Abi maşallah her iki araca da :)
Allah kolaylık versin :)
Printable View
Abi maşallah her iki araca da :)
Allah kolaylık versin :)
güzel kardeşim eleştirenler kendi yorumlarını yapıyorlar.tabikide herkes eleştirebilir.ama senin kendine has bi fikrin varsa onu söyle bildiğinle gördüğünle düşündüğünle araştırdığınlar gel.250 nerden çıktı şimdi onu anlamadım 250 ye kadar düştük yarın biri çıkar der ki 150 ye kadar yetişmeniz imkansız :) konu bunlar mı allahaşkına .iyice garipleşti herkes.illa şeytan diyoki çık aynı motorla 150yle bas yoluda uzat yaz oraya doğru olmayan şeyleri geç gitsin.
ayrıca arabaya laf etseler nolur ki biz 400 beygir arabaya 500 beygir mi dedik.400 dedikte 300 mü çıktı konu nedir yani.tartışılan konu sen motor bitene kadar geçersin egçemezsin deilki hafta sonunu bekliyorm ya iple çekiyorum illaki motorcu arkadaşı denk getirecem tekrar ibresinde ne gordugunu ben kaçta geçtiğimi nasıl olduğunu tekrar soracam inasnı gördüğü duyduğu şeye inandırmıyo insanlar ayıp ya.ben artık şuna inanıyorum doğruluğuna inanmayanlar herkesi kendi gibi sandığı içindir
yukarda birşeyler yazan arkadaşlar olmuş.100 200 ölçmedik drift box bulursak ölçeceğiz ama eminim ki ne çıkması gerekirse o çıkacak.araba suprız yumurta değil.
ggn40 izlen kardeşim teşekkür ediyorum aracını 1 bar a getir bi deneyek :D
diğer tebrik eden arkadaşlarada çok teşekkürler elimden gelen buydu şimdilik bu kadarını yaptım
Burda sikinti epeydir arabanin motoru ne zaman gectigi degil motorun 250 yi gecip gecmedigi konuyu takip etmeden yazanlara yaziyorum.
Yoksa burda biz motoru son suratte yakaladik gectik basariliyiz diyen yok oyle olsa uzun videosu ceker koyariz biz 600f le boyle gottik videosu koyduk.tutupta biseyden cakmayan arkadaslar bilip bilmeden bizi kucuk dusurmeye calisirsa bende o tarz konusurum..ankaranin rakiminda 600f 270 yapamazmi?
Bin kere maşallah golf gti ye
KonulaR pardon, forumlar karismis:D
geri puskurtuldum.....
400 beygir golfum olsun 40 yıl borcum olsun. Maşallah .
yav ne siniri .niye sinirim olsun ben dedim ki supriz yumurta olmayacak dusundugumuz yazilan ve tahmin edilenler cikacak .siz bana sana bunu mu dedik sunu mu dedik diyince ben sizin sinirli oldgunuzu dusunuyorum.yoksa tabikide istedgnz yorumu yaparsiniz istdgnz spruyu sorarsiniz anlatabildim mi blmiorum.
100 200 bgn olcuyum diye gttm yalniz dbn i arkdasa vermisler onda kalmis kosmetse en yakin zmnda olccez
Maşallah golf'e kazasız belasız..
maşallah hem motora hem golfe
basınç nedir 2871 ile? birde sıkıştırma standart sanırım. gayet güzel gitmiş golf maşallah