kardeş bendeki bundan net bu çok bozuk anladımki samsung kullanmak lazımmış 8 mp pıksel bu oluyor muş benim adım hıdır elimden gelen budur :D
Printable View
yazmayacagım dıyorum hala ısrarla ısmım gecıyor.guven ıle alakalı degıl benım yazdıklarım.ben sana fi gecememıssın demıyorum.kı vıdeoda f onde olmasına ragmen.guven duymasam bunu tartısırdık.
lakın gordugun gıbı motordan anlayan adam dıslı oranından zaten hangı motorun redlıne da kac yaptıgını bılır "REEL" degerde.yukarıda da yıne acıklamıslar, kı daha once de ben detaylı bılgı ve lınk vermıstım.sen sabaha kadar 282 desen motorcu adamı ınandıramazsın cunku soyledıgın sey mantık dısı.
buna bu kadar neden takıldın anlamıyorum.arabanı yuklemıssın.motoru gecmıssın.ha 270 ha 280 ne farkeder?
benım yazdıklarımın vıdeoya .ok atmak yerıne bır motorun reelde yapamayacagı suratlerı yazmanızdan kaynaklandıgını anlayabılmenız dılegıyle.
tekrar "maasallah".
reel sürat kadranda ne görülüyor zaten ? golf reel 250 ile giderken kadranda 270 görüyorsun,
enkada da 1.3 90 lık astrayla 210 yapılabiliyor eğim mevcut yani düzde 246 reel hızı olan bi arabada enkada kadranda 280 görür
yok 300.forumdayim diye bsy demiyorum sacma sapan konusmayin yeter .280 le giderken 246 ymis yok 150 yaptim .koy cebine parani gel iddaya girelim
wolrath ne zmndir motordan anliosun bilmiorum ama senin anladgn kdr bizde hangi motor ne kdr gider biliyoruz ayrica fatii yaklasik 5 senedir 600 f inden zx6 sina zx12 sine hepsine bindi bende arksndaydm defalarxa yarislar yapildi muhabbetler edildi.biz yarisi son surati senin gni forumdan yapmiyoruz.acip ratio hesaplayim son disli bunu yapar demiyoruz.kac devirde ne yapar bos konusmanin ne anlami var dostum
bu kdr basit bi sor soeuyorum sana hangi devirde yapiyo ayrica varmisin iddaya o motor 246 yi gececek kpy cebine parani gel diyorum sana .gecip gecmemek bi yarafimda deil var .otum denedim gecti gercmedi bi onemi yok ben 600 luk bi motora gel deneyelim deme cesaretini gostermisim.niye son dislide 246 yapan motorun 260 yapabilecegine inanipsun peki niye 246 da kalmiyo dostum? sacma spaan konusmayi brak artk konumi da kirletme litfen ac baska konu ordan devam edelim yada sus yorum yapmayim diosan yapma cocuk gbi kavga ettirme
"biz yarisi son surati senin gni forumdan yapmiyoruz"
:)
bu kadar mı yeniydin sen...
"forumdayim diye bsy demiyorum sacma sapan konusmayin yeter."
-sız angaralılar nası der? la bebe. forumda olmasan kac yazar :)
hey allahım. duzgun bır dılle mantıklı bısekılde tartısmaya calısıyoruz. karsılık olarak anlasılmayan bır turkce ıle kendını ıspatlama cabaları.bana hala 2tekerle deneme cesareti gosterdım dıyorsun.e ona eyvallah yazmısız zaten yukarıda-maasallah demısız.5-10 mesaj ustte baskaları da soylemıs motorun reel hızlarını-kadran hatalarını.onlar da mı bılmıyor bu ıslerı? sen kabullensen de etmesen de o suratler hayal.
bu arada tum dunya 100-200 kasarken (0-100-200 100-200de koprualtındakı sonucun tersı olacagını tartısmıyorum bıle.) kendınızın de belırttıgı gıbı 600f ın BITTIGI yerde 600f gecmek 2teker gecmek demek mıdır? o da ayrı bır muaamma da neyse. bız daha "f ile 282" de oldugumuz ıcın gecınız dıyorum.
MaşALLAH Dooukan abi kazasız belasız inş :)
yazdın yine bişey tam okumuyorum bile wolrath artık.sen adam gibi ön yargısız okumayı öğrenirsen yok gerçek sürat 282 yaptı yok sahte sürat daha fazlaydı.senin bu saçmalıklarınla daha fazla uğraşamıcam yazma kardeşim ok.yıllardır ibrede gördüğünü konuştun ı phone ckmayaydı gerçek sürat mi biliyodun wolrath efendi.yıllardır gezmedinmi şunu yaptım bunu yaptım diye.hala kadran videolarında gerçek süratin ne mi diye soruyosun.yazma kardeşim konuya ok.heee 230 yaptık hadi bi yürü işine videonu izle fazlada uzatma
wolrath Sen konuyu uzattık uzuyor konu farklı yerlere gelıyor
sankı mılletı kandırmak ıcın vıdeo cekılmıs konuluyor dogukan yalan soyluyor gıbı ıma oluyor
denemek ısteyen gelır Ankara ya enka ya cıkılır gorur Golf un gıdısını
bence sacma yorumlar yapılmasın daha
aracı yapanlara teşekkur kullanada maşallah denılse yeterlı olur
zaten her sey apaçık ortada :)
GTI'ın 100-200km/h süresi nedir hiç ölçüldü mü?
derdim de o zaten yalanci muamelesi yapmasi.hangi videom da var bnm sahtekarlik dalga dumen isleri? hangisinde yalan konusulan 2 kelime var aç goster .israrla diyorum ki yapiyo kardesim gel gor ibresi bu bnm ibrem bu ha dogru ha yanlis 2 sene onceye kdr kim grck km siyle ben bunu gps e gore şu suratte ibreye gore su suratte gectim mi diyodu birak Allahini seversen yapmaya clsrgn sey polemik kardesim yazmayim diyosan yazma yaz pm den sabah kdr konusalim ben isimi gicumu brakip sana laf yetistiriyorm insanlarin video koyasi gelmiyo sizin gbi adamlar yuzunden
dogkan kanka bır daha polemıge gırmeyecez goproyu sabıtleyecem senın arabaya dursun sende :P
vallaha oyle ya teknoloji ilerledikce insanlar eski inandiklari seylere inanmiyolar artik
fangio 100 200 yazmissin bana kac diye? inan olcmek nasip olmadi ama 600 f in fabrika verisi kacsa hafid altindadir heralde.cnku motor 1.vites ben 2.vites bastim ve bana epey farki ilk cikista atti o da zaten 100 e kdr fln 60 100 arasi atti
http://www.techturkey.com/forum/5939360-post41.html
buradaki mesajında 26.2 hp 250cc motorun duzde 160 km hıza ulastığını yazmıssın. 600 cc f ise 250 de kalır diyorsun, 1 sene once 600cc makina kullanmaya hazır olmadığını söyleyip masallah 1 sene sonra top speed yapacak kıvama ulasmıssın yazmayacağım dedim dayanamadım kolay gelsin
yazmayim yazmayim diyorum bak yine yaziyorum :D
bu işler böyle aslancım kendi biner 160 yapar sonra 600 alır bi anda motorcu olur herşeyi bilir dişlileri hesaplar gps hızını hesaplar niye?çünkü artık bir race kullanıcısı,adam hızlı artık farketmez altındaki motorun hakkını verip veremediği biniyomu biniyo bitti.kendi ibrede 160 gördüğünde reelki gps hızını hiç hesaplamaz.bu birazda şeye benzer ne diyim hani yıllarca arabaya modifiye adına bi karlık bi hava filitresinden ötesini yapmamışsındır sonra bi turbo gc8 vs o tarz bişey alırsın bi anda en sağlam modifiyeci sensindir herşeyi bilirsin turbo araçla ilgili nerdeyse sorulan bütün sorulara sabit kanca gibi cevap verirsin.bunu yıllardır etrafımızda görüyoruz yalan diyen varsa buyursun yazsın..
bizimde tahminimiz o yönde 10 sn altı rahat vardır diye düşünüyoruz ama ölçmedik hiç bi ara ölçmeyi planlıyoruz