27 D 3000 olabilirmi plakası öyle bi foto görmüştüm sarıydı rengi ama m3 mü bilmiyorum
Printable View
yanlış anlaşılan espri edit.....
yazdıklarınız lütfen onur kırıcı olmasın arkadaşlar , m3 sahibi biraz yaşı küçük ve hırslı bir çocuktu sanırım alkolünde etkisi var ....sonuçta kendi malı ister kırar ister yakar....diğer araç e 46 330 ir gün önceden ben kendi garajımda nos taktım....m3 hem orjinaldi hemde sanırım ilk yarış deneyimiydi.....330 hazırlıklı gitmişti....sonuç zaten belliydi....
Dolu yağışı nedeni ile tanıdığım tüm göçükçüler yaklaşık 1 aydır Antep te , 10 kişilik bir ekip kurdular 1 aydır çalışıyorlar. İnşallah fazla bir hasar vermemiştir de iyi bir göçükçüye düzelttirir.
uğur kalender namı diğer pandora vti'ın sahibi
İbret alarak seyrettim.M3 sahibi hiç üzülmesin.Cıncık gibi arabası var.Önünde daha çok maç var.
EDit : Yanlış anlama.
1 gün önceden nos takılan bir 3.30 ile yarışan m3 sahibi hardcore kurbanı olmuş :)
Kim normal karsilayin dedi ki? Kirici msj yazmanin alemi yok dedik sadece herkes sinirlenebilir.. Ha o yol trafige kapali ayrica yarisan kisiler alkollu yada degil o onlari ilgilendirir. Bakin ben ornegin alkollu biriyle kalkmam normal olan budur. Kimse size normal karsilayin demiyor video ilgin evet bende ilk izledim guldum ama sahsa yonelik hakarete gerek yok demek istedik sadece
Kırmızı turbo VTI vardı 27 UK Plaka . onundu galiba.Plaka ad soyadının baş harfleri heralde
http://img200.imageshack.us/img200/9...kslmeee091.jpg
İyi bari silahini cikarip vurmamiş :D :D
hakaret konusunda sonuna kadar haklısınız, ben alkol olayına takıldım sadece :) Alkollü yarışmanın normal bir şeymiş gibi dile getirilmesinden rahatsız oldum ama bu konuda sizde benden farklı düşünmüyorsunuz zaten. Trafiğe kapalı alansa da yarışanların ve oraya gidenlerin kendi bileceği iş diyecek bir şey yok o zaman.
Valla geberiyordum yorgunluktan canımda sıkkın azcık....
Ne yorgunluk ne bişey kaldı yemin ederim öldüm gülmekten.....
depiklemekten dolayı rütüş boyalı :D
Aslinda bu olay 3.30un sanirim hafife alinmasindan kaynakli nede olsa bir m3 degil diye dusunmenin ve yenilmenin siniri sari m3 hakkinda detayli bir bilgim yok belki orjinaldir belki sonradan yapmadir ama oyle bir tipi var ki bazen yolda denk geliyor, mukemmel duruyor boyasiyla orantilariyla cizgileriyle. Cok cok yazik aslinda boyle tekmelemek :(