Evet. yanılmıyorsam öyle.
Printable View
Yok artık bende heyecanla durunca araba yanıyo zannettim meğersem kendi yakmak istemiş...
E36 m3 üm olsa ben gece koynuma alıp yatmanın yollarını düşünürüm millet tekmeliyo :D
depik ney laa ?
uğur kalender 34NIF ın yeni sahibi kırmızı turbo vtec
bu video patlar
Sanki kaldirirken redline a girmis baya sardi gibi
Depiklenmeden dolayi bel alti boyali :D
videonun altındaki yorumlarda ibretlik gerçekten.
bildiğin uçan tekme atıyo çok iyi ya :)
harbi hırs yapmış da keskin sirke diyorum ..... bide tam vurma sonrasında durdurun arabanın yanı harbi çökmüş belli havada vurdu yaw oha
uçan tekmeden dolayı bel altı boyalı sarı kız m3 :D
Yanlışınız var ikisi farklı araç.
Evet yarış gaziantepde oluyor arkadaşlar e46 330 gaziantepdeki M3 sahiplerinin hepsine meydan okudu araç boş değil ancak speclerini bilmiyorum aracın sahibi aynı zamanda 600 hp turbo hondası var eski plakasını şimdi hatırlamadım kırmızı istanbuldan gelen paşaoğlunun yaptığı sanırım gaziantepde olan hani :) hatırlayamadım gitti. Herneyse ordaki m3 sahibi arkadaş biraz fazla ciddiye almış tahminimce vitesi geçirememiş, sinirlenmiş olabilir normaldir ama video gerçekten dikkat çekici ben bu yarışa gidememiştim işlerimden dolayı bende şimdi gördüm
Edit : Yine benim bildiğim M3 yada oraya gittiğini sandığım M3'ler orjinal onda belirteyim
Çok direksiyona vuran m3 sahibi gördüm camurluga ucan tekme atani ilk kez karsilastim
vuruyonda bari ön çamurluğa vur..