 vs ıle konu degıstırıp kıvraklık yapma
    1.250den sonra 1er 1er artan bı makınayı 270 helekı 282 den sonra gecmen ıcın kılometrelerce yarısmıs olmanız lazım kı golfcu hemen yetısıp gectım demıs.
    2.ben reel hızda 265den hızlı gıden her 4tekerlı arac 2tekerlı 600lugu gecer demıstım.bunda da aynı fıkırdeyım hala.
    3.600 luk motor sahıbıyım ama farkındaysan benı gecer dıyorum bırılerı.mıllet gıbı altındakı aletı yuceltmeye calısan, ruyalarda bulusan bı tıp degılım.herkes sahıp oldugu aracın lımıtlerını bılır ama fantazıyı pek sever.ben sevmem.

osman : sen cok yanlıs gelmısın kardes. devır bosuna arttırıyo,fazla donmeye kasıyor butun dunya o halde

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baya guzel bi video cektik bu konuya uygun, aksama dogru paylasicaz...

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı osman 1.8t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O 38 cc fark icin 17 hp far koymus adamlar 636 636 dir 600 luk 600 luktur 696 likta makina var ama satarken 600 luk demiyor adam disli ile limitorun arasindaki baglantiyi cozemedim disli madem yetmiyor limitorun sonda olsa ne yazar bence soylediklerin birbirini tutmuyor adam golf r i fabrikadan 250 son surati ile aliyor turbo buyuyor guc artiyor makina 300 vuruyor hangi golf u olan sanziman degistirmis o senin limitor dedigin olay ile sanzimanin alakasi yok yani her aracin sanzimaninda fabrika son suratinden daha cok girder vardir limitor dedigin olay belki bazi araclarda musade etmez oda bir yazilima bakar bu isi bukadar uzatmana gerek yok bence karsindaki adamin altindan gecmeyen makina kalmadi emin ol biraz bilgimiz var yani disardan gelen bilgiler benim icin bos bilgilerdir daima kendim arastirmayi sevmisimdir
    Gear Ratio, RPM and Top Speed Calculation | My Business

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tartısmanın konusunun 282 davası oldugunu ve jem & mınıksın de aynı cevapları sıze verdıgını gorduk. cbr 250 vs ıle konu degıstırıp kıvraklık yapma
    1.250den sonra 1er 1er artan bı makınayı 270 helekı 282 den sonra gecmen ıcın kılometrelerce yarısmıs olmanız lazım kı golfcu hemen yetısıp gectım demıs.
    2.ben reel hızda 265den hızlı gıden her 4tekerlı arac 2tekerlı 600lugu gecer demıstım.bunda da aynı fıkırdeyım hala.
    3.600 luk motor sahıbıyım ama farkındaysan benı gecer dıyorum bırılerı.mıllet gıbı altındakı aletı yuceltmeye calısan, ruyalarda bulusan bı tıp degılım.herkes sahıp oldugu aracın lımıtlerını bılır ama fantazıyı pek sever.ben sevmem.

osman : sen cok yanlıs gelmısın kardes. devır bosuna arttırıyo,fazla donmeye kasıyor butun dunya o halde
    282 motorcuyla senin davan kardeş ne doğukan 282 yapar dedi nede ben onu diyen motorcu ah bi ulaşsam zaten hemen video çektircem senin için...burda konu cbr250 değil artı ahmet te dahil diğer arkadaşta dahil hayatlarında çoğu zaman kendi makinalarında yaptıkları hızı gps olarak hesaplamamışlardır ibrede neyse odur söylenen..altındaki makinayı yücelten yüceltir herkezin makinası kendine hızlıdır yapacak bişey yok adam ibrede 294 gördüyse 294 yapmıştır yok gps te öyleymiş yok güvenlik içinmiş adamı bağlarmı o fabrikada üretenlerin sorunu..

gerçektede böyledir zaten orjinal bi makinada yani hayabusalar gibi ibresi değştirilen yada arızandan ötürü yanlış ölçenler haricinde ibrede ne gördüysen gittiğin sürat odur..sen 600rr la 275 yapınca sağda solda 255 mi yaptım son sürat diyosun gayette 275 gördüm diyosun yalansa yalan de hiç kıvırma..
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bosuna tartisiyosun fatih
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fatihcim bn herzaman herkese yüzde 10 yanılma var videolarımda gördüğünüzden yüzde 10 düşk görün diyorum

Niye kendimi kandırayım ki
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla doğru diyosunda tanımıyorumki o 600f ciyi ama aklımda ilk fırsatta o olur başkası olur bi 600f ibresi çektirip yayınlıycam.

sen ne diyosun yaparmı yapmazmı 270
    Morukcum ben yorumumu yazdim daha uzatmanin manasi yok 600f 250 ye kadar iyi hizlanir ordan sonrasi duvar diyorum git bak eski yorumumdada ne demisim yani benim solemek istedigim 250 den sonra gecmenin bi manasi yok motoru 280 goremez demedim ben hic sadece o km lere cikmasi cok zor ve yavas
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    getir o arabayi 100 milyara aldim bence sacma sylerle konuyu kirletmeyelim
    100milyar artık çok para hocam

kim ne derse desin 600f i kovalamak bile sıkıntı geçmeyi bırak...
    Maşallah CNK ya
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)