basınç 1.7 peak 1.55 cont 5.6.vitesler dışında diğer viteslerde daha düşük
sıkıştırma standart 10.50
Printable View
basınç 1.7 peak 1.55 cont 5.6.vitesler dışında diğer viteslerde daha düşük
sıkıştırma standart 10.50
Hızlı arabada sıkıntı valla :D Allah kolaylık versin :D 41 kere maşallah golfe :)
Ben 280 ni tunelde yapiyorum motor dedigin zaman 280 ni gormiyecekse 600 luk almak mantiksiz onu demek istemistim sende ne motor var bilmiyorum ama bendeki 280 ni rahat goruyor honda ile karistirdin heralde 1000 lik ile arasindaki fark 40 km ve 1000 lik motorun daha cabuk hizlanmasi yoksa ben arabamlada goruyorum motorumlada goruyorum 280 i :)
e wolratha kalsa senin motorda 280 yapmıyor ben onu söylüyorum bişey dediğim yokki :) cbr600f 270 yapar ibrede görürsün 280 muamma olabilir ama 270 görür.
ben motorumlada arabamlada 320 yi rahat yapıyorum sıkıntı yok.bu arada 1000 lik motor sahibi oldunmu bilmiyorum ama 600 lükle arasında küçük bi dağ var hakkıyla kullanan için.
kısacası tarttışmak boşa yazıyorum yazıyorum hep aynı.benim için 600f 270 yapar sizin için yapmaz ben işkembeden atıcıyım napıyım seviyorum bol keseden sallamayı.
Fatih kuru geyik hala devam ediyo cok basit yapcaniz is motorcu arkadasi ara kamera baglasin golfle ayni denedigi yerde start finish te kadran indirssin bizde izleyelim konu kapansin cok mu zor :) bence bukadar parmaklarinizi yorcaniza 20 lira benzin yaksaydiniz bitmisti konu bekliyorum merakla
280 di simdi 270 mi oldu :) benim motor 280 yapmaz demissinde 294 gordum 1000 lik motorumda oldu arada gercekten buyuk fark var ama gsxr in hakkida buyuk emin ol
ben yazmışmıyım 280 :) 280 de golf geçiyor demek cbr 280 yapıyormu demek cbr 280 yapıyo anlamında desem golf 280 de değil 290 da geçiyor derim 280 yapan motoru 280 yaparak nasıl yakalayıp geçeceksin..
294 yaptığını bana değil wolratha anlatacaksın :)
bu arada 600 lükte hak arıyosan o hak 636 da emin ol.
Suzukilerin ve çoğu 2005 sonrası motorların kadranları yüzde 10 yüksek gösterir
294 gördüğün yerde aslında 260 lardasın gerçek hızda
Ki gsxr 600 ün zaten fabrika verisi 264 kmh hızdır
Aynı şekilde 600F dede öyle bir kadran hatası var üreticiler bunu bilerek yapıyorlar sürücülerin can sağlığı için
GSXR 1000 lerde top speed 290 dır
fabrika verisi bu sen bunu dişli çapı değişimi yada limitoru ileri almadan top speedi değiştiremezsin
Youtubeda videosu olan egzostlu filitreli gsxr1000 lerin kadranlarına bak 299 a gelir ama devir ilerlemeye devam eder çünkü kadran 299 ken motorun gerçek hızı o sırada 270 dir
600f dede kadranda 280 i görebilirsiniz ama dişli çapı ile oynanamışsanız yada limitoru ileri almamışsanız fabrika verisi olan 250 küsürü geçmeniz imkansız
600 f le 255 görmüştüm belki biraz daha gidebilirdi..hata payı mutlaka vardır ama çok iyi hızlanıyordu..golf çok iyi gitmiş, arkadaşların söylemek istediği gerçek deneme yaptık arabamız böyle gitti..maşallah tekerinize taş değmesin :)
kac saattir cevap gelmemıs :)
Yani okuyorum sayfalardir kimse ustune alinmasinda bos beles muhabbet golf 600 f e tutunmusmu tutunmus daha ne gitsin ankara gibi yerde 2871 ile .
Masallah arac ve motor sahibine.
Aracla ilgilide ankaranin rakiminda 400 hp o turbo ile zor 350 hp ler mantikli ve makul rakamlar.
Kazasiz belasiz.
Araclardada fabrika verisi 240 yapar ama yolda 260 gorur fabrika verileri duz egimsiz yolda ve hava sartlari normal sekilde alinmistir ben cupra ile 260 la giderken yanimdan uzayan gsxr 600 cok oldu buda senin verilerin cok dogru olmadigini gosterir ayrica cupra ile motor kadranini cok beraber okumusuzdur genelde ufak sapmalar ile ayni gorulur
Ayrica 299 butun 1000 lik motorlarin limitorudur ama gel gorki bu s1000rr ve zx10r icin sadece goruntu iki motorda rahat 335 km goruyorlar
Zaten dişli çap yada şanzuman oranları falan hiç önemli değil eğimsiz bir yol ve rüzgar olmasın isteyen istediği sürati yapsın :)
Arabanın kadranında sapma olmadığını nereden biliyorsun ?
O senin dediğin eğimsiz ve rüzgarsız yolda yapılan test fabrika verileri yakıt tüketimi içindir
Top speed denen şey şanzumanın ve dişli çaplarının müsaade ettiği hızdır onu da adamlar yola çıkıp yapmaya denemeye tenezzül etmezler hesabı kitabı var kağıt üzerinden hesaplar yazar
Fabrika benim motorum 264 kmh ı geçmez dediği yerde sen 280 yaptığını iddia etmen ne kadar mantıklı ?
Tekrar ediyorum sen kadranda ne görürsen gör motorun 264 ü geçemez hee limitoru ileri alırsın yada dişli çapıyla oynarsın ozaman geçebilirsin
636 ile gsxr arasında 38 cc fark var ikiside 600 lük motordur
Yani sen 600 lük denince yamaha ve gsxr ın üzerine tanımam da ne demek
Duayen misiniz ?
O 38 cc fark icin 17 hp far koymus adamlar 636 636 dir 600 luk 600 luktur 696 likta makina var ama satarken 600 luk demiyor adam disli ile limitorun arasindaki baglantiyi cozemedim disli madem yetmiyor limitorun sonda olsa ne yazar bence soylediklerin birbirini tutmuyor adam golf r i fabrikadan 250 son surati ile aliyor turbo buyuyor guc artiyor makina 300 vuruyor hangi golf u olan sanziman degistirmis o senin limitor dedigin olay ile sanzimanin alakasi yok yani her aracin sanzimaninda fabrika son suratinden daha cok girder vardir limitor dedigin olay belki bazi araclarda musade etmez oda bir yazilima bakar bu isi bukadar uzatmana gerek yok bence karsindaki adamin altindan gecmeyen makina kalmadi emin ol biraz bilgimiz var yani disardan gelen bilgiler benim icin bos bilgilerdir daima kendim arastirmayi sevmisimdir